Gazın falan varsa belki ondandır yumurtlamanın üsyünden kaç gün geçti bilşyor musun?Bide karnima elimle basinca cok aciyo neden acaba
Benimde bugun bityo son kurumu aksam icip yatacgim ayin 7 si adet tarihim adete adetime 4gun kala icecegim bende hic bir degisiklik yok benim erkenden olur ama eski adet tarihim 13 ozamana ladr beklrmm
Cok dusunme hayal kirkligi olur Allah vermsin kimysal gebelik falan gecirirsin bence hamile kalinca hic bir belirti olmayack cnku be aylrca kendime dinledim sanrm ki belrtileri hep yasadim goguslsrm cekildi sisti ucalri acidi basim dondu halsizlestim kabiz ishal oldum karnim hep agridi gaz da cok sanci yapar bi ara devamli uykum gelyrdu halsizlsyrdum sık tuvalete gdyrdum ama malesf hamile degildim.bu ay da bir iki defa bas donmelrm olur gbinoldu yemek yaparken ayaktayken ama yormyorum yorulncada oalbilr ben yumurtayi cok sverm bu ay iki kere yumurya tabagini yikarken kokusu cok acip geldi tuaf koktu tiksndim ama sanmam ilk kez denedim bu kuru Allah hepinze versinBide karnima elimle basinca cok aciyo neden acaba
Vallaha cnm bende senin gibi dusunuyorum sikinti var regl olacak gibi bu arada dün sogan kurun bitti 4 gun kaldi adete ayin 6 si ins regli olmamBende adet gormek istmyorum ama icimde de sknti var olacakmisim gbi kendime diyorum fazla hayallre dalma kendine gel az kaldi
CAnim bende de karnmda sislik felan var benim dun sogan kurum bitti adetime 4 fun kaldi fazla kendini sartlandrma stres yapma ins hamilesindr tatlmInsallh canimm dualarinizi eksik etmeyin allhim kimsenin kucagini bos birakmasin
Tatlım bu birkac gun bendede sari akinti var bilmiyorum ins regl belirtisi degldr bendeki[QUOTbakalım
Hadi bakalim hayirlisi canim benimde bugun 5. Gunum 2 gundur yogun sari akintim var acaba iltihap mi gidiyor
Ben gaz sancisi cok cekrdim bende hic bisi yok sadce dun misafrlm vardi yorgunlukta ondandir.Baska hic bisi yok adete bir kac gun kala gogslermde hafif bir agri olur bakalm olacak mi sislik falan yok amaCAnim bende de karnmda sislik felan var benim dun sogan kurum bitti adetime 4 fun kaldi fazla kendini sartlandrma stres yapma ins hamilesindr tatlm
Hayirlisi artık ne diyelm ins regli olmayiz. Ben dun gece ruyamda erkek bir bebek gordm cok guzeldi ins gercek olur rabbim bize nasip etsin insB
Ben gaz sancisi cok cekrdim bende hic bisi yok sadce dun misafrlm vardi yorgunlukta ondandir.Baska hic bisi yok adete bir kac gun kala gogslermde hafif bir agri olur bakalm olacak mi sislik falan yok ama
Hadi ins canim ins güzel haberler aliriz inssAh canim hayrolsun bende bir hafta kadr bir ruya gordum o biraz tuaf ama hamileleik dio yorumlrnda birde gazteyi ceviyorum orda cocugun olacak arksindam bir tane daha olacak yazyordu cok sasiriyorum ve zenci sisman cok sisman kadina gidip bunu gostryrm analtyrm ama ne zaman die sordum o sirada uyandim canim ah
10 aralik reglimdi cnm 27 gunde 1 oluyom ben küre 7.ci gunu basladm. Benimde çok kuru gecti neden bilmiyorumIkimizin ayni tarih bir gun aramiz var canim gecen ay hangi tarihte oldun sen neden hep kuru gevti bende buna anlam veremyirum ya dun evim cok kalabalkti ve servis yapmaktan sugan kurumu unuttum gitti aksam icemedim
Aynen bende öyleyim tatlmBenim cok degisti ya bu aylar oynama cok oldu erken erken geldi ama asla geckmez bir gun geckse kesin hamilym bende 28 gunde bir
Degildir insallah canim ya senim yakinmis benim daha 20 gun varTatlım bu birkac gun bendede sari akinti var bilmiyorum ins regl belirtisi degldr bendeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?