- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
bir ay denedi o ay hamile mi kaldı yengeniz??KIZLAR YENGEMİN 6 YILDIR ÇOCUĞU OLMUYODU SOĞAN KÜRÜNÜ KULLANDI ŞUAN 5 AYLIK HAMİLE:) ONDA İLTİHAP ÇOK VARDI YUMURTALIKLARINI RESMEN DUVAR GİBİ ÇEVRELEMİŞTİ. DENEYİN DERİM Bİ ZARARI YOK NASILSA MERAK EDENLERE TARİFİNİ DE VEREBİLİRİM
3 AY SONRA HAMİLE KADI CNMbir ay denedi o ay hamile mi kaldı yengeniz??
Bende sogan kürünü uyguladım 3 ay önce..sonuç adetim yineKOCA KARI İLAÇLARI DİYORUZ YA ADIYAMAN DA Bİ TEYZENİN YANINA GİTTİ ODA BAKMIŞ İLTİHAP VAR DEMİŞ. SOĞAN KÜRÜNÜ VERDİ KULLANDI 3 AY SONRA HAMİLE KALDI.YENGEMİN YUMURTALIKLARI ÇOK YAVAŞ ÇALIŞIYODU VE ADETLERİ DÜZENSİZDİ.
CNM YENGEM BEYAZ SOĞANI FIRINDA HAŞLADI HERGÜN AÇ KARNINA SABAH YEDİ.SUYUNU FALAN İÇMEDİBende sogan kürünü uyguladım 3 ay önce..sonuç adetim yine
Arkadaşlar benim kürün bugün son günüydü içtim kurtuldum eğer hamile kalırsam yazarım bir senedir bekliyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bakalım bu ay ne olacak
inşallah güzel haberler verir bize de umut olursunArkadaşlar benim kürün bugün son günüydü içtim kurtuldum eğer hamile kalırsam yazarım bir senedir bekliyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bakalım bu ay ne olacak
Hıc duymamıstım.saracoglu kesınlıkle yemeyın suyunu ıcın dıyor uygulamıstım bende neıse nasıp kısmet artıjCNM YENGEM BEYAZ SOĞANI FIRINDA HAŞLADI HERGÜN AÇ KARNINA SABAH YEDİ.SUYUNU FALAN İÇMEDİ
Tesekkur ederim.Allaha sukurler olsun hamileyim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.Ben varim arada takip ediyorum...ayyyy sen hamilesin o kadar cok sevindim ki anlatamam sirf bu yuzden girip yazmak istedim ALLAH KUCAGİNA ALMAYİ NASİP ETSİN....
seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü aynı durumdayız ama haline şükret benden birkaç adım öndesin. diyetisyene giderek büyük bir adım atmışsın bence. lütfen bunun devamını getir ve biraz sporla destekle. emin ol o zaman kilo vereceksin. bende son bir iki yılda hızla kilo aldım ve hala da almaya devam ediyorum oysaki yediğime içtiğime de az da olsa dikkat eden biriyimdir. mesela hayatımda ekmek yok şeker yok yıllardır ona rağmen kilo alıyorum. normalde günde en fazla 1 bardak su içerdim son 2 haftadır su içmeyi düzene soktum ama buna rağmen 2 kilo daha aldım. hani su içse yarıyor derler ya işte tam o benimmerhaba arkadaşlar öncelikle herkese Allahtan şifa diliyorum umarım emeklerinizin karşılığını görürsünüz ve sağlıklı evlatlarınız olur. hamile kalanlar da inşallah sağlıkla kavuşurlar bebeklerine. ben de polikistik overim. 2,5 yıllık evliyim 20 yaşındayım. geçen seneye kadar adetim hiç şaşmadan düzenli gelirdi. böyle bi hastalıktan haberim bile yoktu. taki adet gecikmesinden doktora gidinceye kadar. duyunca yıkıldım tabi. aşırı tüylenme ve şişmanlık da var . bi çok ilaç kullandım. doğum kontrol hapı, klomen,yumurta büyütme ilaçları, göbeğimden kendim vurduğum iğneler, çatlatma iğneleri vs. ama hamile kalamadım hala. 3 ay önce doktorum sen acele etme önce zayıfla ben seni cocuk sahibi yapıcam dedi. diyetisyene gelince bana da uğrarsın arada dedi. şuanda glukofen kullanıyorum. bu ilacı kullanan bi hastası 4 ay sonra hamile kalmış bu arada her içişimde aklıma gelip hevesleniyorum. bugun 27 kasım adetim geldi bi önceki de 24 ekimdi. daha önceki de 13 eylül. yani ilaçsız gelmeyi başarıyor galiba glukofen yardımcı oluyor mu bilmiyorum ama. adetim gelince sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum ben gelmiycek de hamile olucam mucizesi bekliyorum ama o inatla geliyo. biyandan gelmesi de iyi bişeydir herhalde kistlere yenisi eklenmiyor adet geldiğine göre catlama oluyor. catlama olursa hamilelik de olabilir değil mi? çok umutsuzum hepinizin yazdığı yazıları tek tek okudum ağlayarak dua ederek. soğan kürü denemeyi düşünüyorum bende adetim bitince başka çarem de kalmadı zaten kilo da veremiyorum. inşallah olur size gelişmeleri yazıcam. çok uzun bi yazı oldu farkındayım ama bu derdimi anlatıcak kimsem yok küçük biyerde yaşıyorum kimseye söyleyemem annem ve kayınvalideme de anlatsam da anlamıyolar bende çareyi burda buldum artık dayancak gücüm de sabrım da kalmadı bi saniye bile düşünmeden yapamıyorum ne zaman dışarıya cıksam mutlaka dengesiz biri denk geliyor ve şunu soruyor ''hamile misin?'' DEĞİLİM SANANE DEĞİLİM demek istiyorum ama diyemiyorum sadece daha düşünmüyoruz benim yaşım küçük diyorum. ama yalan düşündüğüm başka hiç bişey yok yalnızca hamile kalıcam zamanı cocuğum olucak zamnı düşünüyorum. bu soğan kürü işe yarar mı bana biraz moral verin psikolojim cok bozuk ;((((
aynen aynı durumdaymışız kendimi o kadar yalnız hissediyodum ki bende. benim de kayınvalidem sürekli ısrarla cocuktan bahsediyo her seferinde inş olur sizinde cocugunuz allah sizede bi topak et versin falan diye ama duası bile beni deli ediyo tamam inşallah olur da olmuyo yani napayım öleyim o zaman olmuyo benim elimden gelse hemen iyileşmem mi ama hastayım doğuştan genetikmiş baksana. ilk başlardada beni kısır sanıyodu anlatıyorum açıklıyorum bana diyo e senin adetin geliyodu evlendiğinizde cocunuz olur demi diyo gel de deli olma. sen yine erken farketmişsin ben 1 yıl sonra farkettim tedavi sürecini de ekle e hala da bebek yok kim bilir kaç yıl geccek. 96 kiloyum evlendiğimde 80 kilo falandım belkide daha az hatırlamıyorum ama o civarda. bende yemediğim halde sürekli kilo alıyorum aynen su içsem kilo oluyo. spora başladım biraz sıkılaşma var görenler zayıfladın mı diyo hosuma gidiyo hatta birazdan cıkıcam spora her gün yürümeye calışıyorum hızlı tempo 1 saat yürüyorum 3 kilometre falan. döndüğüm sokağı hesapladım düşün çaresizlikten 1 tur 300 metre :) ağlancak halime güleyim napayım. bence soğan kürünü bırakma bak herkes yapmış olmuş bana da kayınvaildem demişti ama unutuyodum hep araştırmayı okumayı dün akşam aklıma geldi araştırdıkça umutlandım en sonunda bende aranıza katıldım. ben adetim bitince başlıcam bi umut denemekten zarar gelmez sende devam et 8 gün olmuş daha tamamla 15 bence canımseni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü aynı durumdayız ama haline şükret benden birkaç adım öndesin. diyetisyene giderek büyük bir adım atmışsın bence. lütfen bunun devamını getir ve biraz sporla destekle. emin ol o zaman kilo vereceksin. bende son bir iki yılda hızla kilo aldım ve hala da almaya devam ediyorum oysaki yediğime içtiğime de az da olsa dikkat eden biriyimdir. mesela hayatımda ekmek yok şeker yok yıllardır ona rağmen kilo alıyorum. normalde günde en fazla 1 bardak su içerdim son 2 haftadır su içmeyi düzene soktum ama buna rağmen 2 kilo daha aldım. hani su içse yarıyor derler ya işte tam o benimbenim de bebek için önce kilo vermem lazım. bu amaçla soğan suyuna başlamıştım 7 gün yaptım 8.gün(dün) bıraktım. çabuk pes ediyorum gücüm kalmadı artık. dün de annem başladı çok biliyosunda hala çocuk yapmıyosun da diye söylenmeye dayanamadım artık ağladım anlattım herşeyi. korunmuyoruz 7aydır olmuyo işte kolay mı öyle hemen bugün yapınca yarın oluyo mu dedim. bende hep daha erken istemiyoruz yalanına sığınıyordum ama dayanamıyorum artık
Yasiniz daha cok genc. Bu nedenle pko lu bile olsaniz sansiniz daha yuksek. Stres yaptigimizda salgilanan hormonlar bebegin rahimde tutunmasini engelliyormus. Dr oyle dedi bana. Bence cogumuzun sorunu bu. o yuzden belki once stresimizle basetmeyi ogrenmeliyiz. Biliyorum cok zor ama, pko kadar bu da engel. Umitsizlige dusmeyin. Allah en hayii zamanda hayirli evlatlar versin. Dua edelim. Sevgiler.merhaba arkadaşlar öncelikle herkese Allahtan şifa diliyorum umarım emeklerinizin karşılığını görürsünüz ve sağlıklı evlatlarınız olur. hamile kalanlar da inşallah sağlıkla kavuşurlar bebeklerine. ben de polikistik overim. 2,5 yıllık evliyim 20 yaşındayım. geçen seneye kadar adetim hiç şaşmadan düzenli gelirdi. böyle bi hastalıktan haberim bile yoktu. taki adet gecikmesinden doktora gidinceye kadar. duyunca yıkıldım tabi. aşırı tüylenme ve şişmanlık da var . bi çok ilaç kullandım. doğum kontrol hapı, klomen,yumurta büyütme ilaçları, göbeğimden kendim vurduğum iğneler, çatlatma iğneleri vs. ama hamile kalamadım hala. 3 ay önce doktorum sen acele etme önce zayıfla ben seni cocuk sahibi yapıcam dedi. diyetisyene gelince bana da uğrarsın arada dedi. şuanda glukofen kullanıyorum. bu ilacı kullanan bi hastası 4 ay sonra hamile kalmış bu arada her içişimde aklıma gelip hevesleniyorum. bugun 27 kasım adetim geldi bi önceki de 24 ekimdi. daha önceki de 13 eylül. yani ilaçsız gelmeyi başarıyor galiba glukofen yardımcı oluyor mu bilmiyorum ama. adetim gelince sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum ben gelmiycek de hamile olucam mucizesi bekliyorum ama o inatla geliyo. biyandan gelmesi de iyi bişeydir herhalde kistlere yenisi eklenmiyor adet geldiğine göre catlama oluyor. catlama olursa hamilelik de olabilir değil mi? çok umutsuzum hepinizin yazdığı yazıları tek tek okudum ağlayarak dua ederek. soğan kürü denemeyi düşünüyorum bende adetim bitince başka çarem de kalmadı zaten kilo da veremiyorum. inşallah olur size gelişmeleri yazıcam. çok uzun bi yazı oldu farkındayım ama bu derdimi anlatıcak kimsem yok küçük biyerde yaşıyorum kimseye söyleyemem annem ve kayınvalideme de anlatsam da anlamıyolar bende çareyi burda buldum artık dayancak gücüm de sabrım da kalmadı bi saniye bile düşünmeden yapamıyorum ne zaman dışarıya cıksam mutlaka dengesiz biri denk geliyor ve şunu soruyor ''hamile misin?'' DEĞİLİM SANANE DEĞİLİM demek istiyorum ama diyemiyorum sadece daha düşünmüyoruz benim yaşım küçük diyorum. ama yalan düşündüğüm başka hiç bişey yok yalnızca hamile kalıcam zamanı cocuğum olucak zamnı düşünüyorum. bu soğan kürü işe yarar mı bana biraz moral verin psikolojim cok bozuk ;((((
bir kere bunu hastalık olarak görme, düşünme. binlerce milyonlarca pko lu olup da bebek sahibi olan kadın var. Allahın izniyle bizimde yavrularımız olacak emin ol. ve kendini asla yalnız hissetme, senin gibi benim gibi olan bir sürü insan var hatta çok daha kötüleri. o yüzden haline şükret, rabbim dermansız dert vermesin.aynen aynı durumdaymışız kendimi o kadar yalnız hissediyodum ki bende. benim de kayınvalidem sürekli ısrarla cocuktan bahsediyo her seferinde inş olur sizinde cocugunuz allah sizede bi topak et versin falan diye ama duası bile beni deli ediyo tamam inşallah olur da olmuyo yani napayım öleyim o zaman olmuyo benim elimden gelse hemen iyileşmem mi ama hastayım doğuştan genetikmiş baksana. ilk başlardada beni kısır sanıyodu anlatıyorum açıklıyorum bana diyo e senin adetin geliyodu evlendiğinizde cocunuz olur demi diyo gel de deli olma. sen yine erken farketmişsin ben 1 yıl sonra farkettim tedavi sürecini de ekle e hala da bebek yok kim bilir kaç yıl geccek. 96 kiloyum evlendiğimde 80 kilo falandım belkide daha az hatırlamıyorum ama o civarda. bende yemediğim halde sürekli kilo alıyorum aynen su içsem kilo oluyo. spora başladım biraz sıkılaşma var görenler zayıfladın mı diyo hosuma gidiyo hatta birazdan cıkıcam spora her gün yürümeye calışıyorum hızlı tempo 1 saat yürüyorum 3 kilometre falan. döndüğüm sokağı hesapladım düşün çaresizlikten 1 tur 300 metre :) ağlancak halime güleyim napayım. bence soğan kürünü bırakma bak herkes yapmış olmuş bana da kayınvaildem demişti ama unutuyodum hep araştırmayı okumayı dün akşam aklıma geldi araştırdıkça umutlandım en sonunda bende aranıza katıldım. ben adetim bitince başlıcam bi umut denemekten zarar gelmez sende devam et 8 gün olmuş daha tamamla 15 bence canım
evet zaten olca varsa da stresten olmuyo bende cok araştırdım bunu her doktor aynı şeyi söylüyor ama elde değil ki nasıl düşünmücez ben her şeyi bunun için yapıyorum. yemek yerken kendime yeter kilo alıyosun pko ya zararlı yeme cocuk olmaz diyorum düşünmüş oluyorum spora cıkıyorum ha gayret hızlı yürü zayıflıcam cocuk olcak diyorum gene düşünmüş oluyorum cocuklu kadın görüyorum gene düşünmüş oluyorum cocuk istiyorum insan bunu düşünmemeyi nasıl becerebilir ki yapabilen varsa yardımcı olsun bize :)Yasiniz daha cok genc. Bu nedenle pko lu bile olsaniz sansiniz daha yuksek. Stres yaptigimizda salgilanan hormonlar bebegin rahimde tutunmasini engelliyormus. Dr oyle dedi bana. Bence cogumuzun sorunu bu. o yuzden belki once stresimizle basetmeyi ogrenmeliyiz. Biliyorum cok zor ama, pko kadar bu da engel. Umitsizlige dusmeyin. Allah en hayii zamanda hayirli evlatlar versin. Dua edelim. Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?