Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım pko varmıydı sende birde ilk deneme derken içtin o ay adet olmadın demi ilaç yada tedavi gördünmü kaç aydır istiyordunuz:)) çok oldu demi; )adet öncesi belirti yaşadınmı adet olcak gibi bel ağrısı , karın ağrısı .paylaşırsan çok sevinirim.allah sana ve eşine bağışlasın yavrunu...sevgiler.
Tesekkur ederim canim pko oldugumu son kontrolde ogrendim 2 hafta once.. sogan kurunu ilk kez bu ay yaptim birde gunde bir tane klomen kullandim yumurta tembelligi vardi.. yum. Takibi yaptiriyordum ama dr duzgun buyuyen bir yum. Goremedi. ov. Testine gore pozitif gunu degerlendirdik umitsizce.. testten on gun sonrada hamile oldugumu ogrendim.. cok silik cizgiyle.. etken ogrendigim icin belirti yasamadim sadece yerlesme kanamasi oldu lekelenme seklinde simdilerdede bel agrisi oluyor canim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

canım ben amliyattan 5 ay sonra evlendim . doktoum hiç korunma dedi . ben zaten 1,5 yıl sürekli değişik değişik doğum kontrol ilaçları içtim . doktorum senin yumurtalılar iyice tembelleşti . sakın korunma dedi . evet malesef sezeryandan daha zor bir süreç . sezeryanda sadece bebeği alıp çıkıyorlar max 10 dakika sürüyor ama benim amliyatım 1 saat sürdü ve malesef bana da yumrutalığımın alınab,ileceği söylendi . kist pataylınca kendi etrafında dönüp yumrutalığa zarasr vermeye başlamıştı . benim ameliyattan tam 6 ay sonra kist tekararladı . önce tek yumurtalıktaydı . şidmi iki yumrutlaıkta da var . Allah ım kimseye yaşatmasın bu durumu . umarım sende tekrarlamaz arkadaşım .
Inşallah canım inşallah ikimiz icin de hayırlısı olur.allah şifa versin sana da. Sen düşünüyor musun sogankurunu kullanmayi

Inşallah canım inşallah ikimiz icin de hayırlısı olur.allah şifa versin sana da. Sen düşünüyor musun sogankurunu kullanmayi

canım inan düşünmüyorum yapmayı çok istiyorum aslında içimde bir his yapacağım ve temizlenecek neden bu kadar süre bekledin diyecesin diyor ama diğer seste kistin tekrar patlama ihtimalini düşünüp dur otur diyor . araf tayım nalayacağın ama şu an hazır değilim yapmaya korkum ağır basıyor , çünkü o ağrı ve korkuyu sende yaşadın biliyorsun :(((

canım inan düşünmüyorum yapmayı çok istiyorum aslında içimde bir his yapacağım ve temizlenecek neden bu kadar süre bekledin diyecesin diyor ama diğer seste kistin tekrar patlama ihtimalini düşünüp dur otur diyor . araf tayım nalayacağın ama şu an hazır değilim yapmaya korkum ağır basıyor , çünkü o ağrı ve korkuyu sende yaşadın biliyorsun :KK43:((
Allah kimseye yaşatmasın :( korkuyorsan hic yapma canım ameliyattan 2 ay geçince bi doktoruma soracağım yapabilir miyim diye ama dediğin gibi ben de korkuyorum en iyisi akısına bırakmak. Bide ben sunu duymuştum ameliyattan sonra tüplerde rahimde filan yapisiklik oluyormuş inşallah basımıza gelmez :(

Allah kimseye yaşatmasın :KK43: korkuyorsan hic yapma canım ameliyattan 2 ay geçince bi doktoruma soracağım yapabilir miyim diye ama dediğin gibi ben de korkuyorum en iyisi akısına bırakmak. Bide ben sunu duymuştum ameliyattan sonra tüplerde rahimde filan yapisiklik oluyormuş inşallah basımıza gelmez :KK43:

evet onu bende duydum hatta korkmaya başladım 20 günde bir randevum var doktora gidiyorum bilmiyorum ki ultrasonda belli olur mu ? hiç söylemedi şidmiye kadar doktorum

evet onu bende duydum hatta korkmaya başladım 20 günde bir randevum var doktora gidiyorum bilmiyorum ki ultrasonda belli olur mu ? hiç söylemedi şidmiye kadar doktorum
Ben sormuştum ameliyattan sonra da sen niye kötü seyler düşünüyorsun ben cok iyi temizledim dedi. Belli olur herhalde rahim filminden filan çıkıyo galiba tam bilmiyorum ama

Ben sormuştum ameliyattan sonra da sen niye kötü seyler düşünüyorsun ben cok iyi temizledim dedi. Belli olur herhalde rahim filminden filan çıkıyo galiba tam bilmiyorum ama

bana da öyle söyledi doktorum ben zaten çok emmnunum . 2 yıldır takiplisiyim doktorumun . Ukalalık yapayım ben çok iyi temizlerim yumurtalığı dedi :))))

bana da öyle söyledi doktorum ben zaten çok emmnunum . 2 yıldır takiplisiyim doktorumun . Ukalalık yapayım ben çok iyi temizlerim yumurtalığı dedi :))))
:)))) inşallah dedikleri gibi yapmışlardır. Benim doktor da hastanenin en iyi doktoruymus ole dediler ama inşallah oylelerdir. Ay inşallah en yakın zamanda bizim de bebislerimiz olur.

Tesekkur ederim canim pko oldugumu son kontrolde ogrendim 2 hafta once.. sogan kurunu ilk kez bu ay yaptim birde gunde bir tane klomen kullandim yumurta tembelligi vardi.. yum. Takibi yaptiriyordum ama dr duzgun buyuyen bir yum. Goremedi. ov. Testine gore pozitif gunu degerlendirdik umitsizce.. testten on gun sonrada hamile oldugumu ogrendim.. cok silik cizgiyle.. etken ogrendigim icin belirti yasamadim sadece yerlesme kanamasi oldu lekelenme seklinde simdilerdede bel agrisi oluyor canim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

bu bel ağrısı adet döneminde yaşanılan türdenmiydi.belin karnın hassaslaşıyor ya yoksa farklımı.
bende bel ağrısı var birde su sesi gibi gur gur ses var içerde bağırsaktanmı rahindenmi bilemedim ama şişmedi karnım adet zamanı şişer ya o yok .bu gün gelcekse gelsin gecikmesi n yoksa umutlanıyor insan

bu bel ağrısı adet döneminde yaşanılan türdenmiydi.belin karnın hassaslaşıyor ya yoksa farklımı.
bende bel ağrısı var birde su sesi gibi gur gur ses var içerde bağırsaktanmı rahindenmi bilemedim ama şişmedi karnım adet zamanı şişer ya o yok .bu gün gelcekse gelsin gecikmesi n yoksa umutlanıyor insan
Evet canimayni o zamanki agri gibi test yaptigin sabah da agri vardi hatta lekenme oldu adet oluyorum zannettim daha 4 gun vardi ertesi gundr cok az leke oldu sonra kesildi canim insallah sendede vardir bebiss hayirli haberler verirsin bize

Evet canimayni o zamanki agri gibi test yaptigin sabah da agri vardi hatta lekenme oldu adet oluyorum zannettim daha 4 gun vardi ertesi gundr cok az leke oldu sonra kesildi canim insallah sendede vardir bebiss hayirli haberler verirsin bize
ay canım ağzından bal damlıyor ama
bel ve karın ağrısı yokluyor canım ya çarşamba en geç adet olurum.olmazssam hemen öğrenmek için acele etmiyim diyorum daha önce kimyasalda yıkılmış tım çünkü 10 gün sonra giderim dr a ama bu karın ağrısı adet ağrısının aynısı :( bekliyorum bakalım.

Bağırsak hareketlerimde artmış durumda gacır gucur;) hep böyle olur adet zamanı.bu ay ne ilaç ne dr kendi haline bıraktım olursa o yüzden sasarım.birde tedavi olmadığım için bu ay ondan umudum yok aslında. yarın ağlarken hayal ediyor um kendimi.ama bir taraftan da amaan boşver rahatlığı var.karışık duygular; )

kızlarrr bende soğan kürünü ilk denememde hamile kaldım mutlaka deneyin derim başladıysanız yarım bırakmayın mutlaka tamamlayın hayırlı haberler alırsınız inşallahh
Canım bende kullandım ama adetim gelmiyor 25 gündür. Test yaptım hep negatif çıktı. Sen kullandıktan sonra hemen test mi yaptın.

Canım bende kullandım ama adetim gelmiyor 25 gündür. Test yaptım hep negatif çıktı. Sen kullandıktan sonra hemen test mi yaptın.
canım ben adetin 7. günü başladım 22. güne kadar yaptım yani 15 gün.. bittiğin günlerde yumurtlama olmuştu 10 gün sonrada testte çıktı. sen adetin kaçıncı günü başladın normaldede düzensizmiydi?

ay canım ağzından bal damlıyor ama
bel ve karın ağrısı yokluyor canım ya çarşamba en geç adet olurum.olmazssam hemen öğrenmek için acele etmiyim diyorum daha önce kimyasalda yıkılmış tım çünkü 10 gün sonra giderim dr a ama bu karın ağrısı adet ağrısının aynısı :KK43: bekliyorum bakalım.
evet canım erken öğrenmek gerçekten çok stresli sabredebildiğin kadar bekle test için kimyasal olunca nasıl olmuştu canım bende korkuyorum :(

lekelenmem oldu adetime 4 5 gün vardı. zaten dr a gitcektim randevu almıştım ertesi gün gittim çocuk düşünüyoruz olmuyor vs anlattım ancak dün leke gelfi kahve rengi dedim neyse tetkik muayene ce çok sertti muayene si ben dedim varsada gitmiştir:( dr a dedim gebelik yokmu şimdi için rahat etsin bakalım dedi beta hcg 90 çıktı panik oldu muayenesi nde yumurtalıklarıma karnıma nasıl bastırmıştı anlatamam kalçamı masadan kaldırdım o acıyla smear aldı spançla böyle içerde bişeyler yaptı bak kan diyede gösterdi yara varmış güya allaha havale ettim ben onu.... lekelenmen olmuş dedi progesteron verdi hamileymişim ama 2 gün sonra değer düştü artık muayenesi ndenmi oldu bilmiyorum sonrada adet le attım:((

Back
X