yaaa cok iyiymiş bende alayım e içinde kaç tane oluyo demin araştırdım netten biraz ama bize 10 tane falan lazım yani bizim adetlerimiz düzensiz ki her gün yapıp bakmamız lazım fiyatı ne kadarAyni hamilelik testi gibi. Idrar testi. Yumurtluyorsak cift cizgi, yoksa tek. Cift cizgi olunca 48 saat icinde cinsel iliski olmali ki yumurta dollensin. Bizim gibi pkolular icin oneriyo burdaki dr lar. Ins ise yarar. Aldim ben de bugun bi paket. Eczanelerde var.
Ben 20 li paket aldim. Adet olduktan bes alti gun sonra uc gunde bir yap dedi dr. 20 li paket 20 pound idi. Ingilteredeyim ben. Tr deki fiyatlari bilemiyorum.yaaa cok iyiymiş bende alayım e içinde kaç tane oluyo demin araştırdım netten biraz ama bize 10 tane falan lazım yani bizim adetlerimiz düzensiz ki her gün yapıp bakmamız lazım fiyatı ne kadar
anladım canım sağol sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin ne zamandır pko ile uğraşıyosunBen 20 li paket aldim. Adet olduktan bes alti gun sonra uc gunde bir yap dedi dr. 20 li paket 20 pound idi. Ingilteredeyim ben. Tr deki fiyatlari bilemiyorum.
Selam canim sogan kurunu bende yapmak istiyorum.bana ne zaman ve nasil yapacagimi yazarmisin lutfenMerhaba tekrar,
Belki herkes yapiyodur zaten ama bi tavsiyede bulunmaya geldim arkadaslar. Sogan kuru bitince, su yumurtlama testleri var ya, onlardan kullanmak sansi cok artiriyomus. Biraz arastirdim da ates olcerek bakmak yaniltici olabiliyomus. Sogandan sonraki ay cok onemli oldugu icin, biraz pahali da olsa denemeye deger bence. Aklinizda olsun.
30 yasindayim. 6 yillik ewliyim. Bi yildir cocuk istiyoruz. 1 yil once teshis kondu bana. Onceden yoktu pkoanladım canım sağol sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin ne zamandır pko ile uğraşıyosun
Merhaba, adet bittikten sonra 7. Gun baslayip 15 gun boyunca sabah aksam iciliyor. Bi orta boy sogani 4 e bolup kaynayan iki bardak icme suyunda (hazir su) 5 dk agzi kapali kaynatiyoruz. Sonra iliyinca iciliyor. Yemekten 10 dk once. Sonra adet olup bittikten sonra, bir sonraki adetten 10 gun once baslayip 10 gun daha ayni sekilde uygulaniyor. Sifa olsun.Selam canim sogan kurunu bende yapmak istiyorum.bana ne zaman ve nasil yapacagimi yazarmisin lutfen
Cok tesekkur ederim.insallah hepimize sifa olsun.birde kac sefer tekrarliycam bu kuru kac ay yaniMerhaba, adet bittikten sonra 7. Gun baslayip 15 gun boyunca sabah aksam iciliyor. Bi orta boy sogani 4 e bolup kaynayan iki bardak icme suyunda (hazir su) 5 dk agzi kapali kaynatiyoruz. Sonra iliyinca iciliyor. Yemekten 10 dk once. Sonra adet olup bittikten sonra, bir sonraki adetten 10 gun once baslayip 10 gun daha ayni sekilde uygulaniyor. Sifa olsun.
En fazla uc ay cnm. Ama ucuncu ay 5 ya da 7 gun. Hatta ikinci ay da 7 gun olabilir, kistin yogunluguna bagli. Kist yoksa 5 ya da 7 gun ikinci ve ucuncu aylarda.Cok tesekkur ederim.insallah hepimize sifa olsun.birde kac sefer tekrarliycam bu kuru kac ay yani
ya ben anlayamadım herkes farklı bişey söylüyo adet geldiği günden itibaren sayıp mı 7. gün yoksa adet bittikten sonra mı saycaz 7 günMerhaba, adet bittikten sonra 7. Gun baslayip 15 gun boyunca sabah aksam iciliyor. Bi orta boy sogani 4 e bolup kaynayan iki bardak icme suyunda (hazir su) 5 dk agzi kapali kaynatiyoruz. Sonra iliyinca iciliyor. Yemekten 10 dk once. Sonra adet olup bittikten sonra, bir sonraki adetten 10 gun once baslayip 10 gun daha ayni sekilde uygulaniyor. Sifa olsun.
Bende pko hastasiyim malesef.4 tup bebek denedik hepsi dusukle sonuclandi.bide bunu deneyeyim dedimEn fazla uc ay cnm. Ama ucuncu ay 5 ya da 7 gun. Hatta ikinci ay da 7 gun olabilir, kistin yogunluguna bagli. Kist yoksa 5 ya da 7 gun ikinci ve ucuncu aylarda.
cok geçmiş olsun soğan kürü grubuna hoşgeldin bende ilk defa deniycem adetim bitince :)Bende pko hastasiyim malesef.4 tup bebek denedik hepsi dusukle sonuclandi.bide bunu deneyeyim dedim
Saol canim.benim arkadasim kanallar ve tupler tikali diye 2 defa tup bebek yapti olmadi dr lar senin cocugun olmaz bosunanugrasma dediler.sonra bu kure basladi ve ikinci ay yapmadan hamile kaldi .su an 32 haftalk hamile.vanada cok demisti basla diye ama pek inanmamistim.simdu denicem bakalimcok geçmiş olsun soğan kürü grubuna hoşgeldin bende ilk defa deniycem adetim bitince :)
ayyy gerçekten mi bende inanmak istiyorum ama ben öyle şanssızım ki herkesinki olur benimki olmaz cok umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşarım diye ama.. demek senin yakınında başaran olduSaol canim.benim arkadasim kanallar ve tupler tikali diye 2 defa tup bebek yapti olmadi dr lar senin cocugun olmaz bosunanugrasma dediler.sonra bu kure basladi ve ikinci ay yapmadan hamile kaldi .su an 32 haftalk hamile.vanada cok demisti basla diye ama pek inanmamistim.simdu denicem bakalim
Ben eminim. Adet olup bittikten sonra 7. Gun. Saracoglunun sitesinde yazan bu. :)ya ben anlayamadım herkes farklı bişey söylüyo adet geldiği günden itibaren sayıp mı 7. gün yoksa adet bittikten sonra mı saycaz 7 gün
tamam canım sağolBen eminim. Adet olup bittikten sonra 7. Gun. Saracoglunun sitesinde yazan bu. :)
enim de arkadasimin cocugu olmuyodu cnm. Dr a da gitmemisti. Korkusundan. Ama yillarca ugrasti. Sogan kurunden sonra, ilk ay hemen hamile kaldi. Ben de ondan sonra heveslendim. Allah sifamizi verdin hepimizin ins. :)ayyy gerçekten mi bende inanmak istiyorum ama ben öyle şanssızım ki herkesinki olur benimki olmaz cok umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşarım diye ama.. demek senin yakınında başaran oldu
Aynen oyle valla.coknyaki arkadasim.huc vazgecmedi bu tur kurleri arastridu ve yaptiayyy gerçekten mi bende inanmak istiyorum ama ben öyle şanssızım ki herkesinki olur benimki olmaz cok umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşarım diye ama.. demek senin yakınında başaran oldu
Selam ben internetten aldım bu ay ateş ölçümüyle birlikte denicem ortalama 50 tl civarında içinden 40 adet çıkıyo bide gebelik testi hediyeliyaaa cok iyiymiş bende alayım e içinde kaç tane oluyo demin araştırdım netten biraz ama bize 10 tane falan lazım yani bizim adetlerimiz düzensiz ki her gün yapıp bakmamız lazım fiyatı ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?