- 14 Aralık 2014
- 22
- 6
- 3
- 40
nerden duydun ya benimde bu ay 4 yumurtam oldu catlama ignesi oldum ve dr olmaz demedi sansimiz yyuksek dedi yanlisin olmasin senin m?Kizlar ben klomen kullandim bu ucuncu ayim ve 4 yumurta oldugunu bunlarin birtanesi 23ml digerleri 19.19.14ml simdi catlama ignesi verdi yarin vurmam icin ama duduguma gore yumurta boyle cok olunca gebe olma sansi yokmus acaba dogrumu bilenler lutfen cevap yazarlarsa cok sevinirim
Yumurta cok olunca cogul gebelik sansi yuksek oldugu icin bazen doktorlar catlatma ignesi vermiyor canim kendi kendine tek tek catlasin diye ama gebelik sansi yok diye bir sey yok aksine sansin 4 kat artmisKizlar ben klomen kullandim bu ucuncu ayim ve 4 yumurta oldugunu bunlarin birtanesi 23ml digerleri 19.19.14ml simdi catlama ignesi verdi yarin vurmam icin ama duduguma gore yumurta boyle cok olunca gebe olma sansi yokmus acaba dogrumu bilenler lutfen cevap yazarlarsa cok sevinirim
Canm bugün kan tahlili verdim 5 gün gecikmyle sonra okula geldm hasta oldum yarn dr. GidecemInsanin elinde degilki cnm ister istemez kafaya takiliyo en ufacık bi hareketliligi belirti sayiyorum malesef
Hayirlisi olsun tatlm uzme kendinii elbet bununda bi zamani vardir. Durmak yok calismalara devam edicez benimde bu ay da olmazsa incir kurune baslayacm sogan kurunden sonra yapiliyorms sende oyle yap bence moral bozmak yokCanm bugün kan tahlili verdim 5 gün gecikmyle sonra okula geldm hasta oldum yarn dr. Gcem
Sonraki adetine 10 gun mu var c nmkızlar bişi sorcam ben ikinci bölüm sogan suyuna başlıycam hani ilk ay 15 gün sonra adete 10 gün kala 5 gün yapılması gerekiyo yaa ondan hamişsem eğer zarar verir mi ?
işte 11 gün var kuzumSonraki adetine 10 gun mu var c nm
Bence kullan i. Saracoglunun sitesinde de yaziyo sorun olmaz diyo ama yine de insan korkuyo valla cnm yanlis bilgilendirmek istemem iyi arastir benceişte 11 diyo ama yinevar kuzum
Bende adetinw 10 fun var baslasammiiişte 11 gün var kuzum
yaaa söktürücü etkisi var yaa ondan ama yapsam herhaldee kötü olmaz yaa bi deneyim diyorumBen
Bence kullan i. Saracoglunun sitesinde de yaziyo sorun olmaz diyo ama yine de insan korkuyo valla cnm yanlis bilgilendirmek istemem iyi arastir bence
korunmadıysan ki bende öle bebiş olabilir diorum 2. sini yapıcam 2.adete 10 kala 5 gün yapılması gerekiyomuş die olusum hemm soğan kürüylee hamiş kalanların kullanmaları amişliğe denk gelmişmi acabaBende adetinw 10 fun var baslasammii
Kullan derim benimde bugun 13.cu gunum 2 gun kaldi bitmesine ins bakalm faydasi oluryaaa söktürücü etkisi var yaa ondan ama yapsam herhaldee kötü olmaz yaa bi deneyim diyorum
inşallahh canım şifa olsun bende etkili oldu çatlamamış yumurtam vardı o erimisti 8. günde dr kontorlunde fakat yeni yumurta oluşmadı dr söktürücüyle anca adet olursun demişti bana baktım sogan kütü bitti 2.günü adet oldum :) sonra tedaviye başladık işte klomen çatlama iğnesi şuan beklemedeyim bakalımKullan derim benimde bugun 13.cu gunum 2 gun kaldi bitmesine ins bakalm faydasi olur
Ins canim olur artik yaainşallahh canım şifa olsun bende etkili oldu çatlamamış yumurtam vardı o erimisti 8. günde dr kontorlunde fakat yeni yumurta oluşmadı dr söktürücüyle anca adet olursun demişti bana baktım sogan kütü bitti 2.günü adet oldum :) sonra tedaviye başladık işte klomen çatlama iğnesi şuan beklemedeyim bakalım
Bende hic akimti yok aynen bende yumurylama gunumu bile anlayamadim kupkupru benim ayin 1inde 15gun olacak ;-) ama devam bakalim sonucu yazacgimCanim bende bu ay uyguladim sogan kürünü bende de hic akinti faln olmadi yumurtlama günü mu bile anlayamadm bnmde adetlerim duzenliydi ama hastaligimdan 3 gun gecti ne hastacoldum ne de hamile test yaptm negatif ....pzrtesj gunüne kadar hasta olmazsam kan tahlili yapcm
Canim se hamile olabilirsin bu kadar erken adt kanamsi olmaz hafif pembe olan arkdaslrdan biliyorum hamilelikte yerlesme kanamsi diolar bence bekle adet olmazsan hamilesindir ins.bu sekilde olan cok duydum cok kafana takarsan git bir doktora ama kese anme rahmime yerlestigi sirada bole bir kanama oldgunu duymustum seni cok umutlandrip uzmek isyemem ama bilgilermo paulasayim dedimKızlar lütfen yardımmm.benim soğan küründe bugün 13. Günüm biraz önce akıntıyla birlikte prmbe kan gördüm adet mi oldum bu neyin nesi sizce kistin falan da yoktu gebelik için içîyordum adet mi olcam ya bu arada adetîme daha 2 hafta var((kütü uygulayan arkadaşlar kütfen yardım edin bu kanama normal mi ayrıca yarın övütgün benim yumurtlama günüm adet olduysam basıl olcak bu ayda mı boşa gitcek (
Aynen cnm bendede hic akinti olmadi oovulasyon u bile anlayamadm benimde çarşamba ya bitecek ayni gunmus ikimizindeBende hic akimti yok aynen bende yumurylama gunumu bile anlayamadim kupkupru benim ayin 1inde 15gun olacak ;-) ama devam bakalim sonucu yazacgim
Vala ben cok inancliyim bu ay tutmzsa cok uzulrm bende ama diger ayda denemyi dusunyorumAynen cnm bendede hic akinti olmadi oovulasyon u bile anlayamadm benimde çarşamba ya bitecek ayni gunmus ikimizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?