Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar bugün bat günümmm.ama hiçbi belirtim yok:KK43:ne adet olacak gibiyim ne de kendimi hamile gibi hissediyorum.sadece sol göğsüme el vuramıyorym acaip ağrıyo ama sadace tek ğöğüs:KK43:bir hafta önce kan testi yapmıştım 1.79 yani gebelik yoktu ama inşallah hasta olmsm bebeğim gdlir:)(
Insallah canim benim inşallah hamilesindir :))

Tmm tatlim bide sen yumurtlamani anliyormusun ben hic bilmiyorum sadece netten bakinca 16.gun yazio bende ole biliom yoksa hic anlamiyorum yumurtluyommu yumurtkamiommmu sende nasill

Tmm tatlim bide sen yumurtlamani anliyormusun ben hic bilmiyorum sadece netten bakinca 16.gun yazio bende ole biliom yoksa hic anlamiyorum yumurtluyommu yumurtkamiommmu sende nasill
Bende oyle onceleri anliyordum aslinda ama son birkac aydir hic anlayamıyorum kasik agrilarim asiri oluyo ama akintidan felan anlamiyorum ovulasyon testi kullancam bu ay inşallah

Günaydın kızlarrr doktordan geliyorum 3 tane çok güzel yumoşlarım olmuş sağ tarafımda solda hiç yok dedi doktor OVITRELLE iğne verdi çarşamba günü vurulucam CRINONE sprey verdi 14 gün sonra kan testi yap dedi bu ilaçlar 2 ay etkisi sürer dedi hasta olursan şubatta gelme martta gel dedi perşembe/cum /cumartesi ilişki dedi Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah kızlarr

KIZLAR TEDAVI VE BİTKİSEL KÜRLERE DEVAM EDELİM AMA BEN DUADA BULDUM.TANIDIK BİR HOCA VERDİ.
SİYAH SAPLI BİR BIÇAK (BIÇAK SAPI ÖZELLLİKLE SİYAH OLACAK GÖBEĞİN ÜSTÜNE KONACAK SAĞ EL BIÇAĞIN ÜSTÜNE KONACAK KALEM SÜRESİ 16.AYETTEN 20.AYETE KADAR 7 KEZ OKUNACAK 20.AYET HER SEFERİNDE 7 KEZ OKUNACAK.BU OKUMA 21 GÜN DEVAM EDECEK.EĞER REGL OLURSAN EŞİN OKUYABİLİR.HASTALIK İÇİNDE RAHATSIZ OLAN YERE BICAK KONUP OKUNACAK

kızlar bu gün soğan küründe 8. günüm ama sabah içemedim evden erken çıktığım için sizcede devam etmelimiyim küre _?

Test yap muhakkak haber ver bana haa ;(
Canım valla hüsrana uğramak isteniyorym atrşimde düşmedi hala sabahları36.6 şimdi ölçtüm37.0 inşallah böyke devam eder ama hiç umudum yok çünkü hiç belirtim yok sadece göğsüm suzlıyo o kadar.bi kaç gün daha brkliycem test için yine ümitlenio sonra ağlamak istemiyorum çok zor oluyo:((

Canım valla hüsrana uğramak isteniyorym atrşimde düşmedi hala sabahları36.6 şimdi ölçtüm37.0 inşallah böyke devam eder ama hiç umudum yok çünkü hiç belirtim yok sadece göğsüm suzlıyo o kadar.bi kaç gün daha brkliycem test için yine ümitlenio sonra ağlamak istemiyorum çok zor oluyo:KK43:(
Ayy insallah atesin dusmez canim hamilesindir :))

Back
X