Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Soğan küründen baya faydalanan olmuş yorumları okudum da ...

ben de kullandım soğan kürü ve bi sonraki ay hamile kaldım tabi dış gebelik oldu şimdi tekrar denicem 1.5 yıllık evliym evliliğimn ilk aylarında yapmıştm faydasını görmüştüm inşallh tekrar şifasını görürüz herkese rabbim aratmadan nasip etsin

ben de kullandım soğan kürü ve bi sonraki ay hamile kaldım tabi dış gebelik oldu şimdi tekrar denicem 1.5 yıllık evliym evliliğimn ilk aylarında yapmıştm faydasını görmüştüm inşallh tekrar şifasını görürüz herkese rabbim aratmadan nasip etsin
Ben doğrusu ilk hamileliyimde kendiliyden kalmıştım ama düşük sonrası nerdeyse altı ay olcak biturlu olmuyo herkesde vardır o lavaboda kırmızıları gorup bayrakları yarıya ındırıp çeşmeleri açmak bu son aylardada daha bi duygusal oldum .. Ben aralıkta kullantım sogan kürünü annemin tavsiyesiyle hiç buralara bakmadım altı gün felan 10 gün gecikti adetim ama sonrasında hep negatıv çıktı testler falan bende olmadı herhalde stresten geçti dedim ilişkiye gırdım sabahı adrt oldum bide test yapmışım unutmuşum sonra bi bakdım silik bi çift cizgi nasıl üzüldüm bilemezsiniz .. Bu ay da adet olunca bi araştırma yapıyım dedim ay bunları okudum bı heves geldi bana .. Rabbim hepimize versin be kızlar uykusuzluktan kızarsın gözlerimiz alamaktan deyil :KK15::nazar:

CAnım ya her ay uygulanabiliyormu

Bak canım adet olduğun günden saymaya başla 14 üncü günün olduğunda günaşırı yada hergün ilişkiye gir. Ve hemen kalkma altınada yastık koy ki akmasın böyle .. Eyet tam tutturmak istiyorsan maybe baby diye bi uygulama var app store yada play stordan yukleye bilirsin oraya ader gününün ne zaman başladığını kaç gün sürdügünü yazıyosun sana belli tarih çıkartıyo takvim yani ilişkiye gireceyin günler yeşil renk oluyo yada ateş ölçme yöntemiyle de yumurtlama gününü tahmin ede bilirsin canım
Canım soğan kürünü kullanmaya başlayınca ne zaman ilişkiye girilir onu kast etmiştim

Ben doğrusu ilk hamileliyimde kendiliyden kalmıştım ama düşük sonrası nerdeyse altı ay olcak biturlu olmuyo herkesde vardır o lavaboda kırmızıları gorup bayrakları yarıya ındırıp çeşmeleri açmak bu son aylardada daha bi duygusal oldum .. Ben aralıkta kullantım sogan kürünü annemin tavsiyesiyle hiç buralara bakmadım altı gün felan 10 gün gecikti adetim ama sonrasında hep negatıv çıktı testler falan bende olmadı herhalde stresten geçti dedim ilişkiye gırdım sabahı adrt oldum bide test yapmışım unutmuşum sonra bi bakdım silik bi çift cizgi nasıl üzüldüm bilemezsiniz .. Bu ay da adet olunca bi araştırma yapıyım dedim ay bunları okudum bı heves geldi bana .. Rabbim hepimize versin be kızlar uykusuzluktan kızarsın gözlerimiz alamaktan deyil :KK15::nazar:
amin cnm

Canım soğan kürünü kullanmaya başlayınca ne zaman ilişkiye girilir onu kast etmiştim
Bende onu söylüyorum ya canımcım . Adetin 7ci gününden içmeye başlıyorsun ki sağlıklı ve olgun yumurtan oluşsun ve 14 cü günden itibarende ilişkiye başlıyorsun .

senuber allah tez zamanda nasip etsin stres yapmamak gerek ama elde değil demekki zamanı var diye düşün

Olmuyor canım ya .. Birazdan kenar köşedekiler sorup duruyolar insanın düşünmemesi mümkün deyil ((

soranlara kızıyoruz ama kötü düşünmemek lazım bende her ay umutlanıp olmadığı zaman üzülüyorm diyorum ALLAH bizim için hayırlısını bizden çok istiyor eminol o yüzden vakit zamanı var diye düşün ben her ay dualar ettim istedim yalvardım ağladım ama sonra bi hormonumdan dolayı hamile kalamıyomuşm yuksek olduğu için eğer o durumda hamile kalsaymışım bebeğe zararlı olur düşebilirmiş bile dedimm rabbim sen nasip etmediysen varddır bi hayır diye şimdi değerimn düşmesini bekliyorum böylesi daha zor ama sabrediyrm

Amin canım înşAllah .. ) bu arada ben hem soğan hem kuru incîr havuç kürü yapıyorum ikisi bi arada olurmu dîye kararsız kaldım .. Dogrusu birazda baş dönmesi yapti ama yinede bırakmıycam her imtimali deyerlendirmem gerek )

ben ikisinide kullananı hiç duymadım ama ağır geleceğini düşünüyorum zaten soğan kürü başlıbaşına ağır bir kür ama yine de etrafına bir sor bakalım.Allah yardımcımız olsun cnm.

Canım be
kızlar benim 2 yıldır kistlerle başım dertte . evlenene akdar 4 - 5 çeşit ayrı doğum kontrol hapı kullnadım . ilaçları içince kistler gidiyor , bırakınca tekrar oluşuyordu . ve kistlerim çok büyük 6 7 cm filan . çok ağrılı sancılı dönemlerim oluyordu . geçen sene martta kistim patladı ve acil ameliyat oldum açık ameliyat şeklinde . eylül ayında da evlendim . doktorlar hiç korunmamı söylediler . hemen hamile kalmamın zor olduğunu filan . bu arada kistlerim tekrarladı . 5 aydır korunmuyoruz . bir kimyasal gebeliğim oldu . geçen ayda serephone ve çatlatma iğnesi yaptrdım . yine olmadı . 2 ay nadasa bıraktı doktorum . bu süreçte soğan kürü düşünüyoruma am benim kistlerim çok büyük ve patlmasından korkuyorum . çünkü o döenm yaşadığım acı ve korkuyu ben biliyorum . yumurtalığımına lınma ihtimali vardı . nette bir kaç yerde okudum az da olsa kistin patlama sıkıntıısnı yaşayan olmuş . çok dardayım ne yaapcağım bilmiyorum .
Canim mesajini okuyunca kendimi buldum. Benim de 20 gun once kıst patlamasından dolayı ameliyatım oldu 6 aylık evliyim. Ameliyattan sonra bazı hastalarda yumurtalik ya da kanalda yapisiklik oluyormuş B'nde bundan korkuyorum. Soğan kuru kullansam mı diye düşünüyorum ona da karar veremiyorum ya birsey olursa diye :(

soranlara kızıyoruz ama kötü düşünmemek lazım bende her ay umutlanıp olmadığı zaman üzülüyorm diyorum ALLAH bizim için hayırlısını bizden çok istiyor eminol o yüzden vakit zamanı var diye düşün ben her ay dualar ettim istedim yalvardım ağladım ama sonra bi hormonumdan dolayı hamile kalamıyomuşm yuksek olduğu için eğer o durumda hamile kalsaymışım bebeğe zararlı olur düşebilirmiş bile dedimm rabbim sen nasip etmediysen varddır bi hayır diye şimdi değerimn düşmesini bekliyorum böylesi daha zor ama sabrediyrm
Canım yaa :( açıkçaası ben düşük yaptığımda okadar ağladım isyan ettim allahım neden ben neden meleyimi aldın diye ama sonradan ateşim yükseldiyi için bi hayli zarar gördüyünden düşük önlense bile özürlü doğa bileceyini öyrendim .. Ve hayırlısı dıyorum artık

Ve şuan okadar zor günler geçiriyorum ki baldız herhalde sizde görümce demek :) baldızımın eşimin kardeşi yani .. Bibuçuk yaşında bi oğlu vardı bizim toy sizde dügün yad nikah diyolar sanırım oldu bi ay geçti ikimizde hamile olduğumu öyrendik okadar güzel günlerdiki ama tam 12 haftakıkken dikkatsizliyim yüzünden oğlumu kaybettim baldızım doğurdu çok şükr daha bi aylık oğluşu bizde adet vardır kız doğurdumu annesinin evinde kalır 40 gün .. Oyle işte minik teyyubu gördükce oglum canlanıyor gözlerimde okadar kokluyorum ki benimmiş gibi emzirmesi olmasa resmen annesine vermiycem ))) ama bide eşim var tabi o miniyi her kucağına alışında ben yıkılıyorum :( senden ne güzel bir baba olacakmış diye .. Rabbim hayırlısıyla bizede verse de bende canımı sevindirsem inşAllah :)

Be
ben ikisinide kullananı hiç duymadım ama ağır geleceğini düşünüyorum zaten soğan kürü başlıbaşına ağır bir kür ama yine de etrafına bir sor bakalım.Allah yardımcımız olsun cnm.
Ben qaranti olsun diyorum canımcım .. Sogan kürü ıyı saglıklı bı yumurta oluştursun kuru incirde geliştirsin ve çatlatsın diye bi arada içiyorum .. Haklısın. Agır geliyor dün başladım ama meleyim için herşeye karlanırım ...

Back
X