Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

tmm cnm teşekkür ederim
Valla kızlar ben adetin 7vi gününden başlanıp 15 gün yapıldığını ve o ay adet olup gelicek ay ikinci adete 10 gün kala 7-8 gün tekrar yapıldığını biliyorum bu konuda gerçekten çok araştırma yaptım ama yinede sen bilirsin

Be

Ben qaranti olsun diyorum canımcım .. Sogan kürü ıyı saglıklı bı yumurta oluştursun kuru incirde geliştirsin ve çatlatsın diye bi arada içiyorum .. Haklısın. Agır geliyor dün başladım ama meleyim için herşeye karlanırım ...

:KK54::KK54:
anladım canım inşallah ağır gelmez de devam eder sonuç alırsın.

Ve şuan okadar zor günler geçiriyorum ki baldız herhalde sizde görümce demek :) baldızımın eşimin kardeşi yani .. Bibuçuk yaşında bi oğlu vardı bizim toy sizde dügün yad nikah diyolar sanırım oldu bi ay geçti ikimizde hamile olduğumu öyrendik okadar güzel günlerdiki ama tam 12 haftakıkken dikkatsizliyim yüzünden oğlumu kaybettim baldızım doğurdu çok şükr daha bi aylık oğluşu bizde adet vardır kız doğurdumu annesinin evinde kalır 40 gün .. Oyle işte minik teyyubu gördükce oglum canlanıyor gözlerimde okadar kokluyorum ki benimmiş gibi emzirmesi olmasa resmen annesine vermiycem ))) ama bide eşim var tabi o miniyi her kucağına alışında ben yıkılıyorum :KK43: senden ne güzel bir baba olacakmış diye .. Rabbim hayırlısıyla bizede verse de bende canımı sevindirsem inşAllah :)

canım kaç yaşındasın senn?

Ve şuan okadar zor günler geçiriyorum ki baldız herhalde sizde görümce demek :) baldızımın eşimin kardeşi yani .. Bibuçuk yaşında bi oğlu vardı bizim toy sizde dügün yad nikah diyolar sanırım oldu bi ay geçti ikimizde hamile olduğumu öyrendik okadar güzel günlerdiki ama tam 12 haftakıkken dikkatsizliyim yüzünden oğlumu kaybettim baldızım doğurdu çok şükr daha bi aylık oğluşu bizde adet vardır kız doğurdumu annesinin evinde kalır 40 gün .. Oyle işte minik teyyubu gördükce oglum canlanıyor gözlerimde okadar kokluyorum ki benimmiş gibi emzirmesi olmasa resmen annesine vermiycem ))) ama bide eşim var tabi o miniyi her kucağına alışında ben yıkılıyorum :KK43: senden ne güzel bir baba olacakmış diye .. Rabbim hayırlısıyla bizede verse de bende canımı sevindirsem inşAllah :)

zor günler geçirmişsin gerçekten ama hep sabır her halimize şukretmek lazım ya kokusunu alsaydın bişe olsaydı daha zordu hep kendinden kötüsünü düşün

Canım be

Canim mesajini okuyunca kendimi buldum. Benim de 20 gun once kıst patlamasından dolayı ameliyatım oldu 6 aylık evliyim. Ameliyattan sonra bazı hastalarda yumurtalik ya da kanalda yapisiklik oluyormuş B'nde bundan korkuyorum. Soğan kuru kullansam mı diye düşünüyorum ona da karar veremiyorum ya birsey olursa diye :KK43:

canım açık ameliyat mı oldun ? ben bir de açık ameliyat oldum normal sezeryan yerimden açtılar bir de onun ağrısı sancısı ile uğraşıyorum . 10 ay oldu hala düşük bel pantolon giyince sancı yapıyor . CAnım benim doktorum çok karşı soğan kürüne . Özellikle sormadım ama ilk kist tedavi süresince millet kist gitsin diye içiyor soğanları , sonra ben soğan kokuları içinde burada ameliyat yapıyorum dedi :(

20150123_155447.webp Kızlar azönce gebelik testi yaptım bi bakarmısınız

Back
X