- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
InDegildir insallah canim ya senim yakinmis benim daha 20 gun var
Insallah insallah gulum 4 yumos cok guzel ya insallah benimkilerde buyur incir yiyorum habireKizlar bugun catlama ignesi vurali uc gun oldu hayilisi insallah cok merak ediyorum bende dort yumurta vardi insallah bu ay olur.
O sari akinti cok normal beneede oluyo cnm bende bunun için gitmiştim doktora test yapti sonuc normal dedimerhaba herkese arkadaşlar..ben yeni üye oldum bu siteye..sürekli takip ediyorum.önce bebek diye dua eden tüm arkadaşların kucağını Allah boş bırakmasın.bende 1.5 yıllık evliyim.2 aydır korunmuyoruz.adetlerim hep düzenlidir.5 aralıkta adet olmam gerekirken 10'unda oldum 5 gün gecikti.25 günlük bir adet döngüm var.geçen hafta sapsarı bir akıntı oldu bi günlük.ve bu günlerde de arada oluyor.sicze ne belirtisi birde doktora mantar için gittiğimde sadece ultrasonda baktı yumurtalıklarında bişey yok hamile kalabilirsin dedi.sizce tekrar doktora gitmeliyim???cevap verirseniz beni çok sevindirirsiniz
Anlıyorum tatlimAnladım pembebasliklikiz...ya benim normalde zaten akıntım hep vardır.işte geçen adetim gecikince heveslendim sonra kırmızı kart
Daha çok yeni tatlm hic canini sikip moralini bozma calismalara devam2 aydır korunmuyoruz..kasımdan beri diyeyim.
13 gun gwcti canomGazın falan varsa belki ondandır yumurtlamanın üsyünden kaç gün geçti bilşyor musun?
Inss cnm benjmde 4 gun varCAnim bende de karnmda sislik felan var benim dun sogan kurum bitti adetime 4 fun kaldi fazla kendini sartlandrma stres yapma ins hamilesindr tatlm
Ragl ya da gebelik belirtisi var mı tatlmInss cnm benjmde 4 gun var
ALLAHIMMMM NOLUR ANNE DIYE KUCAGIMA atliycak yavruma hasret koyma nolur YA RABBIM AMINN
AminnnKandiliniz mübarek olsun hanimlarr Allah gonlunuzden gecen her seyin hayirlisini nasip etsin insallah hepimize nur topu gibi bebisler versin gece uykularimiz bölünsun yemeklerden midemiz bulansin ilk kez uzulmeden kilolari alalim insallahh
Kandiliniz mübarek olsun hanimlarr Allah gonlunuzden gecen her seyin hayirlisini nasip etsin insallah hepimize nur topu gibi bebisler versin gece uykularimiz bölünsun yemeklerden midemiz bulansin ilk kez uzulmeden kilolari alalim insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?