Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben
Drvam etti mi peki kanaman brnim kanama seklinde değil ama peöeteye silince akıntımda kan var bugünlerde de yumurtlama günüm îlişki olmayacak böyle giderse ((
Bence panik yapma korkma bu sogan kürünun faydasini gordugun anlamina gelebilir icini temizlemis ben çok araştırdım bu kuru kullanan cogu kiside kanama olmus ve normalmis sen kullanmayq devam et ovulasyon gunundeysende calismalara devam et bence

Ayyy canımmm ne güzel moral verdin ama adet olacakmışım gibi acaip brl ağtımda var daha adetim biteli bir hafta oldu inşallah hasta olmam yaaa çok korkuyorum hasta olcam diyeama brn bu küre adetimin ilk günü başladım ondan mı böyle oldu acaba?sen kullandın mı peki?çok soru sordum ama kusura bakma((

Adetinin ilk günü kullandgn icin o zaman canim. Ben adetimin 7.ci gunu basladm keske sende oyle kullansaydn kim sana dediki adetinin ilk günü kullan diye. Benimde kullandgm gunden beri ağrılarım var adet olacakms gibi ama sen korkma bisey olmaz rahat ol o agrilar ve kanama birçok kiside oluyo kullanan bir arkadasmnda oyle oldu kanama felan gecen gun hamile olduğunu ogrendik ins darisi basimiza

Ya ne biliym bende kistte yok iltihapta yok diye ne zaman başlarsam olur diye düşündüm.saraçoğlu adetliykende kullanılabilir demişti bende sabırsızım ya yumurtlama günüme ksdar kullanırım sonra bırakırım diye düşündüm bugün 13. Günü soğan kürünün 3. Gün sonrada yumurtlama günüm. İnşallah faydası olur bskalım kocişle de kavga ettik( küsüz bu ayda rafa kalktı bizim bebek işi((

Hayirlisi tatlm. Bendede kist iltahap felan yoktu airf bebis iicin yaptm ins bu kez olur be canim umudumuzu sogan a bagladik resmen

Hayirlisi tatlm. Bendede kist iltahap felan yoktu airf bebis iicin yaptm ins bu kez olur be canim umudumuzu sogan a bagladik resmen
Aynen canım insan çaresiz kalınca herşeyden medet umar olduk:) veren rabbim ama inşallah vesile olur bizde bebişlerimize kavuşuruz:) kaç aydır deniyosunuz canım inşallah daha çok belletmez rabbim...

Aynen canım insan çaresiz kalınca herşeyden medet umar olduk:) veren rabbim ama inşallah vesile olur bizde bebişlerimize kavuşuruz:) kaç aydır deniyosunuz canım inşallah daha çok belletmez rabbim...
5 ay olacak canım bu ayla beraber canim ins bu kez olur yaa

10 gündur sogan kuru kullaniyorum.sabırla içiyorum. Bende pko yum.yazdığini görünce daha da ümitlendim.inşallah allah bu ay bana da gösterir. Hayırlı olsun senin canım.

merhaba canım yazın dikkatimi çekti bende dün başladım 7. günümdü bugün tekrar kanama başlıyor gibi oldu silince pembe geliyor arkadaşının da öylemiydi acaba ? içtiğim sürece böyle pembe kanama devam ederse yumurtlama günlerinde birlikte olsak zararı olurmu sence?

Bence faydasi oldugu anlamina geliyo ama bende hic ise yaramadi galiba bugün 12. Ci gunum ne akinti ne kanama nisey yok. Sen iliskiye devam et kanama hafif pembe olmasi normal vnm

Bence faydasi oldugu anlamina geliyo ama bende hic ise yaramadi galiba bugün 12. Ci gunum ne akinti ne kanama nisey yok. Sen iliskiye devam et kanama hafif pembe olmasi normal vnm
belki sende iltihap yoktur o daha güzel canım ya da idrarla gidiyordur çok sık oluyor çünkü.. 2 ay önce çörekotu bal tarçın deniyim dedim adetin 2. günü başladım ama 10 gün sürdü bitmek bilmedi bana yaramadı galiba yine öyle olacak diye korktum çok kişi var bu kürle müjdesini alan inşallah biz de onlardan oluruz

Ins cnm yaa umut dünyasi iste. Bende gecen ay bal tarçın corekotunu denedm V aynen senin gibi ama ise yaramadi bende de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…