Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlarrrrr tek cizgiii sogan kuru ise yaramadiiiii((( cook kotuyim coook umutlanmistim hemde cokk kaptirmistim kendimi ne kotu bi durummus kendimi zor tutuyorim aglammk icinnn
yaaa böle yelkenleri hemen suya indirme vakti saati vardırr üzme kendini şükürki düzenli adet görüyosun yumurtluyosun az sabır cnm glecek meleklerimiz

yaaa böle yelkenleri hemen suya indirme vakti saati vardırr üzme kendini şükürki düzenli adet görüyosun yumurtluyosun az sabır cnm glecek meleklerimiz
Yaa cnm bende duzenli uyguladim sogan suyunuu hatta ikinci kurunu bile yaptimmm ama neden ise yaramadi yaaaa hamile kalan cok bu kurle neden ben kalamadimmm uzuluyorum elimde degil simdi napcam bilmiyommmm

Canim bide ben evlenmeden adet geciktiici kullndim dugunume geliodu bende balayina gitcektim bi hafta ictim bazi kisilerden duydum hamileligi etkiliyomus sonradan diyolar bi bilgin varmi

Canim bide ben evlenmeden adet geciktiici kullndim dugunume geliodu bende balayina gitcektim bi hafta ictim bazi kisilerden duydum hamileligi etkiliyomus sonradan diyolar bi bilgin varmi
ama canım üzerinden bayağı zaman geçmiş sonuçta bence sen kafam rahat olsun istiyosan cnm arkadaşı önce bi dr git adetin 3. günü hormon testlerini yaptır ovulasyon testi sipariş et yumurtlamanı az çok tahmin etmene yararı olur sana önerebileceklerim şimdilik bu kadar tatlım

Yaa cnm bende duzenli uyguladim sogan suyunuu hatta ikinci kurunu bile yaptimmm ama neden ise yaramadi yaaaa hamile kalan cok bu kurle neden ben kalamadimmm uzuluyorum elimde degil simdi napcam bilmiyommmm
bende kalamadım ben bu ay klomen çatlama iğnesi tedavisi uyguladım 4 tane güzel yumurtam oluştu ama tutmadı geçen ay bende soğan kürü yaptım ama bu ay aksattım yapmadım herkes kalamıyoo olabiliyo bunlar vesile sonuçta ve şuna inan hayırlısı iş hamile kalmaklada bitmiyo ben 2 kez hamile kaldım düştü biri kimyasaldı diğeri 3 aylıktı eşimde varikosel problemi var ben kalamama sebebimi biraz biliorum eşimin rahatsızlığı ... ama senn kendine bu kadar haksızlık yapma belki sen sağlıklısındır eşin belki rahatsızdır olabilir hamilelik tek taraflı olacak bişey değilki güzelim dua et Rabbim hayırlı zamanada sağlıklı kucağımıza alabileceğimiz evlatlar nasip etsin ... heves kursakta kalınca insan daha çok acı çekiyoo inan

Saol canim esim erken beekleyelim biraz dio bi sene tam olsun gideriz dop ama bende hic korunmama ragmen neden kalamadigima uzuluyoeum

Saol canim esim erken beekleyelim biraz dio bi sene tam olsun gideriz dop ama bende hic korunmama ragmen neden kalamadigima uzuluyoeum
hiçç üüzlmee vakti zamanı vardırrr yaşınız gençse bekleyin ama belli yaşa girdiyseniz gitmenizde yarar var

canım erken degil bence gidin için rahat etsin ki öyle bekleyin gitmediginiz zaman her gün alehinize işliyor ben de aylarca gitmedim strestendir dedim bekledim ama çok pişmanım aylarım gitmiş keşke ilk ayda gidip bir normal muane olsaydım

Merhabalar. Ben sogan kurunu ilk ay 10 gun yapabildim. Şimdi ikinci ay sizce baştan 15 gun mu yapayım yoksa yine 10 gun mu yapayım? ? Bilemedim yaa

Ciddimisin canim benim adetlerim hep duzenlidr erken erken gelir bugun adet gunum ama ilk defa olmadim karnimda gun boyu batmalar oldu midem acaip kaznyor sence yarin alsam mi ki test idarar testi 9 gun kala ne demek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…