Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ama nrdense içimde hep bi negatiflik var adet olcakmışım gibime geliyo inşallah yanılıyırumdur.sende durumlar ne?
Insallah pozitif olur tatlm. Bende hastayim iste bugün horman tahlili vs yaptrdm carsambaya cikacak sonuc bqkalm artik

Arkadaşlar merhaba bir sorum olucaktı sizlere
Bu SOĞAN suyu adet bitiminden sonra 1 hafta geçtikten sonra mı başlanıyor
Yoksa adet başlangıç tarihi baz alınarak mı

Arkadaşlar merhaba bir sorum olucaktı sizlere
Bu SOĞAN suyu adet bitiminden sonra 1 hafta geçtikten sonra mı başlanıyor
Yoksa adet başlangıç tarihi baz alınarak mı
Kimileri adet bittikten 7 gun sonra basliyo ama ben adetimin bittigi 7.ci gunu kullandm. Çünkü diger turlu baslangic ovulasyon tarihlerine geliyo hamilelik olusursa bile 15 gun kullanilacqgi icin sakincali olabilir.

Ben 6aydır korunmuyorum Eylül Ayında kimyasal gebelik yaşadım
Halen ses yok yaşım 30 çok üzgünüm
Üzülme canım bende 30 yaşındayım 7 ayrır hiç korunmadım ve jiç hamile kalamadım:(sen yine kimyasalda olsa kalabilşyorsun hem bit kere kaldıysan bi daha kalıtsın canım üzülme allah büyüktür.

Üzülme canım bende 30 yaşındayım 7 ayrır hiç korunmadım ve jiç hamile kalamadım:KK43:sen yine kimyasalda olsa kalabilşyorsun hem bit kere kaldıysan bi daha kalıtsın canım üzülme allah büyüktür.

Tşk ederim canım yazdığın için umuyorum sende sağlıklı bir gebelik müjdesini alırsın
Ben 15 aylık Evliyim neyimize güvenip 11 at korunduysak bilmiyorum
Ama bu kadar stresli olacağını düşünmemiştim
En kısa zamanda güzel haberler veririz birbirimize inş

Kimileri adet bittikten 7 gun sonra basliyo ama ben adetimin bittigi 7.ci gunu kullandm. Çünkü diger turlu baslangic ovulasyon tarihlerine geliyo hamilelik olusursa bile 15 gun kullanilacqgi icin sakincali olabilir.

Tşk ederim canım
Evet sana Katılıyorum bende 7.günü başlicam
Bugün regl oldum umarım önümüzde ki ay tüm isteyenler mutlu haberlerini verir buradan

Tşk ederim canım yazdığın için umuyorum sende sağlıklı bir gebelik müjdesini alırsın
Ben 15 aylık Evliyim neyimize güvenip 11 at korunduysak bilmiyorum
Ama bu kadar stresli olacağını düşünmemiştim
En kısa zamanda güzel haberler veririz birbirimize inş
Keşke korunmasaymışsın dende benim gibi geç evlenmişsin.ben 7 aylık evliyim hiç korunmadığım halde olmadı ama umudımu kaybetmiş değilşm rabbim isterse olmayacak bişey yok dua ediyorum dileyen herkese o mutlulupu yaşatsın rabbim:)

20150112_175345.webp Kızlar merhaba bugün ilk defa ovulasyon testi yaptımda sonuç bu yardımcı olurmusunuz

Eki Görüntüle 1371680 Kızlar merhaba bugün ilk defa ovulasyon testi yaptımda sonuç bu yardımcı olurmusunuz
Canim ben hamileyim suan benimde bole cikmisti emin olmak icinde kan tahlili yaptirdim sende kan tahlili yaptr betahcgnin degerlerinden anlasilir hamile olup olmadigin ama 2. Cizgi belirsizde olsa hamile oldugunu gosteriyo

Back
X