Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar cok kötü bişey yaptım dün başlamam gerekiyodu unutmuşum sabah işe gelince aklıma geldi offffff yaaaa offfffffffffff

Nasil gidiyor canim bittimi
selam canim naber senin kurde bitdimi beklemedemisin ve adet ne zaman.benim kure 2 gun kalmisken kaynanam gedi kaldi bizde ve ben iki gun icemedim kuru simdi 15 gun bugun bitdi artik beklice olmasa obur aay 10 gunde baslicam hayirlisi olsun insallah 2 mizde kalrizzzz aminn

İnşallah ya benim yarin olmam gerek ama moralin bozuk agrim var biraz gelecek gibi hissediyorum offfff.senin ne zaman insallh olur

Selam canim sana doktor hap verdimi benimde iki tarafli inşallah kalirim bende

Selam canim sana doktor hap verdimi benimde iki tarafli inşallah kalirim bende
yok canim doktor gerek yok dogal yollarla deneyin 1 sene sonra bakalim demisti kontrol icin gittigim doktorum hic kist kalmamis dedi once rabbimm nasip etti ardindab soganin faydasi galiba ibsallah sende kurtulursun canim birde adetlerin duzenlimi nasil

Gozunaydin canim allah bagislasin. Canim rahim tersligi nasil anlasiliyor bilgi verirmisin. Bu ay bende sogan kuru uygulayacam.

Slm kizlar bende 1 yillik evliyim ve henuz bebek yok. Bende bu ay ilk kez sogan kuru uygulayacagim. Suan adetimin 2. Gunu. İns. Bu ay olurya

canim rahim tersligini doktor soylemiatti alttan muane ederek soganida 7. gunden itibaren sabah aksam ictim tadindan dolayi cam seker atiyodum agzima kolay iciliyodu tat veriyodu yani

canim rahim tersligini doktor soylemiatti alttan muane ederek soganida 7. gunden itibaren sabah aksam ictim tadindan dolayi cam seker atiyodum agzima kolay iciliyodu tat veriyodu yani

Canimya ben alttan muayene hic yaptiramadim. Yaptiramiyorum. Kasiliyorum. Korkuyorum. Zaten iliskide zor oluyor kasiliyorum agrida oluyor. Acaba benimde mi rahim tersligi var acaba ondanmi zor iliski oluyor.acaba bu bir belirti olabilirmi. Ondan sordum sana sende boyle oluyormu. Bende sekerle icerim cunku sogan kokusuna dayanamiyorum.

Bana hap verdi doktor inşallah ya inssallah benimde olur bebisim duzenli cnm adetlerin hic bi sorunum yok aslinda ama ultrasonda baya vardi iki taraftada kist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…