Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

S
Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bende ilk kullandm bu ay

Ins cnm hayirli hsberler verrsin..ben sogan kuru uyguldim ama malesef adett oldum
Hic gecikme olmadi mi tatlim ben 1 senedir beklyorum doktorlar 1 sene normal diolr bazi bunyenin hormonlari ancak alisyormus Allahim sanada banade hepimiz nasip etsin

Hic gecikme olmadi mi tatlim ben 1 senedir beklyorum doktorlar 1 sene normal diolr bazi bunyenin hormonlari ancak alisyormus Allahim sanada banade hepimiz nasip etsin
Aminn cnmmm inssss...bende 8 aylik ewliyim bi gun gecikme oldu okadar sonra oldum ben 15 gun uyguladimm adet oldim sonra tekrr adet olmma takin 5 gun daha ictim veee yineee adettf oldummm cok mutdizum cok inanarak hevesli icmistimmm

Aminn cnmmm inssss...bende 8 aylik ewliyim bi gun gecikme oldu okadar sonra oldum ben 15 gun uyguladimm adet oldim sonra tekrr adet olmma takin 5 gun daha ictim veee yineee adettf oldummm cok mutdizum cok inanarak hevesli icmistimmm
Canim ben ben biliyorum o duyguyu gecen ayda ben cok agladim istem disi Allah cok istersen eninde sonunda verir merak etme ben buna inanayorum dua et cok dua et ve herzman hayirli saglikli evlatlr isteyelim

Tatlım üzülme yumurtlama gerçekleşsin de varsın geç olsun moralini bozma lütfen.
inşallah olur canım ya bu ay bende hormon testi yaptırıcam özelde yaptırmak istemiyorum ama diğer türlü mutlaka doktordan randevu almak gerekiyor dimi? en erken 1 hafta sonrasına randevu alınabiliyor 3. günü nasıl denk getiricem ya

Canım ben randevu almadan 88 TL ye yaptırdım özelde. Cumartesi günü rahim filmi çektireceğim onun içinde 600 tl istediler. Battık :)

Vala ben Ankarada yasiyorum arayorum bir gum onceden ertesi gune alyorum erkenden gidrsen sira alabilirsin özele neden para verceksin ben yazin develt hastnesine gttim verdim bir saate yarim saate kalmadi cikti sonucum aldim gisterdim bu kadr yani

T
Canim ben ben biliyorum o duyguyu gecen ayda ben cok agladim istem disi Allah cok istersen eninde sonunda verir merak etme ben buna inanayorum dua et cok dua et ve herzman hayirli saglikli evlatlr isteyelim
Tatlim burda alinabilyor ozellikle kadin dogum devlet istedgime aliyorum valahi bende gecen hafta aldim bir gun once aradim ama 2.40 verdiler esim o saate birkamam hastbeye dedi die iptal ettim yani bu hafta olursam alacam 3.gunune

Ciddimisin canim benim adetlerim hep duzenlidr erken erken gelir bugun adet gunum ama ilk defa olmadim karnimda gun boyu batmalar oldu midem acaip kaznyor sence yarin alsam mi ki test idarar testi 9 gun kala ne demek ya
ama dediğim gbi soğan kuru benı 28 güne düşürmüş sanırım. evet çok ılgınc ama 9 gun kala ıdrarda cıktı

Ciddimisin canim benim adetlerim hep duzenlidr erken erken gelir bugun adet gunum ama ilk defa olmadim karnimda gun boyu batmalar oldu midem acaip kaznyor sence yarin alsam mi ki test idarar testi 9 gun kala ne demek ya
istersen bır kan testı yaptır canım ... ama önce kendın bır test yp o halde adet gununse çıkabilir çünkü

Vala ben Ankarada yasiyorum arayorum bir gum onceden ertesi gune alyorum erkenden gidrsen sira alabilirsin özele neden para verceksin ben yazin develt hastnesine gttim verdim bir saate yarim saate kalmadi cikti sonucum aldim gisterdim bu kadr yani
bende öyle düşünüyorum canım bir tarafta ücretsiz yaptırmak varken niye o kadar para vereyimki kaç gündür bakıyorum sistemden en erken 1 hafta sonrasına alınıyor canım

Canım ben randevu almadan 88 TL ye yaptırdım özelde. Cumartesi günü rahim filmi çektireceğim onun içinde 600 tl istediler. Battık :)
rahim filmi benim hastanede de öyle ya daha ucuzu yok galiba bizimkiler şimdiden masraflı çıktı

istersen bır kan testı yaptır canım ... ama önce kendın bır test yp o halde adet gununse çıkabilir çünkü
Bende bu sefer oldu gbi hissedyorum bir taraftanda korkyrm herkez bir kac gun bekle dyor asla gecmez erken erken gelir ben telefonuma adet gunlugumu indrdim ilk defa bir gun gecikecek ama gecen ay 13 unde adet oldum gunlugum bu ay 7 sine vermis cikarmi diyosun heycanladim vala adet duzesligim yok bebek icin ictim

Bugun bir misafrm vardi masallah dunya tatlisi bir kizi o dedu ki 2 gun gecmsri yaptim idrar testimde cikmadi idrar testi sonuc vermyeblr hemen bir kac gun daha beklyp kan tahlili yaptrmis ben ust solun yollrmdan usttum kendim atlattim sadce hafif oksurugum kaldi bebek varsa sknti olmaz ina umarim bugun cok basim agridi adet geleck dedim colpol surup iki adet parol ictim mecbur kaldim gececk gbi degildi cunku parolu soncta doktorlrda veryor hamile bayankar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…