Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

B

Bende 1.5 yillik evliyim sizdeki sorun medir acaba benimde bir turlu bebegim olmyor safce hormon testj yaptrdim birde yumurtalklrma ultrsayon ile bakildi okadr
benim yumurtalarımda sıkıntı var iki kez klomen kullandın ve çatlatma iğnesi yapıldı olmadı doktorum tüp bebek önerdi soğan kürünü duydum faydası olur mu acaba düşünüyorum nasıl yapacağımıda pek bilmiyorum

Arkadaşlar soğan kürünü deneyen var mı faydasını gören oldu mu ......
Azerisen ? Yuxarda sual yazmısan ına göre soruşdum ))))

Bu arada derdi veren Allah dermanınıda verir canım denemekte fayda var ne ziyanı. Var ki sonuçta

hoşgeldin aramıza rabbim sanada nasip etsin çook teşekkürler:)
:KK46::KK46::KK46:
Amin canım înşAllah .. ) bu arada ben hem soğan hem kuru incîr havuç kürü yapıyorum ikisi bi arada olurmu dîye kararsız kaldım .. Dogrusu birazda baş dönmesi yapti ama yinede bırakmıycam her imtimali deyerlendirmem gerek )

Amin canım înşAllah .. ) bu arada ben hem soğan hem kuru incîr havuç kürü yapıyorum ikisi bi arada olurmu dîye kararsız kaldım .. Dogrusu birazda baş dönmesi yapti ama yinede bırakmıycam her imtimali deyerlendirmem gerek )
Mevlam yardımcımız olsun canım

Amin canım înşAllah .. ) bu arada ben hem soğan hem kuru incîr havuç kürü yapıyorum ikisi bi arada olurmu dîye kararsız kaldım .. Dogrusu birazda baş dönmesi yapti ama yinede bırakmıycam her imtimali deyerlendirmem gerek )[/QU

senuber rabbim şifasını versin bi an önce faydasını görürsün inşllh fakat iki kürü bi arada yapmasan daha iyi çünkü profösr ikisini bi arada kesinlikle önermiyo soğan küründen sonra incir kürü kullnman daaha doğru

Hoppa:cry:Ya biliyorum canımcım da yıne bi umut işte hani qaranti olsun diye bu arada ilk başlarda hasankeyf yazmışdı hrm sogan hem havuç tarçın kürü ve klomen kullandım diye eşinede keçi boynuzu yani oda her ihtimali deyerlendirmiş .. Birazda o yuzden yani hayırlısı olsun inşAllah

Hoppa:cry:
Ya biliyorum canımcım da yıne bi umut işte hani qaranti olsun diye bu arada ilk başlarda hasankeyf yazmışdı hrm sogan hem havuç tarçın kürü ve klomen kullandım diye eşinede keçi boynuzu yani oda her ihtimali deyerlendirmiş .. Birazda o yuzden yani hayırlısı olsun inşAllah
faydasını görmüş mü

Ya aklıma takılan şey ... yani söylemsi ayıp ilişki hangi aralarda olacak
Bak canım adet olduğun günden saymaya başla 14 üncü günün olduğunda günaşırı yada hergün ilişkiye gir. Ve hemen kalkma altınada yastık koy ki akmasın böyle .. Eyet tam tutturmak istiyorsan maybe baby diye bi uygulama var app store yada play stordan yukleye bilirsin oraya ader gününün ne zaman başladığını kaç gün sürdügünü yazıyosun sana belli tarih çıkartıyo takvim yani ilişkiye gireceyin günler yeşil renk oluyo yada ateş ölçme yöntemiyle de yumurtlama gününü tahmin ede bilirsin canım

Back
X