Bende pembemsi degilde sadece beyaz sanrim adet geliyor die haber verdi banaBende de aynen öyle oldu ama pembemsi akinti geldi galiba adet oldum bu ay da gitti sogan kuru yalan oldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pembemsi degilde sadece beyaz sanrim adet geliyor die haber verdi banaBende de aynen öyle oldu ama pembemsi akinti geldi galiba adet oldum bu ay da gitti sogan kuru yalan oldu![]()
OFf yaa cok moralim bozuldu yine. Sali gunu hastaneye giddecm klomen versn doktor. Insanin elinde dgk be cnm dayanamiyo insanBende pembemsi degilde sadece beyaz sanrim adet geliyor die haber verdi banasakin cok uzme kendini demekki zamani var daha ne yapalim
Tamam canim benim ozelden yzarm sanaBekleyelim bakalim olumca haber verlim burdan birbirmize ben olursam hemen ikimci yada ucuncu gune randevu alacm doktordan gecen ay gtmemsitm bide bunu deneyeyim.die
Ben randevuyu gecen haftadan aldm bizim burda sira cok gec geliyo özel hastane cook uzak esimde haftaiçi calisiyi devlet hast. Yakin old icin sali gunune aldm randevuyuBekleyelim bakalim olumca haber verlim burdan birbirmize ben olursam hemen ikimci yada ucuncu gune randevu alacm doktordan gecen ay gtmemsitm bide bunu deneyeyim.die
DAha olmadin ki dur bekle benimde akintim.basladi bugun geleck sanrim sen Ankaradmuydin dun gece atesimi ölctum 37 ydi bugun olctum sabah 34 simdi yine ates basti bana bunaldim tabu bogaziminda etkisi olabilr evet insanin keyfi kacyo birseyden tat almaz hale gelyosun ama elimzden bisi gelmyr ben dun bir hamile haberi daha aldim birde girdgin ortamlrda bebek ne zaman die sormazlrmi iycene kriz gecryorum valaBen randevuyu gecen haftadan aldm bizim burda sira cok gec geliyo özel hastane cook uzak esimde haftaiçi calisiyi devlet hast. Yakin old icin sali gunune aldm randevuyu
Ayy sorma cnm herkesn sorması basli basina bir dert zaten. Ben istanbulda oturuyom cnmDAha olmadin ki dur bekle benimde akintim.basladi bugun geleck sanrim sen Ankaradmuydin dun gece atesimi ölctum 37 ydi bugun olctum sabah 34 simdi yine ates basti bana bunaldim tabu bogaziminda etkisi olabilr evet insanin keyfi kacyo birseyden tat almaz hale gelyosun ama elimzden bisi gelmyr ben dun bir hamile haberi daha aldim birde girdgin ortamlrda bebek ne zaman die sormazlrmi iycene kriz gecryorum vala
Ayy kiyamam cnm sana inşallah bizimde olacak rabbimin bir bildiği muhakkak vardir elbet bizimde zamanimiz gelecekBiz birazdan carsya cikip esimin kuzeninin bebegi yeni oldi hemde kiz ona elbise alcagiz keske benimde olasada bende alsam diyorum hep bebek battaniyesi yapyrdum cok az kalmsti gecen ay moralim bozuldu biraktm daha almadim elime auan hayatmzdaki en buyuk eksik bebis gbi
Inşallah canım inşallahBakalim gorecegiz insallah ☺
Bende olmadim daha 6 si olmm gerekioo insss ollmm yaaaaCanım napiyon nasilsin ben daha adet olmadm inş da olmam :))
Hem ben ikinci kuru yapiorum ikinci adete 5 gun kala yarin son icjcicem inss bebisimmmm benledir surekki dua ediorum allhim annelik duygusunu hepimize tattir diee inssa bebislemiz bizimledirrr aminnnnn..Bende olmadim daha 6 si olmm gerekioo insss ollmm yaaaa
Aynen benimde 6 si ins olmayiz :))Bende olmadim daha 6 si olmm gerekioo insss ollmm yaaaa
Kızlar soğan kürünü nasıl kullanıyosunuz acaba bilgi verirseniz
olmayın olmayın kızlaar bize de umut olunBende olmadim daha 6 si olmm gerekioo insss ollmm yaaaa
1 orta boy kahverenkli kabuklu beyaz soğanı kabuğunu soyup 4e böldükten sonra 2 bardak klorsuz kaynayan suya atıyorsun 5 dk kaynatıp ılıyınca içiyorsun canım sabah ve akşam olmak üzere taze yapıp içiyorsun bazıları adetin 7. günü diyo bazıları adet bittikten 7 gün sonra başlayın diyo orası biraz karmaşık :) ben adetin 7. günü başladım (konu sahibi öyle yaptığı için)Kızlar soğan kürünü nasıl kullanıyosunuz acaba bilgi verirseniz
Çoook teşekkür ederim canım :)1 orta boy kahverenkli kabuklu beyaz soğanı kabuğunu soyup 4e böldükten sonra 2 bardak klorsuz kaynayan suya atıyorsun 5 dk kaynatıp ılıyınca içiyorsun canım sabah ve akşam olmak üzere taze yapıp içiyorsun bazıları adetin 7. günü diyo bazıları adet bittikten 7 gün sonra başlayın diyo orası biraz karmaşık :) ben adetin 7. günü başladım (konu sahibi öyle yaptığı için)
15 gün içilmesi gerekiyor canım saraçoğlunun sitesinden daha ayrıntılı okuyabilirsin
Kizlar bende variiim...insallah olmama sebebim bu defa duzensizlik degil de bebisdir diye umud etmek istiyorum ama nasip iste ALLAHIN TAKDIRI umutla beklemekden baska elimden bisey gelmiyor ki(((((Aynen benimde 6 si ins olmayiz :))