hadi inşallahh güzel sonuçlarla gel inşallahh arkadaşımmDua edin kızlar kan testine gidiyorum
Hamile olmak istiyorim sogan kyru yaptim kasimda araliktada adet gordum ocaktaki adetime 10 gun kala 5 gun daha ictim sogan suyu bugun adeg olmm gerekio ama kahverengi akinti geliuocanım sen hamilemısın de korkuyorsun bu kadar yoksa hamıle olmak istedgın ıcın mı
kımısı ustune görürmüş bu şekılde belkı öyle bır seydır canım .test yapmışmıydınHamile olmak istiyorim sogan kyru yaptim kasimda araliktada adet gordum ocaktaki adetime 10 gun kala 5 gun daha ictim sogan suyu bugun adeg olmm gerekio ama kahverengi akinti geliuo
Canim ben inanmiyorum resmen hayalet cizgiler ama esim tutdurdu kan testi diye gitdim yaptirdim 2 saat sonra cevap bekliyoruz INSALLAH BI mucize olurda o hayalet cizgiler yavrumu mujdeler insallahgüzel haberlerini bekliyoruz canım
canım benım de öyle çok sılıktı kan verdım 49 çıkmıştı bence hamılesın değerın daha az olduğu için net çıkmıyorCanim ben inanmiyorum resmen hayalet cizgiler ama esim tutdurdu kan testi diye gitdim yaptirdim 2 saat sonra cevap bekliyoruz INSALLAH BI mucize olurda o hayalet cizgiler yavrumu mujdeler insallah
cok heyecanliyim ama inanmiyorum nedense benimkilerde pembelesmede yok sadece isik altinda dikkatle bakildiginda gizuken ikinci hayalet cizgi bu ne sizce sizde nasildi cizgilercanım benım de öyle çok sılıktı kan verdım 49 çıkmıştı bence hamılesın değerın daha az olduğu için net çıkmıyor
benımde çok siliktı dıkkatlı bakınca görünüyordu. belkı betahcg degerın daha çok düşüktürcok heyecanliyim ama inanmiyorum nedense benimkilerde pembelesmede yok sadece isik altinda dikkatle bakildiginda gizuken ikinci hayalet cizgi bu ne sizce sizde nasildi cizgiler
Canim ama benimkinde pembelesmede yok bildiyin hayalet cizgi iki gun once erken gebelik testindede hayalet cizgim vardi isigin altda dikkatle bakinca gozukuyordu dunden beride 3 tane normal gebelik testi yaptim onlardada canim hayalet cizgiler var seninkilerde pembelesme varmiydi benimkiler yok(((benımde çok siliktı dıkkatlı bakınca görünüyordu. belkı betahcg degerın daha çok düşüktür
Canim ama benimkinde pembelesmede yok bildiyin hayalet cizgi iki gun once erken gebelik testindede hayalet cizgim vardi isigin altda dikkatle bakinca gozukuyordu dunden beride 3 tane normal gebelik testi yaptim onlardada canim hayalet cizgiler var seninkilerde pembelesme canimmm bende trst aldim simdi yapcam dua edin bana
cnm o kadar hatırlayamıyorum ama şöyle bişey var ben eskıdende yapardım asla en ufak bır belırtı çizgısı olmazdı.yanı bence var demek ne zaman çıkacak sonuç banada bıldır cnmCanim ama benimkinde pembelesmede yok bildiyin hayalet cizgi iki gun once erken gebelik testindede hayalet cizgim vardi isigin altda dikkatle bakinca gozukuyordu dunden beride 3 tane normal gebelik testi yaptim onlardada canim hayalet cizgiler var seninkilerde pembelesme varmiydi benimkiler yok(((
Tamam canim yazicam buraya mutlaka insallah ama cok garip hisediyorum icimde bi umut umutsuzlugu yeniyor bi umutsuzluk umudu RABBIME SIGINIyorumcnm o kadar hatırlayamıyorum ama şöyle bişey var ben eskıdende yapardım asla en ufak bır belırtı çizgısı olmazdı.yanı bence var demek ne zaman çıkacak sonuç banada bıldır cnm
canım sorun varmıydı sende veya eşinde _?Simdide kirmizilar geldi kahverenginden sonraaa((((
Bilmiuorum hic doktora gitmedik daha 8 aylik evliyim ama neden ne adetlerim duzenlicanım sorun varmıydı sende veya eşinde _?
adetin düzenli olması ile bitmiyor ki canım herşey benimde düzenli 30/35 günde oluyorum ama yumurtalıklarım da sorun varmış mesela canımBilmiuorum hic doktora gitmedik daha 8 aylik evliyim ama neden ne adetlerim duzenli
Teşekkür ederim canım inşallah pazartesi güzel haberleri alırsın bizimlede paylaşırsınCanım benim bu gün 2. günüm sabah akşam aç karnına içiyorum hastalığımın bittigi 7. günün sabahında başladım ekstra doktor klomen ve femera hapi verdi onalrıda kullandım bitti soğan kürüne devam pazartesi kontrolüm var hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?