Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Takvimim ayin 7 si diyor canim gecen ay 13unde adet oldum.benim bir kac aydir erkn erken geliyo bu yuzden kestremyorum.mesela kasimda 18inde oldum bir kac gun once beklrken 13unde oldum aralikta bu ay 7si en erken
Anladm tatlm benimde bat im 6 ocak ins gelmez o kirmizilar 9 ay boyunca :))

ah keske bu ay ilk defa uyguladim ben kaynatrken sogani insanlr esim kokusuna dayanamiyor ben azimle ictim bakalim insallah insallah
Hadi ins etkisi olur ikimizede tatlm az kaldi regle valla ins hic gelmez. Senin kür bitti mi benim yarin bitiyo

acaip guzel cvp yazmsim bende:-D sogan migrenini tetikliyo olabilr bende migren var bu yuzden ac karnina icmekten cekndim hep tok karnina ictm suda bir gercek adet tarihim yaklsyo bu yzden agrmis olabilr seni tetikliyodur
tansiyonu da düşürüyormuş galiba canım ondn da ağrıyabilir ama napalım katlanıcaz mecbuuuur :D

eve
tansiyonu da düşürüyormuş galiba canım ondn da ağrıyabilir ama napalım katlanıcaz mecbuuuur :D[/QUOT Evet olabilir annem bugun icme istersen dedi ama ben agrim gecince yinede ictim birazdan kaynatip aksam ogununde icicem yapmsken iki gun daha dayanayim ne yapim

evet
tansiyonu da düşürüyormuş galiba canım ondn da ağrıyabilir ama napalım katlanıcaz mecbuuuur :D
evet canim millet kokusuna dayanmzken bizler hergun iki kere iciyoruz daha bebek anne karnina dusmeden annelik duygulari ortaya cikiyor iste kadinin ic dunyasi anac tavri burdan gelyo daha olmayan bisey icin fedakarlik baslyooo haksizmiyim :-)

[QUOTE\]hllal, post: 38606713, member: 646640"]evet

evet canim millet kokusuna dayanmzken bizler hergun iki kere iciyoruz daha bebek anne karnina dusmeden annelik duygulari ortaya cikiyor iste kadinin ic dunyasi anac tavri burdan gelyo daha olmayan bisey icin fedakarlik baslyooo haksizmiyim :-)[/QUOTE]
Cok haklisin canim ben evlenmeden once mecbur kalmadikca dokunmazdim bile simdi suyunu iciyorum :)) yeter ki gelsin bebislerimiz

Bu arada esim haliya sutlu kahve dokru sabahtan beri siliyorum onu soda yag sikucu aspirin anwey bulasik detarjani ne varsa doktm sildim astim simdi bundan oncekinede cay dokulmsru onu yikamaya verip bunu sermstim artik gecmzse bunu verip dgrni sercem umarim gece yagmur yagmaz :-( bu arada sogan suyumu ocaga koydum arkadslar

Bu arada burayi cok sevdim vala uzun zamandir bu konuya yazan olmmasti ilk yazdginda simdi herkez yeniden icini dokmeye baslamis insan kendini yanlz hiseetmyor ve dertlesmk ayni duygulari payalsan arkdaslr ile bir arada olmak com guzel bir duygu arkadaslr Allah hepinizin bu yeni yilda gönlunuzden gecenleri versin yeni yilim hediyesi minik yumoslariniz olsun insallah

Bu arada burayi cok sevdim vala uzun zamandir bu konuya yazan olmmasti ilk yazdginda simdi herkez yeniden icini dokmeye baslamis insan kendini yanlz hiseetmyor ve dertlesmk ayni duygulari payalsan arkdaslr ile bir arada olmak com guzel bir duygu arkadaslr Allah hepinizin bu yeni yilda gönlunuzden gecenleri versin yeni yilim hediyesi minik yumoslariniz olsun insallah
Aminn ins canim

Back
X