Canım soğan kürü 1.5 bardak klorsuz suyu kaynatıyorsun kaynadıktan sonra içine bir tane yemeklerde kullandığımız soğanın dış kabuklarını soyup kaynayan suya atıyosun 5dakıka kaynadıktan sonra altını kapatıp agzı kapalı bir sekilde ılımaya bırakıyorsun.ılıdıktan sonra süzüp öğle ve akşam yemeklerinden önce içiyorsun.adet bitimi başlanıyo bildiğim kadarıyla 15 gün frvam ediyorsunBende 37 yaşındayım 1 senedir tedavi görüyorum aşılama yapıldı ama tutmuyor.soğan kürünü nasıl yaptınız yazarmısınız
ayy inşallah hamilesindir cnım mübarek cuma günü yap bence test :)Merhaba arkadaşlar bende bu ay sogan kürünü kullandm dün regl olmam gerekiyordu ama olmadim 4 gündür de kasiklarima ve belime agrj giriyo test yapmayada korkuyorum..
Amin... inşallah ta sabah yapilmasi gerekiyor muş yaa sabah yamayi dusunuyorum bir yandan da korkuyorum tek cizgi görmek tenayy inşallah hamilesindir cnım mübarek cuma günü yap bence test :)
Amin... inşallah ta sabah yapilmasi gerekiyor muş yaa sabah yamayi dusunuyorum bir yandan da korkuyorum tek cizgi görmek ten
Allah razi olsn cnm.... simdi saglik ocaginda yapmazlar ki sabah 11 e kadar aliyolar kaniDUA EDELİM CANIM BENİM OLUR YARIN YAP AMA ŞİMDİ YARIN HAFTA SONU EVDE YAPILAN TESTLERDE UFAK BİR İHTİMAL ÇIKMAMAM OLASILIGI DA VAR BENCE GİT SAĞLIK OCAGINA TEST YAPTIR CANIM
eskiden şaşal sumu vardı canım yap bende oyle yaptımKizlar sogan kurunu normal cesme suyuyla yapsak olurmu
Ben bilmiyorm ki bende sana soruyorm iste :)Olmamasi yumurtaliklarla bi alakasimi var ki canim korkulcak bisey varmi sence kanama olmadi die onlarla mi alakali
Tşk ederim Allah razı olsunCanım soğan kürü 1.5 bardak klorsuz suyu kaynatıyorsun kaynadıktan sonra içine bir tane yemeklerde kullandığımız soğanın dış kabuklarını soyup kaynayan suya atıyosun 5dakıka kaynadıktan sonra altını kapatıp agzı kapalı bir sekilde ılımaya bırakıyorsun.ılıdıktan sonra süzüp öğle ve akşam yemeklerinden önce içiyorsun.adet bitimi başlanıyo bildiğim kadarıyla 15 gün frvam ediyorsun
rica ederim canım inşallah etkisini görürsün.bu arada her seferinde taze hazırlaman gerekiyor canım mutlaka.Tşk ederim Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?