Evet canım öyle oldu zaten ilk aydan cok öteki ay daha etkiliymiş bunu sonrqdan öğrendimKullandgn ay kalmadn ertesi ay mi kaldin tatlim
Ayy cok sevindim canim insallah rabbim saglicakla kucagina almayida kokusunu icine cekmeyi de nasip etsin insallahh. Bende gecen ay soğan kuru yaptm ama olmadi 4 gun adetimi geciktirdi. Simdi adetimin 6. Ci gunundeym inşallah benimde seninki gibi olur. Bisey sorqcm iliskiden sonra orayi mi bezle kapattn anlatirmisin bende oyle yapim bu ayEvet canım öyle oldu zaten ilk aydan cok öteki ay daha etkiliymiş bunu sonrqdan öğrendim
Birde ben üç ay uğraştık bebiş için son ay ilişkiden sonra temiz bi bezle kapattım orayı sonra yavas yavas yerimden kıpırdamadan pijamamı giydim sabaha kadar yattım önceki aylarda yarım saat surmeden kalkıyordum
Yani kullandginjz ay adet gordunuz diger ay mi hamile.kaldiniz :-D peki o ayda sogan kuru uyguladnz mi merak ettim dogrusu gecen ay bende kullandim cok kurydum bu ay acaip akintim vat acaba bu au mi etki edyor die dusunmuyor degilmEvet canım öyle oldu zaten ilk aydan cok öteki ay daha etkiliymiş bunu sonrqdan öğrendim
Birde ben üç ay uğraştık bebiş için son ay ilişkiden sonra temiz bi bezle kapattım orayı sonra yavas yavas yerimden kıpırdamadan pijamamı giydim sabaha kadar yattım önceki aylarda yarım saat surmeden kalkıyordum
ayy çok saol hemen deneyeceğim yazdan kurutsaydım keşke aktarlarda vardır heralde kiraz sapı. canım şuan soğan suyu da içiyorum günde bir bardak ama kiraz sapıyla beraber ters etki edermi sence. soğan suyunda 7. günümdeyim akıntılarımı oda arttırmış olabilir ama yanma ve kaşıntı çok rahatsız ediyor. özellikle boşalmadan 3 4 dk sonra yanıyor.C
Sana en guzel kesin cözum kesinlikle ben bu sekilde atlattim ilac icersen bir daha olablyr ama kiraz sapi al sabah aksam demle ic hem tadi guzel hemde bir kac gune kesinlikle kasintini keser iltaap varsa veya mantar resmen idararini yapsrken beyaz beyaz sakiz gbi döküldügunu resmen döküldugunu gorecksin bir arakdsim idrar yolu engeksiyonundan mantrdan her ay rahatszlanip hastnelik olyrdu antibiyotik icmektem bikmsti artik kiraz sapini denedi yemdi hep kiraz sapi iciyor bana kendisi onerdi kesinlikle söker atar bunu dene
Hayırlı olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı isteyen herkese başına inşallah sağlıkla hayırla.Evet canım öyle oldu zaten ilk aydan cok öteki ay daha etkiliymiş bunu sonrqdan öğrendim
Ikisi bir bisi olur mu bilmem sanmyrm ama kiraz sapi cok iyi gelir kesinlikle ben resmen beyaz beyaz dokuldgunu grdum aktrcilarda 2veya3lira var tabiayy çok saol hemen deneyeceğim yazdan kurutsaydım keşke aktarlarda vardır heralde kiraz sapı. canım şuan soğan suyu da içiyorum günde bir bardak ama kiraz sapıyla beraber ters etki edermi sence. soğan suyunda 7. günümdeyim akıntılarımı oda arttırmış olabilir ama yanma ve kaşıntı çok rahatsız ediyor. özellikle boşalmadan 3 4 dk sonra yanıyor.
Canim sana bisey soyliyim mi benimde bugun adette 7. Ci gunum normalde aslq bu akintm olmazdi aşırı idrara cikma ve asiri akintim var geceleri ustumdekileri cikarip uyuyorm acaba gerçekten bu ay etkisini gosteriri mi bu soğan kürüIkisi bir bisi olur mu bilmem sanmyrm ama kiraz sapi cok iyi gelir kesinlikle ben resmen beyaz beyaz dokuldgunu grdum aktrcilarda 2veya3lira var tabi
Benimde öle sulu beyaz akintim olyor bu gece remen sicaktan uyuyamadim bence biz incir kurune baslayalim senwle yarin baslayalim bak bir tane arkadas sonraki ay hamile kalmis esimde yazik bende sprm biriktiryorum dio :-D 5gundur oda beklemede incir kurunu arastrip yapalm canin ne dersin bu ayda onu deneylim adetimize 7gun kalada yine sogan suyunuda iceblrz i.saracoglu sitede ole yazms 2.adete yakin icnlrnsz disCanim sana bisey soyliyim mi benimde bugun adette 7. Ci gunum normalde aslq bu akintm olmazdi aşırı idrara cikma ve asiri akintim var geceleri ustumdekileri cikarip uyuyorm acaba gerçekten bu ay etkisini gosteriri mi bu soğan kürü
Sen dene canim ben yapamam öncesinde düşünüyordum ama prolaktini yuksek olanlarda ibrahim saracoglunun sitesinde okudum incir kuru b faydasi olmuyormus maalesef yoksa bende yapacaktm ben simdi ilac kullaniyorum bu ay umudum yok maalesefBenimde öle sulu beyaz akintim olyor bu gece remen sicaktan uyuyamadim bence biz incir kurune baslayalim senwle yarin baslayalim bak bir tane arkadas sonraki ay hamile kalmis esimde yazik bende sprm biriktiryorum dio :-D 5gundur oda beklemede incir kurunu arastrip yapalm canin ne dersin bu ayda onu deneylim adetimize 7gun kalada yine sogan suyunuda iceblrz i.saracoglu sitede ole yazms 2.adete yakin icnlrnsz dis
neye fayda ediyor ki ozaman tatlim senin adetin ne zaman bitti ben bugun alip nalsym benimde umudum yok aslinda ben fal baktrdim ;-) 2015 de anne olyorsun dedi mart ayina kadr kaldim kaldim yoksa 2016da anne olurm bebek ancak 9ayda dohuyor cunku ;-) ben de denyorum sonra olmyinva umudu kirilyo yahu insanin o bayan ikimci ay mi kalmis canim anlamdim benSen dene canim ben yapamam öncesinde düşünüyordum ama prolaktini yuksek olanlarda ibrahim saracoglunun sitesinde okudum incir kuru b faydasi olmuyormus maalesef yoksa bende yapacaktm ben simdi ilac kullaniyorum bu ay umudum yok maalesef
Evet tatlm o bayan kullandigi ay degil ondan sonra ki ay hamile kalms. Benim bugun adetim biteck aksam banyo yapcam esim 1 haftadir bekliyo sabirsiz iste :)) incir kuru yumurta sayisini artiriyo ve catlamasinda cok etkiliymis ama ben korktum kullanmaktan kilo aldiriyormus ama sen kullan cnm benim prolaktinm yukeek olmassa bende kullanirdm sen kullan. Bal tarçın corekotu karisimida cook etkili kullanan herkes hamile kalms onuda kullanabilirsn ama o adetin 2. Ci gunu basliyo sen iyisimi incir yapEee
neye fayda ediyor ki ozaman tatlim senin adetin ne zaman bitti ben bugun alip nalsym benimde umudum yok aslinda ben fal baktrdim ;-) 2015 de anne olyorsun dedi mart ayina kadr kaldim kaldim yoksa 2016da anne olurm bebek ancak 9ayda dohuyor cunku ;-) ben de denyorum sonra olmyinva umudu kirilyo yahu insanin o bayan ikimci ay mi kalmis canim anlamdim ben
Evet birde bunu deneylim bakalim erkekler böle iste bizimkiside bana sabah bak 5gundur biriktrdim dio ;-) komigiz gercekten bugun ben yatacam kalkmayacm hicEvet tatlm o bayan kullandigi ay degil ondan sonra ki ay hamile kalms. Benim bugun adetim biteck aksam banyo yapcam esim 1 haftadir bekliyo sabirsiz iste :)) incir kuru yumurta sayisini artiriyo ve catlamasinda cok etkiliymis ama ben korktum kullanmaktan kilo aldiriyormus ama sen kullan cnm benim prolaktinm yukeek olmassa bende kullanirdm sen kullan. Bal tarçın corekotu karisimida cook etkili kullanan herkes hamile kalms onuda kullanabilirsn ama o adetin 2. Ci gunu basliyo sen iyisimi incir yap
Aynen benimkisi de oyle valla bana az once aramis telefon da diyo banyo yapacan dimi bugun tamam merak etme dedim bekl3 beraber banyo yapariz diyo :)) bakalm hayirlisi insallah bu ay hamile kaliriz ben yarın ovulasyon testi ne basliycam inşallahEvet birde bunu deneylim bakalim erkekler böle iste bizimkiside bana sabah bak 5gundur biriktrdim dio ;-) komigiz gercekten bugun ben yatacam kalkmayacm hic
bendede erkeklik hormonu yüksek çıktı testesteronValla bendede oyle canim zaten su an moralim alt ust oldu. Hormon tahlillerimi yaptirdm prolaktinim coook yüksek cikti bu yüzden hamile kalamiyormusum
Ben denedim biraz düzensiz ama. Ne adet olabildim ne hamilecanım ben soğan kürünü 8 9 gün falan içtikten sonra hamile kaldığımı öğrendim bu kür dışında eşime keçi boynuzu kürü içirmiştim fındık fıstık falan yedirmiştim bide ilişki sırasındaki pozisyona dikkat ettim bunlar belkide etkili oldu soğan kürü bu kadar kısa sürede etki etmemiştir ama sana şunu sölim hamile kalmasaydım soğan kürüne devam ederdim kist üzerindeki etkisini çok duydum ben hastanede çalışıyorum bana hastanemzdeki kadın doğumcuda önerdi bi hastası uygulamış kisti büyükmüş ve bayağı küçülmüş kist mevcutsa sende ve adetin düzensizse kesinlikle uygula derim
siz kaç gün arayla birlikte oluyorsunuz. Ya 2 buçuk yıldır evliyim hala ilişkiye girerken ağrı oluyor. Polikistikoevrlerda vajinada daralma oluyormuş acaba öyle bişeymiAynen benimkisi de oyle valla bana az once aramis telefon da diyo banyo yapacan dimi bugun tamam merak etme dedim bekl3 beraber banyo yapariz diyo :)) bakalm hayirlisi insallah bu ay hamile kaliriz ben yarın ovulasyon testi ne basliycam inşallah
benimde böyle çıkmıştı. Ama ovilasyon olması için net çıkması gerekiyormuş. Zaten kullanım talimatındada yazıyor. Ardından hamilelik testi yaptım ama negatif. Bence hamilelik testiyle bir tutmamak lazımEki Görüntüle 1371680 Kızlar merhaba bugün ilk defa ovulasyon testi yaptımda sonuç bu yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?