- 25 Kasım 2014
- 22
- 14
- 3
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım bu ovulasyon testi amaCanim ben hamileyim suan benimde bole cikmisti emin olmak icinde kan tahlili yaptirdim sende kan tahlili yaptr betahcgnin degerlerinden anlasilir hamile olup olmadigin ama 2. Cizgi belirsizde olsa hamile oldugunu gosteriyo
Kizlarrr meryem suresini bilen varmi nette aeasfirdim ya anlayanadin hangisi upuzun
A.s Geçmiş olsun. sperm testindede belli oluyo elle muayenesindede, bende pco var adet düzensizliği. Çocuk tedavisine başlayacaktım doktor eşiminde sperm sonuçlarını istedi. o sırada çıktı iyiki doktorum iyide istedi. yoksa boşu boşuna bana yükleneceklerdi. Şimdi eşim düzlesin ALLAHın izniyle bir süre daha deneyeceğiz. olmaz ise doktor tedavisine başlayacağız. İNŞALLAH buna gerek kalmazda kendiliğinden olurSlm bir şey sorucam varikosel nasıl Anlaşılıyor sperm testinde mi yoksa Dr muayenesinde Rabbim inşallah en kısa zamanda bizleri de sevindirir
pco ile birlikte harektsiz olunca sorun büyük oluyor.Bir
biraz hareketsiz cıktı canım spermleri
Slm Zuhalll, sen kendiliğindenmi hamile oldun soğan kürü ilemi?canım kanamanın olup olmamasıyla cocugun olmaması arasında bi bağlantı yok kanama kimisinde olur kimisinde olmaz bu esneklikle alakalı bende mesela tamamen içeri girdiğinde bi damla bile kanamam olmadı ama çok şükür şuan hamişim çocuğun olmamasının nedenleri en başta
kist olması tsh değerlerinin normal olmaması
eşinin spermlerindeki kalitesizlik yada yetetersizlik
doktor sana ne dedi kist falan mı var sende
Ayyy bende kaldım yurtta bizdede atılıyor diye duydum olabilirmi acaba ? ÇÜnkü benim hiç şaşmıyodu adetim taaki üniversite 2. sınıfa kadarTatlm simdi ben okul nedeniyle 4 yil karma yurttq kaldm yemeklerimizde hep şap oldu acaba diyorm onun bi etkisi olmusmu hormonlarima ben okulum bittigi 3. Cu haftada evlendm
Valla bendede oyle canim zaten su an moralim alt ust oldu. Hormon tahlillerimi yaptirdm prolaktinim coook yüksek cikti bu yüzden hamile kalamiyormusumAyyy bende kaldım yurtta bizdede atılıyor diye duydum olabilirmi acaba ? ÇÜnkü benim hiç şaşmıyodu adetim taaki üniversite 2. sınıfa kadar![]()
Yaa nasil oluyomus o canim belirtileri ne uzulme cnm onunda tedVisi vardirValla bendede oyle canim zaten su an moralim alt ust oldu. Hormon tahlillerimi yaptirdm prolaktinim coook yüksek cikti bu yüzden hamile kalamiyormusum![]()
Off canim yaa cok kötüyüm hicbir belirtisi yok oyle degeri yuksek cikti onun icin yumurtlama olmuyormusYaa nasil oluyomus o canim belirtileri ne uzulme cnm onunda tedVisi vardir
canım ben soğan kürünü 8 9 gün falan içtikten sonra hamile kaldığımı öğrendim bu kür dışında eşime keçi boynuzu kürü içirmiştim fındık fıstık falan yedirmiştim bide ilişki sırasındaki pozisyona dikkat ettim bunlar belkide etkili oldu soğan kürü bu kadar kısa sürede etki etmemiştir ama sana şunu sölim hamile kalmasaydım soğan kürüne devam ederdim kist üzerindeki etkisini çok duydum ben hastanede çalışıyorum bana hastanemzdeki kadın doğumcuda önerdi bi hastası uygulamış kisti büyükmüş ve bayağı küçülmüş kist mevcutsa sende ve adetin düzensizse kesinlikle uygula derimSlm Zuhalll, sen kendiliğindenmi hamile oldun soğan kürü ilemi?
pardon canım ben gebelik testi olarak algıladım buda yumurtlama olcağını gösteriyo bildiğim yani ikinci çizginin belirsizde olsa olması gebelik gibi olumlu sonuç verdiğini gösteriyoMerhaba canım bu ovulasyon testi ama
İnsAllah canım yaapardon canım ben gebelik testi olarak algıladım buda yumurtlama olcağını gösteriyo bildiğim yani ikinci çizginin belirsizde olsa olması gebelik gibi olumlu sonuç verdiğini gösteriyo
SEN NELER YAPTIN DOKTOR NASIL BİR TEDAVİ UYGULADI CANIM_?Ben de cok takip ettim burda yazilanlari bir sene cocuk istedik ve Rabbim nasip etti cok sukur. Esimin hareketli sperm sayisi azdi bende de pco vardi. Doktorumuzun ikimiz icinde uyguladigi tedaviler sogan ve keci boynuzu kuru derken 9 haftalik hamileyim hiic kaybetmeyin umuduzu dua edin hayirlisiyla versin Rabbim :)
kesinlikle kimse umudunu kaybetmesin kist olanlar kesinlikle soğan kürünü deneyin derim eşinizede keçi boynuzu kürü içirin spermlerin hem kalitesini hem sayısını hemde hareketliliğini arttırıyo mutlaka deneyinBen de cok takip ettim burda yazilanlari bir sene cocuk istedik ve Rabbim nasip etti cok sukur. Esimin hareketli sperm sayisi azdi bende de pco vardi. Doktorumuzun ikimiz icinde uyguladigi tedaviler sogan ve keci boynuzu kuru derken 9 haftalik hamileyim hiic kaybetmeyin umuduzu dua edin hayirlisiyla versin Rabbim :)
Kesinlikle katılıyorum sana zuhal bende kullandım soğan kürü ve ertesi ay bebişimin haberini aldım :)kesinlikle kimse umudunu kaybetmesin kist olanlar kesinlikle soğan kürünü deneyin derim eşinizede keçi boynuzu kürü içirin spermlerin hem kalitesini hem sayısını hemde hareketliliğini arttırıyo mutlaka deneyin![]()