Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

tutabilirseniz 3 gün oruç tutun arkadaşlar şu 3 gün çok önemliymiş daha doğrusu 10 gün önemi sevap mış ben yarın başlayacağım allahın izniyle inş. rabbim dualarımızı kabul eder

Kizlar ben ağustos ayında soğan kürü ile hamis kaldim ama kesem gelişmediği için düşük yaptm bugün 7inci gunum ilaç tedavisiyle düştü.. tekrar soğan kürü yapmayı düşünüyorum sizce faydasi olurmu ilk gebeliğim evlendikten 8ay sonra olmuştu

A
tutabilirseniz 3 gün oruç tutun arkadaşlar şu 3 gün çok önemliymiş daha doğrusu 10 gün önemi sevap mış ben yarın başlayacağım allahın izniyle inş. rabbim dualarımızı kabul eder[/QUOTE

A
tutabilirseniz 3 gün oruç tutun arkadaşlar şu 3 gün çok önemliymiş daha doğrusu 10 gün önemi sevap mış ben yarın başlayacağım allahın izniyle inş. rabbim dualarımızı kabul eder[/QUOTE
canım üzülme. İnşallah birdaha ki sefere bebişine kavuşursun. Bence de soğan kürüne devam etmelisin. Pes etmek yok.

Canım merhaba doktor bişey demedi mi peki kesen neden gelişmemiş diye ?

İnşallah hamilesindir canim hayirli haberlerini bekliyorum
SELAM CANIM NASILSIN?BU SABAH TEST YAPACAKDIM HAYIN KIRMIZILAR GECENIN DORDUNDE GELDI HAYALLERIM KIRILDIAMAAAAA YENIDEN HAYALLERIM BASLADISIMDIDE INCIR KURUNE BASLICAM SOGANDAN BISEY CIKMADI SIMDIDE INCIRRI DENEYEYIM BAKALIM SEN NAPTIN NE DURUMDASIN ?KUR FAALAN YAPIYOMUSUN?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…