Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

• merhaba kızlar iki senedir hamile kalamıyorum. hiçbir sebep yok. soğan kürüne adetin ilk günü baslasam olur mu ?

Kizlarrr meryem suresini bilen varmi nette aeasfirdim ya anlayanadin hangisi upuzun

canım meryem suresinin 62. ayetini latin harflerini verenler yalnış vermişler bunun gibi kaç ayettte eksiklik var ben kontrol etti istersen linkini vereyim en üstte arapçası onun altında latin harfler onun altında da türkçesi çok güzel bi site
http://www.kuranmeali.org/19/meryem_suresi/98.ayet/kurani_kerim_mealleri.aspx istersen bir bak ben burdan okuom bugun 5. günüm hem soğan küründe hem meryem duresinde

yani sadece latin harfleriyle meryem suresini yazan siteler eksik vermişler ama ben bu siteyi arapçasındanda kontrol ettim . hem okuması daha kolay biras uzun gibi görünüo ama başına oturmamla 10 dk sürüyo .. inşalaah rabbim dualarımızı kabul eder. inşallah yardımcı olmuşumdur ii günler.

Slm bir şey sorucam varikosel nasıl Anlaşılıyor sperm testinde mi yoksa Dr muayenesinde Rabbim inşallah en kısa zamanda bizleri de sevindirir
A.s Geçmiş olsun. sperm testindede belli oluyo elle muayenesindede, bende pco var adet düzensizliği. Çocuk tedavisine başlayacaktım doktor eşiminde sperm sonuçlarını istedi. o sırada çıktı iyiki doktorum iyide istedi. yoksa boşu boşuna bana yükleneceklerdi. Şimdi eşim düzlesin ALLAHın izniyle bir süre daha deneyeceğiz. olmaz ise doktor tedavisine başlayacağız. İNŞALLAH buna gerek kalmazda kendiliğinden olur :(

canım kanamanın olup olmamasıyla cocugun olmaması arasında bi bağlantı yok kanama kimisinde olur kimisinde olmaz bu esneklikle alakalı bende mesela tamamen içeri girdiğinde bi damla bile kanamam olmadı ama çok şükür şuan hamişim çocuğun olmamasının nedenleri en başta
kist olması tsh değerlerinin normal olmaması
eşinin spermlerindeki kalitesizlik yada yetetersizlik
doktor sana ne dedi kist falan mı var sende
Slm Zuhalll, sen kendiliğindenmi hamile oldun soğan kürü ilemi?

Tatlm simdi ben okul nedeniyle 4 yil karma yurttq kaldm yemeklerimizde hep şap oldu acaba diyorm onun bi etkisi olmusmu hormonlarima ben okulum bittigi 3. Cu haftada evlendm
Ayyy bende kaldım yurtta bizdede atılıyor diye duydum olabilirmi acaba ? ÇÜnkü benim hiç şaşmıyodu adetim taaki üniversite 2. sınıfa kadar :(

Ayyy bende kaldım yurtta bizdede atılıyor diye duydum olabilirmi acaba ? ÇÜnkü benim hiç şaşmıyodu adetim taaki üniversite 2. sınıfa kadar :KK43:
Valla bendede oyle canim zaten su an moralim alt ust oldu. Hormon tahlillerimi yaptirdm prolaktinim coook yüksek cikti bu yüzden hamile kalamiyormusum :(

Merhabalar. Soğan kurunu uyguladığımız yazmıştım . Ama 10 gun yapabildim. Bugün doktora gittim veee sag taraftaki kistlerimin yok olduğunu diğerlerinin de zayıflığıni söyledi. ayrıca 11. Günümde 16 mm lik 2 tane yumurtam olduğunu öğrendim çok mutluyum cook. Inşallah hamile haberini de burada veririm.

Slm Zuhalll, sen kendiliğindenmi hamile oldun soğan kürü ilemi?
canım ben soğan kürünü 8 9 gün falan içtikten sonra hamile kaldığımı öğrendim bu kür dışında eşime keçi boynuzu kürü içirmiştim fındık fıstık falan yedirmiştim bide ilişki sırasındaki pozisyona dikkat ettim bunlar belkide etkili oldu soğan kürü bu kadar kısa sürede etki etmemiştir ama sana şunu sölim hamile kalmasaydım soğan kürüne devam ederdim kist üzerindeki etkisini çok duydum ben hastanede çalışıyorum bana hastanemzdeki kadın doğumcuda önerdi bi hastası uygulamış kisti büyükmüş ve bayağı küçülmüş kist mevcutsa sende ve adetin düzensizse kesinlikle uygula derim

Ben de cok takip ettim burda yazilanlari bir sene cocuk istedik ve Rabbim nasip etti cok sukur. Esimin hareketli sperm sayisi azdi bende de pco vardi. Doktorumuzun ikimiz icinde uyguladigi tedaviler sogan ve keci boynuzu kuru derken 9 haftalik hamileyim hiic kaybetmeyin umuduzu dua edin hayirlisiyla versin Rabbim :)

Ben de cok takip ettim burda yazilanlari bir sene cocuk istedik ve Rabbim nasip etti cok sukur. Esimin hareketli sperm sayisi azdi bende de pco vardi. Doktorumuzun ikimiz icinde uyguladigi tedaviler sogan ve keci boynuzu kuru derken 9 haftalik hamileyim hiic kaybetmeyin umuduzu dua edin hayirlisiyla versin Rabbim :)
SEN NELER YAPTIN DOKTOR NASIL BİR TEDAVİ UYGULADI CANIM_?

kesinlikle kimse umudunu kaybetmesin kist olanlar kesinlikle soğan kürünü deneyin derim eşinizede keçi boynuzu kürü içirin spermlerin hem kalitesini hem sayısını hemde hareketliliğini arttırıyo mutlaka deneyin :KK56:

kesinlikle kimse umudunu kaybetmesin kist olanlar kesinlikle soğan kürünü deneyin derim eşinizede keçi boynuzu kürü içirin spermlerin hem kalitesini hem sayısını hemde hareketliliğini arttırıyo mutlaka deneyin :KK56:
Kesinlikle katılıyorum sana zuhal bende kullandım soğan kürü ve ertesi ay bebişimin haberini aldım :)

Back
X