- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
15 GUN TAMAMLAMALISINIZ BIRAKMAYINkızlar bişey sormak istiyorum soğan kürününü yumurtladığımız an bırakmak mı lazım yoksa 15 güne tamamlamak mı lazım?
15 GUN TAMAMLAMALISINIZ BIRAKMAYIN
tamam canım teşekkürler sen ne durumdasın adetin geldi mi inş. gelmezde bebişin seninledir :)[/QUOT
ADET YARN CANIM AMA DAHA GELMEDI BEKLIYORUM EYER GELMSE 2TEST YAPICAM INSALLLAH HAMISIMDIR YAAA
insallah canim tesekkur ederim duan icin cok ihtiyacim var 3,5 aydir bekliyorum mucizemiinş. hamilesindir canım hadi hayırlısı olsun dualarım seninle
saol canim yarinida atlatsam test yapicam insallah pozitivi gorurumİnşallah hamilesindir canim hayirli haberlerini bekliyorum
ben ov testinden hic annlamam yapmadim oyuzdenAdetin 13 günü ovulasyon testim ilk çizgi koyü ikincide ondan daha az koyü
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım benim 3 yıl bitti nerdeyseinsallah canim tesekkur ederim duan icin cok ihtiyacim var 3,5 aydir bekliyorum mucizemi
ya daha dun gelmisdim 3 yil 5 ay nerden gelip neren gecdiAllah hepimizin yardımcısı olsun canım benim 3 yıl bitti nerdeyse
Anlamadımya daha dun gelmisdim 3 yil 5 ay nerden gelip neren gecdi
tutabilirseniz 3 gün oruç tutun arkadaşlar şu 3 gün çok önemliymiş daha doğrusu 10 gün önemi sevap mış ben yarın başlayacağım allahın izniyle inş. rabbim dualarımızı kabul eder[/QUOTE
Kizlar ben ağustos ayında soğan kürü ile hamis kaldim ama kesem gelişmediği için düşük yaptm bugün 7inci gunum ilaç tedavisiyle düştü.. tekrar soğan kürü yapmayı düşünüyorum sizce faydasi olurmu ilk gebeliğim evlendikten 8ay sonra olmuştu
tutabilirseniz 3 gün oruç tutun arkadaşlar şu 3 gün çok önemliymiş daha doğrusu 10 gün önemi sevap mış ben yarın başlayacağım allahın izniyle inş. rabbim dualarımızı kabul eder[/QUOTE
Kizlar ben ağustos ayında soğan kürü ile hamis kaldim ama kesem gelişmediği için düşük yaptm bugün 7inci gunum ilaç tedavisiyle düştü.. tekrar soğan kürü yapmayı düşünüyorum sizce faydasi olurmu ilk gebeliğim evlendikten 8ay sonra olmuştu
canım üzülme. İnşallah birdaha ki sefere bebişine kavuşursun. Bence de soğan kürüne devam etmelisin. Pes etmek yok.Kizlar ben ağustos ayında soğan kürü ile hamis kaldim ama kesem gelişmediği için düşük yaptm bugün 7inci gunum ilaç tedavisiyle düştü.. tekrar soğan kürü yapmayı düşünüyorum sizce faydasi olurmu ilk gebeliğim evlendikten 8ay sonra olmuştu
Canım merhaba doktor bişey demedi mi peki kesen neden gelişmemiş diye ?Kizlar ben ağustos ayında soğan kürü ile hamis kaldim ama kesem gelişmediği için düşük yaptm bugün 7inci gunum ilaç tedavisiyle düştü.. tekrar soğan kürü yapmayı düşünüyorum sizce faydasi olurmu ilk gebeliğim evlendikten 8ay sonra olmuştu
SELAM CANIM NASILSIN?BU SABAH TEST YAPACAKDIM HAYIN KIRMIZILAR GECENIN DORDUNDE GELDI HAYALLERIM KIRILDIİnşallah hamilesindir canim hayirli haberlerini bekliyorum
A
canım üzülme. İnşallah birdaha ki sefere bebişine kavuşursun. Bence de soğan kürüne devam etmelisin. Pes etmek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?