Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hamile olmak istiyorim sogan kyru yaptim kasimda araliktada adet gordum ocaktaki adetime 10 gun kala 5 gun daha ictim sogan suyu bugun adeg olmm gerekio ama kahverengi akinti geliuo
kımısı ustune görürmüş bu şekılde belkı öyle bır seydır canım .test yapmışmıydın

Canim ben inanmiyorum resmen hayalet cizgiler ama esim tutdurdu kan testi diye gitdim yaptirdim 2 saat sonra cevap bekliyoruz INSALLAH BI mucize olurda o hayalet cizgiler yavrumu mujdeler insallah
canım benım de öyle çok sılıktı kan verdım 49 çıkmıştı bence hamılesın değerın daha az olduğu için net çıkmıyor

canım benım de öyle çok sılıktı kan verdım 49 çıkmıştı bence hamılesın değerın daha az olduğu için net çıkmıyor
cok heyecanliyim ama inanmiyorum nedense benimkilerde pembelesmede yok sadece isik altinda dikkatle bakildiginda gizuken ikinci hayalet cizgi bu ne sizce sizde nasildi cizgiler

cok heyecanliyim ama inanmiyorum nedense benimkilerde pembelesmede yok sadece isik altinda dikkatle bakildiginda gizuken ikinci hayalet cizgi bu ne sizce sizde nasildi cizgiler
benımde çok siliktı dıkkatlı bakınca görünüyordu. belkı betahcg degerın daha çok düşüktür

benımde çok siliktı dıkkatlı bakınca görünüyordu. belkı betahcg degerın daha çok düşüktür
Canim ama benimkinde pembelesmede yok bildiyin hayalet cizgi iki gun once erken gebelik testindede hayalet cizgim vardi isigin altda dikkatle bakinca gozukuyordu dunden beride 3 tane normal gebelik testi yaptim onlardada canim hayalet cizgiler var seninkilerde pembelesme varmiydi benimkiler yok(((

cnm o kadar hatırlayamıyorum ama şöyle bişey var ben eskıdende yapardım asla en ufak bır belırtı çizgısı olmazdı.yanı bence var demek ne zaman çıkacak sonuç banada bıldır cnm

cnm o kadar hatırlayamıyorum ama şöyle bişey var ben eskıdende yapardım asla en ufak bır belırtı çizgısı olmazdı.yanı bence var demek ne zaman çıkacak sonuç banada bıldır cnm
Tamam canim yazicam buraya mutlaka insallah ama cok garip hisediyorum icimde bi umut umutsuzlugu yeniyor bi umutsuzluk umudu RABBIME SIGINIyorum

Kizlarrrrr tek cizgiii sogan kuru ise yaramadiiiii((( cook kotuyim coook umutlanmistim hemde cokk kaptirmistim kendimi ne kotu bi durummus kendimi zor tutuyorim aglammk icinnn

kızlarrr ya bende heves ile yapıyorum ama neden hayal kırıklığı yaşıyor soğan kürü yapan arkadaşlar ALLAH sabır versin

Teşekkür ederim canım inşallah pazartesi güzel haberleri alırsın bizimlede paylaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…