Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bende bu sefer oldu gbi hissedyorum bir taraftanda korkyrm herkez bir kac gun bekle dyor asla gecmez erken erken gelir ben telefonuma adet gunlugumu indrdim ilk defa bir gun gecikecek ama gecen ay 13 unde adet oldum gunlugum bu ay 7 sine vermis cikarmi diyosun heycanladim vala adet duzesligim yok bebek icin ictim
bunu sadece adet duzensızlığı için değil de sanırım yumurtlaı arttırdgı ıcınde kullanıyorlar.. eğer inanıyorsan oldguna vardır cnm kan testı yaptrırsan kesın çıkar

Bugun bir misafrm vardi masallah dunya tatlisi bir kizi o dedu ki 2 gun gecmsri yaptim idrar testimde cikmadi idrar testi sonuc vermyeblr hemen bir kac gun daha beklyp kan tahlili yaptrmis ben ust solun yollrmdan usttum kendim atlattim sadce hafif oksurugum kaldi bebek varsa sknti olmaz ina umarim bugun cok basim agridi adet geleck dedim colpol surup iki adet parol ictim mecbur kaldim gececk gbi degildi cunku parolu soncta doktorlrda veryor hamile bayankar
canm madem böyle bır ıhtımal var içme ilaç... ayrıca adetten günler sonra çıkabılıyor. idrarda... sen kan testı yaptr bence emın olursn cnm

Pembebaslikli kiz sen napfin benim olmadi adey oldum bugun malesdf hayirlisi artik takmicam
CANIM benim sikma canini ALLAH buyuk bidahaki aya pes etme boyle daha 8.ci aydasin bak bende ayni durumdaym bunlarida atlatacaz merak etme elbet bizde bebişlerimize kavusacaz birgun stres yapma bunu denemeye devam

rahim filmi benim hastanede de öyle ya daha ucuzu yok galiba :KK43: bizimkiler şimdiden masraflı çıktı :KK69:
bende rahim filmi çektircem özel bi hastahaneyi aradım 45 lira muayne 55 lira rahim filmi ücretiymiş bana mı yanlış bilgi verdiler acaba :KK17:

Tatlim
sen hamile misin canım soğan kürü ypmışmıydın :KK46:
Telefon ile al 182 den alirim ben hep
canm madem böyle bır ıhtımal var içme ilaç... ayrıca adetten günler sonra çıkabılıyor. idrarda... sen kan testı yaptr bence emın olursn cnm
Bugun sqbah baktim ufak lekelrim gelmis malasef degilim olmaya basldim saglik olsun bakalim

bende rahim filmi çektircem özel bi hastahaneyi aradım 45 lira muayne 55 lira rahim filmi ücretiymiş bana mı yanlış bilgi verdiler acaba :KK17:
Nerede bu hastane atlayıp geleyim yol parası+rahim filmi bile benden istedikleri kadar tutmaz:KK48: 600 TL istediler benden.

Günaydın kızlarrrr :) BU GÜN SOĞAN KÜRÜNDE 3. GÜNÜM Pazartesi yi iple çekiyorummm yumurtalıklarım büyümüşlerdir inşallahhhhh :)

CANIM benim sikma canini ALLAH buyuk bidahaki aya pes etme boyle daha 8.ci aydasin bak bende ayni durumdaym bunlarida atlatacaz merak etme elbet bizde bebişlerimize kavusacaz birgun stres yapma bunu denemeye devam
Canimm dogru soyluyosunda sikmamak elde degil kiui hem bidaha sogan kurunu yapamam cok yaptim zaraeli diyo nette ne yapsam ki bu ay bilemedim oluruna mi biraksamm ne tavsiye edersinnn bide sen naptin kirmizilar yok dimi

Kizlarrrr aranizda ovulasyon yani yumurtlma testi kulllnn oldumu nasil kullaniliyor ise yariyormu memnunmusunuz bide eczanelerde bulunurmu

Kizlarrrr aranizda ovulasyon yani yumurtlma testi kulllnn oldumu nasil kullaniliyor ise yariyormu memnunmusunuz bide eczanelerde bulunurmu
Canim bence ne yap biliyon mu ovulasyon testi kullan ve sogan kurun bittigine gore incir kurune başlayabilirsin o da cok etkiliymis ben hala adet olmadm ki ilk defa boule gecktm

Canim ben kullanyorum bu ikinci ayim olucak. Ekzaneden alma pahali. Intnetde n 11 dem gg den alabilirsin. Bem gg dem labcuik isimli testi icinde 23 hamile 43 ovu vardi 40 liraya falan aldim.

amın canım ... allah her ısteyene versın ınşallah.beklemesıçok zor bılıyorum
Canim merhaba bebisisini sag salim tez zaman kucagina alirsin insallah. Beni sana sorum olucakti cevaplarsan cok sevinirim. Bende sogan kuruni arastiryorum ama dusuge neden oluyo diyenlerde oldu kafam karisik. Sen adetin bittikden nezaman sonra baslamistin bide kac gun surdurmustun . Simdiden Teşekkürler.

Back
X