- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Bende kullaniyorum bu kuru 2 g un kaldi bitmesine ins banada vesile olurBaşka bişey den şans eseri olmamıştır acaba gerçekten bu soğan kurumdan arjadasim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kullaniyorum bu kuru 2 g un kaldi bitmesine ins banada vesile olurBaşka bişey den şans eseri olmamıştır acaba gerçekten bu soğan kurumdan arjadasim
Canım 3.5 yıl oldu 3 sene boş beklemiştim laparoskopi yaptım iki tüpümde tıkalıydı sag taraf operasyonda hemen açılmış sol kapalı sonrada bir aşılama yaptım bu ay da sogan kürüne başladım sekiz gün düzenli içtim sonra Türkiye'den kaynım geldi bozuldu işte bu ay adet olunca tekrar aşılama yapacam sen kaç sene oldu bebişini bekliyeliCanim insallah dedgin gbi Allah bizede nasip edr kucagimizi bos birkmaz sen ne zamadir istyorsun acaba
Mrb arkadaş lar.. bn de yemi üye oldum. 6 cm kistim var malesef.. bebek istiyoruz. Ama kist engel oluyor. Daha dk hapına başlamadım. Soğan kürü yaptım hala devam ediyorum. Perşembe biticek kürüm. Adetime 1 hafta var ancak bugün kahverengi lekelenme başladı. Kist eriyor olabilir mi? Ya da başka bir şey mi? Varsa tecrübeli arkadaşlar cevap yazarsanız çokk sevinirim.. iyi geceler herkese :))
Dün sürekli vardı.. şimdi yok. Evdeki idrar testinde sonuç kesin çıkar mı ki? Çok ümitlenmek de istemiyorum. Hayırlısı bakalımKahve rengi kanama yerlesme kanamasi oluyor. Cok mu oldu az mi? Belki hamilesindir test yaptin mi? Ben dusuk yaptim malesef hamile oldugumu ogrendikten sonra kahve rengi kanamam oldu acile gittik doktor yerlesme kanamasi diye eve gonderdi AMA iki hafta sonra dusuk yaptim. Kendine dikkat et bu aralar cok agir kaldirma belki yerlesme kanamasidir eger az az geliyordu doktora git yada evde test yap canim derim..
İnşallah olur hepimizin :) şu kist ne melen bi şeymiş :/Uzulme canim ikinci sogan kurunu uygula demekki senin temizlenmesi gerekiyormus vucudunun. Bende 5.gundeyim akinti falan olmadi yurt disinda oldugum icin doktora sogan kuru uyguluyorum da diyemiyorum. Haziran da dusuk yaptim gecen Ay calistik AMA olmadi bakalim bu ay sonuc ne olucak.
Sonuc ne tatlimDün sürekli vardı.. şimdi yok. Evdeki idrar testinde sonuç kesin çıkar mı ki? Çok ümitlenmek de istemiyorum. Hayırlısı bakalım![]()
kızlarr doktordan geldim bugün 9. günüm birkaç tane küçük küçük yumoş vardı bir tanesi 11 mm sizce küçük mü 9. güne göregeçen ay bu kadar bile yoktu ilk kez klomen kullandım günde 1 tane.. 3 gündür de soğan kürü yapıyorum inşallah bu sefer olurr
![]()
ayy çok teşekkür ederim canım geçen ay çok yavaş büyüdüğü için çok geç çatladı o da bir işe yaramadı yine öyle olacak diye korkuyorum bugün alayım incirCanım gayet iyi benim de öyleydi 2 gün sonra 17mm olmuş kuru incir ye çok faydası oluyo büyümesinde.
Bende hep bas agrisi yapti cnm ama bugün çok şükür yokKizlar sogan kürü bas agrisi yaparmi sizce 2 gundur surekli bas agrisi cekiyorum boyle olan var mi aranizda
Bende hep bas agrisi yapti cnm ama bugün çok şükür yok
Aynen bendede normalde migren var bayaa bi zaman agrim olmuyordu bu sogan kürüne basladim baslayaali yine basladi bu agrilarArkadaslr bende de bugun acaip nas agrisu vardi daha yeni kalktim hep yattim boynumdan ole gelen bir agri iki agti kesici bir dolven ictim usume dun cok sevnyrdum esime bu aralar basim hic agrmyo dedim sabaha sanci basldi vala
Aynen bendede normalde migren var bayaa bi zaman agrim olmuyordu bu sogan kürüne basladim baslayaali yine basladi bu agrilar[/QUOTE Sogan senin migrenini tetiklyodur ozaman bende de migren vr ben oyizden acik karnina dokunabilir die icmekten korktum acikcasi tok karnina ictim ben hatta iyi ya uzun zamandi agrmyo dedim agridi adete yaklstk bu yzuden agri yapabilr bunyem
Seninde mi yaklsti adetin kac gun kaldiacaip guzel cvp yazmsim bende:-D sogan migrenini tetikliyo olabilr bende migren var bu yuzden ac karnina icmekten cekndim hep tok karnina ictm suda bir gercek adet tarihim yaklsyo bu yzden agrmis olabilr seni tetikliyodur
Takvimim ayin 7 si diyor canim gecen ay 13unde adet oldum.benim bir kac aydir erkn erken geliyo bu yuzden kestremyorum.mesela kasimda 18inde oldum bir kac gun once beklrken 13unde oldum aralikta bu ay 7si en erkenSeninde mi yaklsti adetin kac gun kaldi