- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 133
- 31
Yo adet düzensizliği hic olmazdi bende 27 gunde 1 olurum zatenbhic sasmaz bugün 27.ci gunum zaten ama olmadm daha
canım sen başka ne yaptın soğN KÜRÜNDEN BAŞKA İLAÇ FALAN KULLANDIN MI ÜZEME KENDİNİ DUA EDELİM

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yo adet düzensizliği hic olmazdi bende 27 gunde 1 olurum zatenbhic sasmaz bugün 27.ci gunum zaten ama olmadm daha
Yok cnm başka bisey yapmadmcanım sen başka ne yaptın soğN KÜRÜNDEN BAŞKA İLAÇ FALAN KULLANDIN MI ÜZEME KENDİNİ DUA EDELİM![]()
CANIM DOKTORA FALAN Bİ GİTSEN ÖNCEKİ YORUMLARINA BAKMADIM AMA BAK BEN KLOMEN FEMERA HAPİDE KULLANIYORUM ONLARIN SON HAPLERİNİ BU GÜN BİTİRECEGİM Rabbimden hayırlısını istemekten başka çaremiz mi var sabırYok cnm başka bisey yapmadm![]()
Gidecm bugün cnm saat 3 .30 da klomen vermesi icin ama once regl olup hormonlarıma baksin 5 ay olacak bu ay neden hala hamile kalamiyorum nedenCANIM DOKTORA FALAN Bİ GİTSEN ÖNCEKİ YORUMLARINA BAKMADIM AMA BAK BEN KLOMEN FEMERA HAPİDE KULLANIYORUM ONLARIN SON HAPLERİNİ BU GÜN BİTİRECEGİM Rabbimden hayırlısını istemekten başka çaremiz mi var sabır
evet canım bende regil döneminde gitmiiştim bu gün de bitti hep regilim hem hapleri pazartesi de yumurtalıklarıma bakıcak bakalım hayırlısı neden olmuyor acaba eşinde baktırsın canım yaGidecm bugün cnm saat 3 .30 da klomen vermesi icin ama once regl olup hormonlarıma baksin 5 ay olacak bu ay neden hala hamile kalamiyorum neden![]()
Bugun gideym bakayim doktor ne diyecek ona gore esimde baktirsn off cok kötüyüm cokevet canım bende regil döneminde gitmiiştim bu gün de bitti hep regilim hem hapleri pazartesi de yumurtalıklarıma bakıcak bakalım hayırlısı neden olmuyor acaba eşinde baktırsın canım ya
Cnm bende dun oyleydim dusunsene benim adetlerim hep duzensizdi bi agustosdan kasima tam 4 ay heray oldum aralik olmadim halen dahada kirmizilar gelmedi ama dun test yaptim negatif cok umutlanmisdim bende cok uzuldumBugun gideym bakayim doktor ne diyecek ona gore esimde baktirsn off cok kötüyüm cok
canım regil olmadan gitme boş yere regil döneminde hem yumurtalıklarına hemde horman testlerine dah iyi bakıyorlarBugun gideym bakayim doktor ne diyecek ona gore esimde baktirsn off cok kötüyüm cok
Cnm bende dun oyleydim dusunsene benim adetlerim hep duzensizdi bi agustosdan kasima tam 4 ay heray oldum aralik olmadim halen dahada kirmizilar gelmedi ama dun test yaptim negatif cok umutlanmisdim bende cok uzuldum
Biliyorum cnm simdi benim kaldgm yerde kolay kolay randevu erken alinmiyo simdi ben gitmezsem en az 2 haftaya sira gelir bana onun icin bugun doktorla konusacm adet oldgm 3. Cu günü gelcem demek icin yoksa bu ay da yaptiramamcanım regil olmadan gitme boş yere regil döneminde hem yumurtalıklarına hemde horman testlerine dah iyi bakıyorlar
Biliyorum cnm simdi benim kaldgm yerde kolay kolay randevu erken alinmiyo simdi ben gitmezsem en az 2 haftaya sira gelir bana onun icin bugun doktorla konusacm adet oldgm 3. Cu günü gelcem demek icin yoksa bu ay da yaptiramam
aminnnnn canımmmnezaman gelceksin acaba melegim
INSALLAH RABBIM BU SENE KUCAGIMIZI HAYIRLI BI EVLATLA DOLDURSUN DIYE DUA EDELIM HEPIMIZ ICIN AMINNN
Aminnnnn canim aminn ALLAHIM.BUARADA BEN ISTANBULDAYIM KIZLAR BILDIYINIZ COK IYI TANINAN BILINEN BI DOKTOR TAVSIYENIZ VARSA LUTFEN BENLEDE PAYLASINN.aminnnnn canımmm
bende kayserideyim canım zeki yılmaz doktorum kayseride bir tek doktor bu alanında uzman ve herkez çok memnun doktordan anne olmak isteyen o kadar çok insan tedavisi sayesinde anne olmuş ki bana da umut veriyorlar inşallah benimde bebegim için emeklerim boşa çıkmazAminnnnn canim aminn ALLAHIM.BUARADA BEN ISTANBULDAYIM KIZLAR BILDIYINIZ COK IYI TANINAN BILINEN BI DOKTOR TAVSIYENIZ VARSA LUTFEN BENLEDE PAYLASINN.
Aminn aminn inşallahnezaman gelceksin acaba melegim
INSALLAH RABBIM BU SENE KUCAGIMIZI HAYIRLI BI EVLATLA DOLDURSUN DIYE DUA EDELIM HEPIMIZ ICIN AMINNN
Amin canimbende kayserideyim canım zeki yılmaz doktorum kayseride bir tek doktor bu alanında uzman ve herkez çok memnun doktordan anne olmak isteyen o kadar çok insan tedavisi sayesinde anne olmuş ki bana da umut veriyorlar inşallah benimde bebegim için emeklerim boşa çıkmaz
canım öyle yazıyor ama valla benım bır 20 dk sonra çıktı.ve hemen acıle gıdıp kan verdım 47 cıktı betahcg. demekkı çok düşük olunca gec çıkıyor.çünkü ben eskıden sabaha kjadar bekletr atmazdım hıc sılık çıkmazdı.eğer sılık çıkıyorsa bence var demektır. bu arada canım 6 haftalık hamılyım ıkı gun önce kahverengı akıntı geldı ben çok onemsememiştım ama dr düşük twhlıkesı deyıp benı 1 gece hastanede yatırdı şu an 5 gun boyunca iğne vuruluyorum.onun dışında çok şükür değişk akıntı kan gelmediama 10 Dk sonraki sonuçları dikkate almayın diyor testin arkasındaoff akşam bidaha yapim bari. Bu arada hamileliğinden bu yana adet zamanında hafif akıntı veya kanama oluyor mu?
Canim nekadarlik evlisinkiBugun gideym bakayim doktor ne diyecek ona gore esimde baktirsn off cok kötüyüm cok
5 ay oldu cnmCanim nekadarlik evlisinki