canım inş hamilesindir.ama bildiğim kadarıyla varikosel ameliyatından sonra 6 içinde degerler yukseliyormus.Kızlar MrB uç senelik evliyim evlendiğimizden beri hiç korunmadık eşimde varikosel çıkti geçen ay amaliyat oldu tek taraflı bir ay ilişki yasak dedi doktor bende bu sırada soğan suyu içtim adet olmama daha var ama çok heycanlıyım benim durumunda olup hamile kalan varmı cvp yazarsanız çok sevinirim lütfen .
Canim bende bu ay uyguladim sogan kürünü bende de hic akinti faln olmadi yumurtlama günü mu bile anlayamadm bnmde adetlerim duzenliydi ama hastaligimdan 3 gun gecti ne hastacoldum ne de hamile test yaptm negatif ....pzrtesj gunüne kadar hasta olmazsam kan tahlili yapcmSogan kuru kullanan arkadaslara bişey sormak istiyorum lutfen cvp yazin. Benim sogan kurunde 11 inci günüm adetlerm duzenlidir ama bu kuru kullqndgmdan beri akinti miktarinda artis olmadi acaba etkisi olmadi mi bana diye düşünüyorum ben hamile kalmak için kullaniyorum bu arada cvp yazqrsaniz cok sevinirim
Aynen bende yumurtlama gunumu bile anlayamadm ki normalde anlardm akintim felan olmadi belimde agri yapti ama. bence senin gec dollenmede olabilir idrarda cikmamstir hadi ins hamilesindirCanim bende bu ay uyguladim sogan kürünü bende de hic akinti faln olmadi yumurtlama günü mu bile anlayamadm bnmde adetlerim duzenliydi ama hastaligimdan 3 gun gecti ne hastacoldum ne de hamile test yaptm negatif ....pzrtesj gunüne kadar hasta olmazsam kan tahlili yapcm
Aynen bende de siskinlik bel agrisi yapti ama benim bugün 11 inci gunum bakalm ins sinuc güzel olurInsallah hamilesindir bizi de bilgilendir lutfen. Benimde ikinci gunum muthis gaz siskinligi yapti ama yeterki sonuc guzel olsun hic problem degil.
Aynen bende de siskinlik bel agrisi yapti ama benim bugün 11 inci gunum bakalm ins sinuc güzel olur
Insanin elinde degilki cnm ister istemez kafaya takiliyo en ufacık bi hareketliligi belirti sayiyorum malesefInsallah guzel haberini aliriz. Cogu kiside farkli etki yapiyormus akintisi az olup hamilelik haberi alanlar da cok. Biraz da kafaya takmamak gerek tabi stress yapiyoruz AMA elde degil.
Aynen canim en ufak bi farkli hareketliliği bende hamilelik belirtisi mi diyrm:) düşünmek istemiyorum ama elde değil bakalim artk pzrtesi gününü bkliyrcem inş. Güzel haberi verirmInsanin elinde degilki cnm ister istemez kafaya takiliyo en ufacık bi hareketliligi belirti sayiyorum malesef
Aynen canim en ufak bi farkli hareketliliği bende hamilelik belirtisi mi diyrm:) düşünmek istemiyorum ama elde değil bakalim artk pzrtesi gününü bkliyrcem inş. Güzel haberi verirmInsanin elinde degilki cnm ister istemez kafaya takiliyo en ufacık bi hareketliligi belirti sayiyorum malesef
Adetin ne zaman cnmAynen canim en ufak bi farkli hareketliliği bende hamilelik belirtisi mi diyrm:) düşünmek istemiyorum ama elde değil bakalim artk pzrtesi gününü bkliyrcem inş. Güzel haberi verirm
canım içtiğin sürede kanaman oldu mu yani böylr peceteye silince farkettim akıntıyla beraber adetime iki hafta var dahaBende bu ay kullandım kızlar benim akıntım çok fazla oldu bide kasıklarımda ve rahmimde acayip bi ağrı oldu sabaha kadar yatamadım sancıdan sonra korktum bisey olacak diye bıraktım
Drvam etti mi peki kanaman brnim kanama seklinde değil ama peöeteye silince akıntımda kan var bugünlerde de yumurtlama günüm îlişki olmayacak böyle giderseEvet canım oldu ilk içtiğim gün çok fazla oldu bide 10. Günümde oldu daha adetine var ben zaten o sancıdan sonra bıraktım ama tekrar başlıycam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?