Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım soğan btince mi adet oldun erken yani? aayrıca adete beş gün kala değil on kala uygulamaya devam etmelisn

canım soğan btince mi adet oldun erken yani? aayrıca adete beş gün kala değil on kala uygulamaya devam etmelisn
Canım ben adet bittikten 7 gün sonra başladım küre 15 gun soğan kuru yaptım 13. Gün hafif hafif gelmeye başlamıştı zaten . Bakalım bu ay olacak mı.

Canım ben adet bittikten 7 gün sonra başladım küre 15 gun soğan kuru yaptım 13. Gün hafif hafif gelmeye başlamıştı zaten . Bakalım bu ay olacak mı.
hmm.. peki bu ay uyguladın mı soğanı bende öyle yaptım.. bu ay ongün uygulanacakmış...

ben yarım bırakmak zorunda kaldım malesef çok üzgünüm iş yerinde öğlenleri yemekten önce içmem gerekir di ofis ortamında çalıştığım için malesef düzenli olarak içemiyrum çünkü soğanı kaynatınca her yer kokuyor ve kokusu hemen gitmiyor. bu hafta çok yoğun ve kalabalık tı müvekkillerimiz vardı hep öğlenleri içemedim çok dengesiz olduğu için bırakmak zorunda kaldım inşallah bidahaki ay tekrardan başlıycam aksamdan kaynatıp koysam olmaz mı acaba ertesi gün öğle yemeğinden 15 dk önce biraz ılıtıp içerim hemen

Adet tarihine 10 gün kala 5 gün uygulanıyor. Ben daha uygulamadım sonuçlardan birbirimizi haberdar edelim inşallah mucizeler bu ay gelirler.
inşallah canımm bende henüz uygulamadım.. bugünde çok hastayım bulantım var bel ağrısı felan.. mutlaka sonuçları söyleyelim hayırlısıyla inş...

canım taze olarak uygulaman senin için ve faydası olması için daha iyi olurdu. yarım bıraktığına üzüldüm ama asma yüzünü tekrardan denersin.. önümüzdeki ayumarım daha kolay olur senin iççin

teşekkür ederim canım umarım hayırlsı olsun. bu arada facede bi sayfa var bi göz at istersen hayran kaldım elif adanın annesi diye bir blok oluşturulmuş. çocuğu olmayan kadınların evlatlık olarak çocuk edinmesi yaşanılan duygu yüklü anılar ve bize ders olunacak şeyler resmen iş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlıyacaktım

Canım neden üzülüyor sun kaç kere dinledim ibrahim Saracoglunu çalışıyorsanız akşam yemeğinden önce için birde yatmadan önce tekrar hazırlayıp için diyor aynı etkiyi veriyor diyor.

Canım neden üzülüyor sun kaç kere dinledim ibrahim Saracoglunu çalışıyorsanız akşam yemeğinden önce için birde yatmadan önce tekrar hazırlayıp için diyor aynı etkiyi veriyor diyor.
aaa hadi ya bunu bilmiyordum bak söylediğin çok iyi oldu canım çoookk sağol ya resmen içimi rahatlattın bidaki ay başlıycam ama yine böyle olur diye üzülüyordum dengesiz. şimdi bırakmak zorunda kaldım 2 gündür içmiyordum ama bidaki adetim bitsin 7. günü başlayıp içeceğim sen şimdi bunu bana söylemekle beni nasıl mutlu ettin anlatamam.

Ben baya bir araştırdım katıldığı programların videolarını izledim. Cslisiyorsaniz ve sabah icemiyorsaniz. Eve geldiginizde ilk is kuru hazirlayip icin yemeginizi yedikten sonra birde yatmadan once tekrar yapip icin diyor. İlk soğan kuru yle ilgili konuşmalar yaptığında adet bitsin 7 gün geçsin sonra yapın diyordu.Sonra zamanla adet bitsin hemen 1 2 gün içinde başlayın Deere başladı sanırım yaptığı çalışmalarda bunun daha iyi olduğunu görmüş. Ben adet bittikten 7 gün sonra başladım çünkü tam da o zamanlardaydim vakit kaybetmiş bari bu ay öyle yapiyim dedim. Birbirimize gelişmelerimizi anlatalım

aynen canım güzel haberlerinizi bekliyorum. benim bu ay geçti artık bi daha ki aya kaldık herşeyin hayırlısı diyorum. bugün okuduğum gerçek bir hayat hikayesinden çok etkilendim eğer biyolojik olarak çocuğum olmaz da evlatlık edinebilirim. yeter ki içimizden bu duygu eksilmesin. tüm çocuklar bizim

bakarım.. şimdi üzülmenin getirği sonlar bizleri çok fazlasıyla yıpratıyor.. bu tarz şeylere fazla bakma.. biliyosun ki gebeliği önleyen en önemli faktör stres... kafanı dagıtt bebeğe odaklanma tamam mı canım..

Selâmün aleyküm kizlar ben 4 gündür soğan kuru iciyorum ama incir kurunude yapmak istiyorum acaba ikisini de bir arada kullansam bir sorun olur mu

Benim adetimin dun yada bu gun gelmesi lazimdi ama malesef gelmedi pcolu oldugum icin gunler uzadikca uzuyor kesin yine ayni problemm offf
Slm cnm ben doktora gitti. Kan pirtilasmasi cikti sonra catla ignesi yapti hamile kaldim inanin o hamilelik belirtileri n hic bitini yasamadim adet olacam derken hamile oldugumu ogrendim bide hamile kalmak bi sorun bide hamile kalinca gider sirunlar cocik gozukmedi dis gebelik dedi dok. Sonra bebisim gozuktu bu seferde kalbi yok kurtaj dedi bende baska dokt. Gidiyorum ondada bu hafta 7hafta hala kalp atisini duymadik bide hergun simsiyah kanamam var psikolojik ck bozuldu o kadsr yil bekledim ins bugun hayirli haberler alirim

canım çok geçmiş olsun umarım güzel haberlerle gelirsin bidakine. birde allahtan ümit kesilmez verende allah alanda allah. hayırlısı olsun.

Selam kızlar araniza yeni katildim bende 1 yıldır çocuğum olmuyo soğan kurune başladım bugün ama adetim bitti 3 gün sonra başladım birsey olmaz demi lütfen cevap bekliyorum

Selam kızlar araniza yeni katildim bende 1 yıldır çocuğum olmuyo soğan kurune başladım bugün ama adetim bitti 3 gün sonra başladım birsey olmaz demi lütfen cevap bekliyorum
hoşgeldin canım. birşey olmaz ama 7. günü başlanacak diye biliyorum ben artık 7. günü vücudumuzda ne gibi hormanel değişiklikler oluyor da o gün başlansın dediler bilmiyorum. pek acelecisin sanırım neden beklemedin 4 gün daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…