Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

evetttt ikinci ayımız da da civan perçemi, aslan pençesi ne de yakı bir işe yaramadı soğan suyunu da unutmayım tabi

Canım napiyon nasilsin ben daha adet olmadm inş da olmam :))
Canim hastayim bogaz agrisi cekyorum 2 gundue vala nane limon kaynatyorum.kenime sicak cay ice ice biraz hafiflettim ses filan gitti bende bende henuz adet olmadim tatlim ins olmayiz olmazsam iste doktora gdecem hem test icin hemde muayene olcam ama bogazim gecer herhalde ozamana kadar

Canim hastayim bogaz agrisi cekyorum 2 gundue vala nane limon kaynatyorum.kenime sicak cay ice ice biraz hafiflettim ses filan gitti bende bende henuz adet olmadim tatlim ins olmayiz olmazsam iste doktora gdecem hem test icin hemde muayene olcam ama bogazim gecer herhalde ozamana kadar
Cok geçmiş olsun canim rabbim sifa versin. Sogan kurun bitti mi

Tabi 15inci gun ayun 1 indeydi hani adete 4 yada 5 gub kala tekrar yapin yazyor ya kurde zaten 7si ne ara yapyim ben gecen aya gore hesapyip 12 sine 4 gun kala yapacam tamamen bitecek

Canım napiyon nasilsin ben daha adet olmadm inş da olmam :))
Ay sadce sol gögusumde bir agri var benim baska bisj yok adet gunum 7 si ama 12 ye kadr beklrm ben 12iymis gbi hesap edip tekrar 4 gun kur uapacam cunku duzensilstu gecen ay cok erken oldum 18 inden teee 13 e denke geldi

Back
X