Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

KIZLAR...BEN INTERNETTEN FATMA ANA OTU ELINI SIPRS.VERMISTIM BUGUN GELDI NASIL KULLANACAGIMI BILMIYORUM NEZAMN BASLICAM NASIL KULLANCAM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZZ KULLANANLARDA OLDUMU CVP LUTFENNN

Kızlar Merhaba. Ben 27 sinde kurtaj oldum bebek gelişmedi ondan dolayı 6 haftalik aldılar.kurtajdan 12 gün sonra da sogan suyuna başladım. Tekrar hemen hamile kalmak istiyorum. Fikri olan var mı ? Tehlikeli olabilir mi tecrübesi olan var mı?

Bu arada B hcg hormonum sıfırlandi doktorum da kontrol etti. Rahim temiz korunmana gerek yok dedi. Düşecek bebek ne kadar beklersen bekle yine düşer dedi. Bunu söyleyen de özel bi hastanenin ünlü doktorlarından bilemiyorum ama.

KIZLAR...BEN INTERNETTEN FATMA ANA OTU ELINI SIPRS.VERMISTIM BUGUN GELDI NASIL KULLANACAGIMI BILMIYORUM NEZAMN BASLICAM NASIL KULLANCAM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZZ KULLANANLARDA OLDUMU CVP LUTFENNN
Canım o otu geçen bi arkadasım söyledi doğuma girerken onun arkadası kullanmış

merhaba arkadaşlar 2,5 yıllık evliyim hiç dogum kontrol hapı kullanmadım 4 aydır korunmuyoruz hamile kalamadım bu ay ilişki sonrasında vajinamın içinde yanma hissettim yıkama ihtiyacı duydum hatta gün içerisinde de kaşıntı oluyor agız kısmında
acaba enfeksiyon mu var bu soğan kürü iyi gelir mi şuan içmeye çalışıyorum ama günde bir bardak içebiliyorum çalıştığım için eve gelince içebiliyorum ancak panik oldum doktora da gitmek istemiyorum.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar 2,5 yıllık evliyim hiç dogum kontrol hapı kullanmadım 4 aydır korunmuyoruz hamile kalamadım bu ay ilişki sonrasında vajinamın içinde yanma hissettim yıkama ihtiyacı duydum hatta gün içerisinde de kaşıntı oluyor agız kısmında
acaba enfeksiyon mu var bu soğan kürü iyi gelir mi şuan içmeye çalışıyorum ama günde bir bardak içebiliyorum çalıştığım için eve gelince içebiliyorum ancak panik oldum doktora da gitmek istemiyorum.

Geçmiş olsun. Soğan kürü geçirmeyebilir. Kaşıntı varsa mantar ya da enfeksiyon olabilir. Doktora görünseniz iyi olur. Fitil veya kremle şikayetinizden kurtulursunuz. Enfeksiyon varsa hamile kalmayı zorlaştırır.

Elenwanva çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. 2 gündür vajina agzında kaşıntı oluyor doktora gitmekten başka çözüm yok gibi.

Canim s
Off canim yaa cok kötüyüm hicbir belirtisi yok oyle degeri yuksek cikti onun icin yumurtlama olmuyormus
CANIM sen hormon testi yaptrmamisydin zaten hormon testinde cikmiyor mu ya ben de bugun ruyamda kiz bebegi gordum yumusacik teni vardi emzirmek icin gogsumu cikryrm ama tutamyor emmedi cok uzuldum uyamdigimda

Canim s
CANIM sen hormon testi yaptrmamisydin zaten hormon testinde cikmiyor mu ya ben de bugun ruyamda kiz bebegi gordum yumusacik teni vardi emzirmek icin gogsumu cikryrm ama tutamyor emmedi cok uzuldum uyamdigimda
Ruyan hayirdr inşallah. Ben doktora gitmstm ama hormon testi yaptirmamistm daha önce

Ay
Ruyan hayirdr inşallah. Ben doktora gitmstm ama hormon testi yaptirmamistm daha önce
Bilinc altima cok yer etti sanrm hep yari ciplak gryrm ben bebegi benim esimin annesi 5yil once vefat etmis gecen aylarda teyzesi bize geldi ve ruyasnda esimin annesini yani kardesini gordgunu soledi annesi bebek camasiri asarken teyzesi sormus hayirdir die esimin anneside oğlumuz olacak da onun camsirlri demis bu ruya beni cok duyhilandrmisti gercekten :-D ben ikidir bebek goryorum insallah hayiolsun canim hormon testinde hangi degerin yuksek cikti nedir yazarmisin bana degerini

Dunde ufak kardeslermin dogum.gunu vardi yigenim abla bebek sana cok yakisms dusunyormusun dedi bir foto gormstu illa aklima bisi vardir sen kiz mi erkek mi istersn dio tek olsunda amaaann farketmez dedum hadi hadi sole icinde vardir bisi dio cocuk bilmyr ki olsun die mucadele ettigimizi :-D yarin benim dogurganlik gunlerm basliyor gecen ay hic akintim olmamsti bu ay var iste gelyoo gecen ay neydinole yahu vala bugun bile geldi akinti

C
Elenwanva çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. 2 gündür vajina agzında kaşıntı oluyor doktora gitmekten başka çözüm yok gibi.
Sana en guzel kesin cözum kesinlikle ben bu sekilde atlattim ilac icersen bir daha olablyr ama kiraz sapi al sabah aksam demle ic hem tadi guzel hemde bir kac gune kesinlikle kasintini keser iltaap varsa veya mantar resmen idararini yapsrken beyaz beyaz sakiz gbi döküldügunu resmen döküldugunu gorecksin bir arakdsim idrar yolu engeksiyonundan mantrdan her ay rahatszlanip hastnelik olyrdu antibiyotik icmektem bikmsti artik kiraz sapini denedi yemdi hep kiraz sapi iciyor bana kendisi onerdi kesinlikle söker atar bunu dene

Insallah en yakın zamanda bebisine kavuşursun canim bende o kadar bebek rüyaları goruyorum kii.... hormon testlerimde sorun cikmadi sadece prolaktinim 70 cikti doktor ilac verdi prolaktin hamile kalmayi engelliyormus ilaci kullan adet olursan gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…