- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Tatlm preesed jel var onuda alabilirsn bende adet olursam alcam o da hamile kalmaya cok yardmciAyyyy insss hamissindirrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlm preesed jel var onuda alabilirsn bende adet olursam alcam o da hamile kalmaya cok yardmciAyyyy insss hamissindirrrrr
Ozamn nie geciksin cnm simdi idrr testi yap ben adet oldugumu bile bile bi umut gittim aldim negatiffff ciktiiiAma canim hatırlarsan adet gunumde ksn testi nde 0.1 yani negatif cikmisti yani hamile degilim maalesef![]()
O ne nasil kullanilio kiTatlm preesed jel var onuda alabilirsn bende adet olursam alcam o da hamile kalmaya cok yardmci
Ya ne bileym strestenmi gecikti gec döllenme olabiliyor mi kafam cok karisikOzamn nie geciksin cnm simdi idrr testi yap ben adet oldugumu bile bile bi umut gittim aldim negatiffff ciktiii
Internet ten preesed jel yaz gorursn canm kullanan cogu kisi ilk yada ikinci ayda hamile kalms spermlern vajinada uzun sure kalmasni sagliyo canlandiriyo fiyati biraz pahali amaO ne nasil kullanilio ki
Kuruluk problemin olmasina gerek yok bende de normalde yoktu ama bu ay soğan kurunden mi bilmiyorum cok kuruluk vardiCnm o jel vajinal kurulukta kullanm icinmis bende kurruluk yok sende varmi ki
Ben incir kuru yapiyim bu ay ne zamn basliyim ne kadar kullncmInternet ten preesed jel yaz gorursn canm kullanan cogu kisi ilk yada ikinci ayda hamile kalms spermlern vajinada uzun sure kalmasni sagliyo canlandiriyo fiyati biraz pahali ama
Tatlm bende incir kürünü tam olarak bilmiyorum ibrahim saracoglunun sitesine bak orda var tarifi. Ama bence adetliyken once bi doktora git hormon vs tahlilleri ni yaptrBen incir kuru yapiyim bu ay ne zamn basliyim ne kadar kullncm
Adetliyken bakmiyo diye biliyorum canim. Ama git muhakkak testlerini yaptr bizim burda doktordan cok zor randevu aliniyo cok gec sira geliyo ben sali gunu randevu aldm cumaya kadar edet olirm diye ama yok adette olmadm olsamda bu ay yaptramam heralde randevu alamamHic gitmdim biraz korkuyorumda ne gibi muayene yapar alttan bakarmi kii
Canim bende kist felan yoktu kullandm ama hamile kalamadm adet gunumde kanda baktirdm 0.1 cikti ama hala adrtte olmadmKızlar soğan kürünü kistiniz varsa mutlaka kullanın derim neden çünkü ben evlenince hemen çocuk düşünmedim 4 5 ay kadar istemedm sonra bi 4 5 ay kadar istesekde hamile kalamadım bana multikistikde polikistikde dendi yani kist mevcuttu korktum kistden hamile kalamıcam diye doktor kalırsın ama zaman alabilir dedi ve bu soğan kürünü çok duydum hatta ben hastanede çalışıyorum çalıştığım hastanedeki kadın doğumcuma bile sordum adını vermeden dedimki doğal bi yöntem varmı diye direk soğan kürü dedi bi hastamın kisti çok büyüktü ve bu sayede çok küçüldü dedi .
Bende 1 hafta falan içtim ve hamile kaldığımı öğrendim tabiki soğan kürü sayesinde değil çünkü bu kadar kısa sürede etki etmez ama doktorum bile direk önerdiği için diyorum bence soğan kürünü deneyin kist üzerinde çok etkili olduğunu biliyorum şuan 6 aylık hamileyim darısıda sizlere olsun inş.![]()
Ne gibi testler yapiyo cnm kan testi falnmiAdetliyken bakmiyo diye biliyorum canim. Ama git muhakkak testlerini yaptr bizim burda doktordan cok zor randevu aliniyo cok gec sira geliyo ben sali gunu randevu aldm cumaya kadar edet olirm diye ama yok adette olmadm olsamda bu ay yaptramam heralde randevu alamam
Evet cnm kanda veriyon sadeceNe gibi testler yapiyo cnm kan testi falnmi
Aynen canim heray yeniden ama benim bu ay kirmizilar bile gelmedi yeniden baslamam icinniye biz de herkes gibi anne olamaıyoruz4 yıldır bıktım her ay sil baştan
![]()
Saol cnm esimin gonlu yok gitmeye erkn dio dahaEvet cnm kanda veriyon sadece
Benimkide oyle valla hic gönlü yok gitmemme bu gidisle gidemeyecemde zaten adet olmadgm icinSaol cnm esimin gonlu yok gitmeye erkn dio daha
Cnm ilk gece kanamann olmamasiyla gebelijle bir ilgisi olabilirmi benim olmadi dojtorada gitmedim normal cinsel iliskim varBenimkide oyle valla hic gönlü yok gitmemme bu gidisle gidemeyecemde zaten adet olmadgm icin![]()