İnşallah hamilesindir canımUltrasonla bakti karnimaa bisey cikmadi erkenmiydi sence cikmamasi
Canim bnde 8 ay oldu hrm daha erken degilmi5 ay oldu cnm
ayyy hadi inşallah güsel haberlerle gel cnmCanim tahlil yaptm 3 bucukta cikack
Degilim kanda baktirdmİnşallah hamilesindir canım
Tatlım maalesef hamile degilm degerim 0.1 ciktiayyy hadi inşallah güsel haberlerle gel cnm
Üzülme canım rabbim inşallah en kısa zamanda seninde karnını doldururDegilim kanda baktirdm
InsallahÜzülme canım rabbim inşallah en kısa zamanda seninde karnını doldurur
doktor ne dedi canım üzme kendini hep stresten oluyorTatlım maalesef hamile degilm degerim 0.1 cikti
istanbulun neresindesin canım sen?*Aminnnnn canim aminn ALLAHIM.BUARADA BEN ISTANBULDAYIM KIZLAR BILDIYINIZ COK IYI TANINAN BILINEN BI DOKTOR TAVSIYENIZ VARSA LUTFEN BENLEDE PAYLASINN.
BEylikduzu canim.doktorla ilgili sorumdan dolayi mi sordun canim yeterki cok iyi bi doktor olsun iki yakanin ikiside farketmez.anlayacagin cok cok iyi bi doktor ariyorum kadin bi doktor ariyorumm prof falan olsa daha iyi olur tabikiistanbulun neresindesin canım sen?*
Anadolu yakasında var bildiğim canım kartalda gülen tıp merkezinde Bülent karslı.. çok duydum adını bende bu ay olmazsa ona gitmeyi düşünüyorum ne kadar oldu evleneli canım? hiç başka doktora gittinmiBEylikduzu canim.doktorla ilgili sorumdan dolayi mi sordun canim yeterki cok iyi bi doktor olsun iki yakanin ikiside farketmez.anlayacagin cok cok iyi bi doktor ariyorum kadin bi doktor ariyorumm prof falan olsa daha iyi olur tabikianne olmak istiyorum
1 sene 6 ay oldu canim,ama ilk 5 ayim vajinismuslu gecdI,sonrada bazi problemlerden dolayi 4 ay cinsel iliski yasamadik annem ameliyat oldu yurtdisina annemin yanina gitdim.yani toplam 9 ay iliskiye giremedim((((evlilik hayatimda bi kere cift cizgiye benzer cizgi yakaladim oda ne oldugunu halen daha cozemedim kan testinde negatif cikmisdi istersen foto atayim o cift cizginin bide sen yorumla canim buaradaa hayir canim doktora gitmedim.ama artik gitmek istiyorumAnadolu yakasında var bildiğim canım kartalda gülen tıp merkezinde Bülent karslı.. çok duydum adını bende bu ay olmazsa ona gitmeyi düşünüyorum ne kadar oldu evleneli canım? hiç başka doktora gittinmi
Belki o cift cizgi kimyasal gebelik olabilir canim aslinda cok uzun bir sure degil ama bencede git bir sorun varsa onceden cozumu bulunur yoksada kafan rahatlar1 sene 6 ay oldu canim,ama ilk 5 ayim vajinismuslu gecdI,sonrada bazi problemlerden dolayi 4 ay cinsel iliski yasamadik annem ameliyat oldu yurtdisina annemin yanina gitdim.yani toplam 9 ay iliskiye giremedim((((evlilik hayatimda bi kere cift cizgiye benzer cizgi yakaladim oda ne oldugunu halen daha cozemedim kan testinde negatif cikmisdi istersen foto atayim o cift cizginin bide sen yorumla canim buaradaa hayir canim doktora gitmedim.ama artik gitmek istiyorum
Doktor hamilelik yok dedi adetliyken gel test yapalm hormon vsdoktor ne dedi canım üzme kendini hep stresten oluyorAllahın izniyle bizde anne olacağız ama bizimkiler daha gelmeden yoruyor anneciklerini
Ilk yapilmasi gereken o bence 2 aydir doktora gidip geliyorum hormonlarina bakalim demedi bosuna ugrasip hayal kirikligina ugradim belkide sende yaptir mutkaka canimDoktor hamilelik yok dedi adetliyken gel test yapalm hormon vs
Yapıcam mutlaka cnm bakalm artikIlk yapilmasi gereken o bence 2 aydir doktora gidip geliyorum hormonlarina bakalim demedi bosuna ugrasip hayal kirikligina ugradim belkide sende yaptir mutkaka canim
Ben doktora soyledm 8 ay deniyoruz 5 ay olduğunu soyleseydm gel test yapalm demezdi bana dedi stres yapma olur dediIlk yapilmasi gereken o bence 2 aydir doktora gidip geliyorum hormonlarina bakalim demedi bosuna ugrasip hayal kirikligina ugradim belkide sende yaptir mutkaka canim
Benimdi kac ay denedigimi bile sormadi tek yaptigi yum. Takibi.. stres cok onemlo canim ya benim 11 mmlik yumurta bence strestenbuyumedi ama ne yapcazki nasil aklimizdan cikaricazBen doktora soyledm 8 ay deniyoruz 5 ay olduğunu soyleseydm gel test yapalm demezdi bana dedi stres yapma olur dedi
canim iste bu testdi o dediyimBelki o cift cizgi kimyasal gebelik olabilir canim aslinda cok uzun bir sure degil ama bencede git bir sorun varsa onceden cozumu bulunur yoksada kafan rahatlar
Bu ne testi hamilelikmi hamilemisin cnmcanim iste bu testdi o dediyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?