- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
Yumurta çatlatma iğnesi tatlımHangi ignenin canim onu bilmiyodumm((ama test hamile oldugunu onayliyooor canim hayirlisiyla hamilesindir insallaah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta çatlatma iğnesi tatlımHangi ignenin canim onu bilmiyodumm((ama test hamile oldugunu onayliyooor canim hayirlisiyla hamilesindir insallaah
Evet canım açık ameliyat sezeryandan daha zor dediler. Sürekli karnım agriyorcanım açık ameliyat mı oldun ? ben bir de açık ameliyat oldum normal sezeryan yerimden açtılar bir de onun ağrısı sancısı ile uğraşıyorum . 10 ay oldu hala düşük bel pantolon giyince sancı yapıyor . CAnım benim doktorum çok karşı soğan kürüne . Özellikle sormadım ama ilk kist tedavi süresince millet kist gitsin diye içiyor soğanları , sonra ben soğan kokuları içinde burada ameliyat yapıyorum dedi![]()
Yumurta çatlatma iğnesi tatlım
Canım geçen ay bendede kist oluşmuştu doktorum banada doğum kontrol hapı verdi kullandım ve kayboldularEvet canım açık ameliyat sezeryandan daha zor dediler. Sürekli karnım agriyorbana doktor 5 6 ay korunun dedi dogum kontrol hapı yazmak istedi ben kullanmiycagmi söyledim ve almadın ameliyatın üzerinden 2 ay geçince çalısmalara başlıcam dinlrmiycem doktoru zaten hop deyince cocuk olmuyor. Ameliyat olana kadar korunuyorduk doğal yöntemle ameliyata girerken doktorum sag yumurtaligimi da alabileceğini söyleyince dünyam basıma yıkıldı ama Allah'tan korkulan olmadı içimden 2 litre kan çıkarmış. Pişman oldum korunduğuna keske korunmasaydım hic. O yüzden hemen bebis olsun istiyorum . Inşallah cok zorlamaz
senin icin de cok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda bebisinin haberini alirsin. Doktorun neden öyle demişki soğan kurunun kistleri patlattığını mı ima etmis
Canım dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra aradan birkaç ay geçince bebis oluyor diye kullanmak istemedim. Zaten 3 hafta oluyo ameliyat olalı 2 ay icinde tekrarlamaz diye düşündümCanım geçen ay bendede kist oluşmuştu doktorum banada doğum kontrol hapı verdi kullandım ve kayboldular
canım ben o doğum kontrol hapı kullanınca hemen olmuyo die düşünceye inanmıyorum neden diceksin çünkü bende doğum kontrol hapı kullanırken 1 gün içmeyi unuttum ve hamile kaldım canım şuan 5 yaşında oğlum varCanım dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra aradan birkaç ay geçince bebis oluyor diye kullanmak istemedim. Zaten 3 hafta oluyo ameliyat olalı 2 ay icinde tekrarlamaz diye düşündüm
Sizinki biraz şans olmus ama geneli öyle diye duymuştum bilmem ne kadar dogrucanım ben o doğum kontrol hapı kullanınca hemen olmuyo die düşünceye inanmıyorum neden diceksin çünkü bende doğum kontrol hapı kullanırken 1 gün içmeyi unuttum ve hamile kaldım canım şuan 5 yaşında oğlum var
NASIL YAPILIYOR CNMmerhaba canım keçi boynuzu kürünü yapabilirsin
Canımm inşallah yaa ama pek ümitli değilim tatlım yaa çatlatma iğnesinden dolayı büyük ihtimalle 10 gün var daha adetime çünküHayırlı akşamlar kızlar .. Nerelerdesiniz ? Naber ? Bu arada gbbc tebrikler bence hamilesin )
Canım bence gunünün geçmesini bekle iğnenin etkisinden bu sekilde çıkmış olabilir.Eki Görüntüle 1385872 Kızlar azönce gebelik testi yaptım bi bakarmısınız
Valla bildiyim kadarıyla iğnenin teste bi etkisi olmuyor canım
inşallah canım yaa hepimiz kalalım artıkValla bildiyim kadarıyla iğnenin teste bi etkisi olmuyor canım .. Yanı hcg yi yukseltme gibi bir etkisi yok bence .. Erken döllenme olabilir .. Hemde silik cizgi zaten .. İnşAllah hamişsindir .. Bizde arkandan geliriz![]()
Canımm inşallah yaa ama pek ümitli değilim tatlım yaa çatlatma iğnesinden dolayı büyük ihtimalle 10 gün var daha adetime çünkü
Once sogan kuru canim cunku iltihap kist onlara iyi geliyor incir kurude yum. Olgunlasmasini sagliyor saracoglu da once sogan sonra incir diyorArkadaşlar soğan kürü mü incir kürü mü hangisini tercih etsem ikisi aynı mı farklı mı
kızlarrr bende soğan kürünü ilk denememde hamile kaldım mutlaka deneyin derim başladıysanız yarım bırakmayın mutlaka tamamlayın hayırlı haberler alırsınız inşallahh
Evet canım açık ameliyat sezeryandan daha zor dediler. Sürekli karnım agriyorbana doktor 5 6 ay korunun dedi dogum kontrol hapı yazmak istedi ben kullanmiycagmi söyledim ve almadın ameliyatın üzerinden 2 ay geçince çalısmalara başlıcam dinlrmiycem doktoru zaten hop deyince cocuk olmuyor. Ameliyat olana kadar korunuyorduk doğal yöntemle ameliyata girerken doktorum sag yumurtaligimi da alabileceğini söyleyince dünyam basıma yıkıldı ama Allah'tan korkulan olmadı içimden 2 litre kan çıkarmış. Pişman oldum korunduğuna keske korunmasaydım hic. O yüzden hemen bebis olsun istiyorum . Inşallah cok zorlamaz
senin icin de cok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda bebisinin haberini alirsin. Doktorun neden öyle demişki soğan kurunun kistleri patlattığını mı ima etmis
günaydın canım 5-6 tane keçi boynuzunu 2 bardak kaynayan suda 5 dakika ağzı kapalı kaynatıyosun sabah akşam aç karnına içsin bir hafta sonra sadece akşamları içsinNASIL YAPILIYOR CNM