- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
5 ay olacak tatlmCanim sen ne zamandir istyorsun bebek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 ay olacak tatlmCanim sen ne zamandir istyorsun bebek
Aaa sen cok yenisin daha vala olur olur bir yil normal olmamsi yas kac 24muydu5 ay olacak tatlm
23 yasindaym cnm ins olur. Bu ayda olmasa doktora gidecmAaa sen cok yenisin daha vala olur olur bir yil normal olmamsi yas kac 24muydu
2 aylik evliykn gittm bu arada 5 aylik evliym. Doktor ultrasonla bakti yumurtaliklarinda sorun yok dedi bekle olur dedi ama gelen giden bisey yok. Bu arada tatlm bisey soracm akinti olmadam yumurta catlamiyo mu bu konu çok kafami karistirdi benim normalde her ay akintm olurdu ama sogan kurunu kullandm yumurtlama gunumde oyle bi akintm olmadi yani yumirtam catlamadi mi demek oluyo buBende gitmistim sen gbiyken yazin hic bisi cikmadi esimde gtti cikmadi kafaya takmamak gerekmis ama nasil insalnar da isteyerk bebek sahibi olyor onlarda kafalrinda bebeklrni kucaga alacklri zamanlri kuryolar hayal edyorlar soncta ne alaka anlamyrm olmdikca dahada ustune duser daha da takar olyor insan ama doktor sana bir yilda vucudun hormanel olrak alisma evresj diyecek normal dieceklr bakar bi problem yoksa bekle der
Istanbul'a yasiyorm ben cnmCanim hangi sehirde ikamet edyorsun ben Ankara bu konyu acan hasankeyf te hamile kalmis bu arada bu da beni cok gaza gtrdi yani
AminnSu anda daha bu Eylul ayinda evlenen bor arkdsimin esi hamileymis Allahim ver artik dyorum simdi haberni aldim bizede nasip et artik
Off yaa bu durum cok moralimi bozdu simdiBenimde bu ay hic yok akintim benimde islaklik olurdu yumurtladgimi ordan anlardim az bucuk canim yumurlama nelrisi beyaz sumuksu akinti imis bende bu ay ona cok takildim aslinda neden kupkuru die bende de hic yok ya inan bilemiyorum bende gidcegim tekrar hatta randevu aldim gtmedim birde su sogan kurunu deneyim dedi belkide bazen catlyoruz bazi ay catlamyorda olablrz
Ben oluyo diye biliyorum tuplerin yumurtlama ile ilgisi yok cnmArkadaşlaaar fallop tüpleri tıkalı yken yumurtlama oluyor mu sizce bilen var mı?
Anladım çok sağolunBe
Ben oluyo diye biliyorum tuplerin yumurtlama ile ilgisi yok cnm
Kahve rengi kanama yerlesme kanamasi oluyor. Cok mu oldu az mi? Belki hamilesindir test yaptin mi? Ben dusuk yaptim malesef hamile oldugumu ogrendikten sonra kahve rengi kanamam oldu acile gittik doktor yerlesme kanamasi diye eve gonderdi AMA iki hafta sonra dusuk yaptim. Kendine dikkat et bu aralar cok agir kaldirma belki yerlesme kanamasidir eger az az geliyordu doktora git yada evde test yap canim derim..
canım sen dikkat et bende de leke sonrası gebe olduğumu öğrendim.ama kimyasal gebelik oldu.lekeyi görünce çok sevindim çünkü hep okurdum.ama devamı gelmedi.ama sen kötü düşünme o lekeyi gebeliği boyunca yaşayanlarda var.yerleşme kanaması ihtimal i çok yüksek testini yap hemen dr gerekli görürse ilaç başlar çünkü.ihmal etme.Mrb arkadaş lar.. bn de yemi üye oldum. 6 cm kistim var malesef.. bebek istiyoruz. Ama kist engel oluyor. Daha dk hapına başlamadım. Soğan kürü yaptım hala devam ediyorum. Perşembe biticek kürüm. Adetime 1 hafta var ancak bugün kahverengi lekelenme başladı. Kist eriyor olabilir mi? Ya da başka bir şey mi? Varsa tecrübeli arkadaşlar cevap yazarsanız çokk sevinirim.. iyi geceler herkese :))