Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canim hastayim bogaz agrisi cekyorum 2 gundue vala nane limon kaynatyorum.kenime sicak cay ice ice biraz hafiflettim ses filan gitti bende bende henuz adet olmadim tatlim ins olmayiz olmazsam iste doktora gdecem hem test icin hemde muayene olcam ama bogazim gecer herhalde ozamana kadar
Al benden de okadar iki gundur bende kaptim sifayi nane mideme dokunuyor diye ihlamur, iciyorum simdi de Turkiyeden getirdigimiz kusburnu vardi onu kaynattim ictim. Ates de vardi dun ilac almiyorum belki bisey olur diye AMA bakalim bu ay da virus den dolayi olmazsa sasirmam... Neyse hayirlisi gecmis olsun tekrar

Al benden de okadar iki gundur bende kaptim sifayi nane mideme dokunuyor diye ihlamur, iciyorum simdi de Turkiyeden getirdigimiz kusburnu vardi onu kaynattim ictim. Ates de vardi dun ilac almiyorum belki bisey olur diye AMA bakalim bu ay da virus den dolayi olmazsa sasirmam... Neyse hayirlisi gecmis olsun tekrar
canim caylar ile gecsin die beklyrm ama bogazim gecti bu seferde burun yanmasi gogus agrisi oksuruk olmaya basladi ;-) gogsumun ici kasinyo sanki o derece Allahim ne yapsam ki sabha kadr uyaymrm agri kesicide almyorum burun yanmasi gece beynimi deliyor sanki eger hamile.isek bebege etki edermi acaba

ne zama kullanılıyor. ve nasıl
evet civan perçemi adet söktürmede çok başarılı ben bekarken onunla adet olurdum 1-2 su bardağı kaynayan su içine bi tutam civanperçemi koyup demliyorsun ılıdıktan sonra içiyorsun sabah akşam 1 su bardağı içerdim ben tadı çok kötü ama bilginiz olsun.

evet civan perçemi adet söktürmede çok başarılı ben bekarken onunla adet olurdum 1-2 su bardağı kaynayan su içine bi tutam civanperçemi koyup demliyorsun ılıdıktan sonra içiyorsun sabah akşam 1 su bardağı içerdim ben tadı çok kötü ama bilginiz olsun.
canım merhaba bende pco yum adetlerinde bir düzensizlik var mı

Merhaba kızlar 2 aydır serephone tedavisi gördüm3 ay kist olustu o yüzden 1 ay ara verelim dedi doktor doğum kontrol hapı verdi kullandım ilcım bitti ama adet olmadım henüz

1 orta boy kahverenkli kabuklu beyaz soğanı kabuğunu soyup 4e böldükten sonra 2 bardak klorsuz kaynayan suya atıyorsun 5 dk kaynatıp ılıyınca içiyorsun canım sabah ve akşam olmak üzere taze yapıp içiyorsun bazıları adetin 7. günü diyo bazıları adet bittikten 7 gün sonra başlayın diyo orası biraz karmaşık :) ben adetin 7. günü başladım (konu sahibi öyle yaptığı için)
15 gün içilmesi gerekiyor canım saraçoğlunun sitesinden daha ayrıntılı okuyabilirsin
Narin ben de bugün başladim ama içmekte çok zorlandim 15 gün devam edebilir miyim bilmiyorum.

Narin ben de bugün başladim ama içmekte çok zorlandim 15 gün devam edebilir miyim bilmiyorum.
Canim alisirsn bende bu ay yaptm bitti kürüm ilk basta cok tiksindm midem bulandi ama birkac gune alisiyon burnunu tikayip ic ben oyle yapiyordum :))

içersin içersin canım ilk gün öyle oluyor sonra alışıyor insan açken için diyorlar ama ben tokken içtim öyle daha çok zorlanırım diye

içersin içersin canım ilk gün öyle oluyor sonra alışıyor insan açken için diyorlar ama ben tokken içtim öyle daha çok zorlanırım diye
Canim ben de açken içemem mümkün değil. Sen ne alemdesin çatladi mi yumurtan?

Canim ben de açken içemem mümkün değil. Sen ne alemdesin çatladi mi yumurtan?
yok canım çatlamadı galibe ateşe göre :) bugün kontrolüm var bakıcaz bakalım durumlar nasıl:KK59: ben ilk 2 gün içtikten sonra tadı gitsin diye bir ton şey yedim :KK48:

Slm arkdaslr bugun gogsum ve burnum cok aciya cok beter hasta oldum nefes alip berirken gogsum agryo simdi bir nane limon yaptm simdi bu arada sari akntilrm yogunlasti benim iki gun kaldi bakalim

Back
X