Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bende ilk kullandm bu aycanım ben 1 buçuk yıllık evlıyım 25 yaşınmdayım.8 aydır bebek bekliyorum esımden varıkosel var dedıler ama sperm testı yaptırdık çok ıyıçıktı.yanı etkılelemiş dedı dr... bende adet duzensızlıgı vardı.en az 35 günde bır göruyrdum.bunun 41 e bıle çıktığı oldu...soğan kurunu düzene gırsın hamıle kalayım dıye uyguladım.gecen ay .uyguladgım ay hamıle kaldım... ne zzaman öğrendın demişsın açıkçası adete 9 gun varken ıdrar testınde sılık olark çıktı.normalde bu mumkun değil bu kdar erken çıkmaz ama ben o ogrendgım gun 28.gundu.... yanı demekkı soğan kuru benı düzene sokmuş ve 28 güne dusurmus ve ben adet gunu öğrenmiş oldum....cnm hersey Allahtan oncelıkle ama soğan kuru bır vesıle evet sayesınde oldu. tavsıye ederım..... canım ben akşam yaptım.o da şöyle oldu.ben bu ayda hamıle olmadgımı düşündüm.o yüzden ınternnetden ovulasyon testı almıştım o gun.akşam bır denedım.ıkı cızgı koyu çıktı.ınternette okdum diyorkı adete yakın çift koyu çıkarsa gebelik testı poztıf olabılıyormus.bende bunu duyunca hemen esım gebelik testı aldı o akşam dedğim gıbı bır 20 dk sonra sılık çıktı.hemen acıle gdiıp kan verdık 49 çıktı betahcg... sanırım 3 buçuk 4 haftakıkmısım .çünkü dr erken yakalamışsın ultrasonda görünmüyor değerın 1500 olmadan görünmez dedı bızde aralıklarla kan verdık 3000 oldu gıttık keseyı gördük 4 buçuk 5.haftada ............belırtı arada çok ahafıf mıde bulantım baş donemme oldu ama ben psıkolojık sandım sonra azaldı kayboldu.acayıp kasık ağrılarım vardı.htta dr bana 1 hafta rapor verdı.düşük tehlıkesı var dedı çok ağrım oldgundan. bırde göğüslerım şişcanım
Ins cnm hayirli hsberler verrsin..ben sogan kuru uyguldim ama malesef adett oldumCanim bugun aksama kadr adet olmayi bekledim olmadim olmazsam yarina kadar birgun gecmis olacak
Hic gecikme olmadi mi tatlim ben 1 senedir beklyorum doktorlar 1 sene normal diolr bazi bunyenin hormonlari ancak alisyormus Allahim sanada banade hepimiz nasip etsinIns cnm hayirli hsberler verrsin..ben sogan kuru uyguldim ama malesef adett oldum
Aminn cnmmm inssss...bende 8 aylik ewliyim bi gun gecikme oldu okadar sonra oldum ben 15 gun uyguladimm adet oldim sonra tekrr adet olmma takin 5 gun daha ictim veee yineee adettf oldummm cok mutdizum cok inanarak hevesli icmistimmmHic gecikme olmadi mi tatlim ben 1 senedir beklyorum doktorlar 1 sene normal diolr bazi bunyenin hormonlari ancak alisyormus Allahim sanada banade hepimiz nasip etsin
Canim ben ben biliyorum o duyguyu gecen ayda ben cok agladim istem disi Allah cok istersen eninde sonunda verir merak etme ben buna inanayorum dua et cok dua et ve herzman hayirli saglikli evlatlr isteyelimAminn cnmmm inssss...bende 8 aylik ewliyim bi gun gecikme oldu okadar sonra oldum ben 15 gun uyguladimm adet oldim sonra tekrr adet olmma takin 5 gun daha ictim veee yineee adettf oldummm cok mutdizum cok inanarak hevesli icmistimmm
inşallah olur canım ya bu ay bende hormon testi yaptırıcam özelde yaptırmak istemiyorum ama diğer türlü mutlaka doktordan randevu almak gerekiyor dimi? en erken 1 hafta sonrasına randevu alınabiliyor 3. günü nasıl denk getiricem yaTatlım üzülme yumurtlama gerçekleşsin de varsın geç olsun moralini bozma lütfen.
Canım ben randevu almadan 88 TL ye yaptırdım özelde. Cumartesi günü rahim filmi çektireceğim onun içinde 600 tl istediler. Battık :)inşallah olur canım ya bu ay bende hormon testi yaptırıcam özelde yaptırmak istemiyorum ama diğer türlü mutlaka doktordan randevu almak gerekiyor dimi? en erken 1 hafta sonrasına randevu alınabiliyor 3. günü nasıl denk getiricem ya
Vala ben Ankarada yasiyorum arayorum bir gum onceden ertesi gune alyorum erkenden gidrsen sira alabilirsin özele neden para verceksin ben yazin develt hastnesine gttim verdim bir saate yarim saate kalmadi cikti sonucum aldim gisterdim bu kadr yaniinşallah olur canım ya bu ay bende hormon testi yaptırıcam özelde yaptırmak istemiyorum ama diğer türlü mutlaka doktordan randevu almak gerekiyor dimi? en erken 1 hafta sonrasına randevu alınabiliyor 3. günü nasıl denk getiricem ya
Tatlim burda alinabilyor ozellikle kadin dogum devlet istedgime aliyorum valahi bende gecen hafta aldim bir gun once aradim ama 2.40 verdiler esim o saate birkamam hastbeye dedi die iptal ettim yani bu hafta olursam alacam 3.gununeCanim ben ben biliyorum o duyguyu gecen ayda ben cok agladim istem disi Allah cok istersen eninde sonunda verir merak etme ben buna inanayorum dua et cok dua et ve herzman hayirli saglikli evlatlr isteyelim
ama dediğim gbi soğan kuru benı 28 güne düşürmüş sanırım. evet çok ılgınc ama 9 gun kala ıdrarda cıktıCiddimisin canim benim adetlerim hep duzenlidr erken erken gelir bugun adet gunum ama ilk defa olmadim karnimda gun boyu batmalar oldu midem acaip kaznyor sence yarin alsam mi ki test idarar testi 9 gun kala ne demek ya
amin canım inşallah.... inşallah sende faydasını görürsün bir an evvelS
Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bende ilk kullandm bu ay
istersen bır kan testı yaptır canım ... ama önce kendın bır test yp o halde adet gununse çıkabilir çünküCiddimisin canim benim adetlerim hep duzenlidr erken erken gelir bugun adet gunum ama ilk defa olmadim karnimda gun boyu batmalar oldu midem acaip kaznyor sence yarin alsam mi ki test idarar testi 9 gun kala ne demek ya
bende öyle düşünüyorum canım bir tarafta ücretsiz yaptırmak varken niye o kadar para vereyimki kaç gündür bakıyorum sistemden en erken 1 hafta sonrasına alınıyor canımVala ben Ankarada yasiyorum arayorum bir gum onceden ertesi gune alyorum erkenden gidrsen sira alabilirsin özele neden para verceksin ben yazin develt hastnesine gttim verdim bir saate yarim saate kalmadi cikti sonucum aldim gisterdim bu kadr yani
rahim filmi benim hastanede de öyle ya daha ucuzu yok galibaCanım ben randevu almadan 88 TL ye yaptırdım özelde. Cumartesi günü rahim filmi çektireceğim onun içinde 600 tl istediler. Battık :)
Sorma bizim ufaklıklar çok nazlı olacaklar bizi çok uğraştıracaklar bellirahim filmi benim hastanede de öyle ya daha ucuzu yok galibabizimkiler şimdiden masraflı çıktı
sen hamile misin canım soğan kürü ypmışmıydınama dediğim gbi soğan kuru benı 28 güne düşürmüş sanırım. evet çok ılgınc ama 9 gun kala ıdrarda cıktı
amannn sağlıklı olsunlarda feda olsunSorma bizim ufaklıklar çok nazlı olacaklar bizi çok uğraştıracaklar belli
Bende bu sefer oldu gbi hissedyorum bir taraftanda korkyrm herkez bir kac gun bekle dyor asla gecmez erken erken gelir ben telefonuma adet gunlugumu indrdim ilk defa bir gun gecikecek ama gecen ay 13 unde adet oldum gunlugum bu ay 7 sine vermis cikarmi diyosun heycanladim vala adet duzesligim yok bebek icin ictimistersen bır kan testı yaptır canım ... ama önce kendın bır test yp o halde adet gununse çıkabilir çünkü
Bugun bir misafrm vardi masallah dunya tatlisi bir kizi o dedu ki 2 gun gecmsri yaptim idrar testimde cikmadi idrar testi sonuc vermyeblr hemen bir kac gun daha beklyp kan tahlili yaptrmis ben ust solun yollrmdan usttum kendim atlattim sadce hafif oksurugum kaldi bebek varsa sknti olmaz ina umarim bugun cok basim agridi adet geleck dedim colpol surup iki adet parol ictim mecbur kaldim gececk gbi degildi cunku parolu soncta doktorlrda veryor hamile bayankaristersen bır kan testı yaptır canım ... ama önce kendın bır test yp o halde adet gununse çıkabilir çünkü
evet cnm 6 haftalık hamıleyım soğan kuru uyguladgım ay hamıle kaldımsen hamile misin canım soğan kürü ypmışmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?