Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım açık ameliyat mı oldun ? ben bir de açık ameliyat oldum normal sezeryan yerimden açtılar bir de onun ağrısı sancısı ile uğraşıyorum . 10 ay oldu hala düşük bel pantolon giyince sancı yapıyor . CAnım benim doktorum çok karşı soğan kürüne . Özellikle sormadım ama ilk kist tedavi süresince millet kist gitsin diye içiyor soğanları , sonra ben soğan kokuları içinde burada ameliyat yapıyorum dedi :KK43:
Evet canım açık ameliyat sezeryandan daha zor dediler. Sürekli karnım agriyor :( bana doktor 5 6 ay korunun dedi dogum kontrol hapı yazmak istedi ben kullanmiycagmi söyledim ve almadın ameliyatın üzerinden 2 ay geçince çalısmalara başlıcam dinlrmiycem doktoru zaten hop deyince cocuk olmuyor. Ameliyat olana kadar korunuyorduk doğal yöntemle ameliyata girerken doktorum sag yumurtaligimi da alabileceğini söyleyince dünyam basıma yıkıldı ama Allah'tan korkulan olmadı içimden 2 litre kan çıkarmış. Pişman oldum korunduğuna keske korunmasaydım hic. O yüzden hemen bebis olsun istiyorum . Inşallah cok zorlamaz :( senin icin de cok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda bebisinin haberini alirsin. Doktorun neden öyle demişki soğan kurunun kistleri patlattığını mı ima etmis

Evet canım açık ameliyat sezeryandan daha zor dediler. Sürekli karnım agriyor :KK43: bana doktor 5 6 ay korunun dedi dogum kontrol hapı yazmak istedi ben kullanmiycagmi söyledim ve almadın ameliyatın üzerinden 2 ay geçince çalısmalara başlıcam dinlrmiycem doktoru zaten hop deyince cocuk olmuyor. Ameliyat olana kadar korunuyorduk doğal yöntemle ameliyata girerken doktorum sag yumurtaligimi da alabileceğini söyleyince dünyam basıma yıkıldı ama Allah'tan korkulan olmadı içimden 2 litre kan çıkarmış. Pişman oldum korunduğuna keske korunmasaydım hic. O yüzden hemen bebis olsun istiyorum . Inşallah cok zorlamaz :KK43: senin icin de cok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda bebisinin haberini alirsin. Doktorun neden öyle demişki soğan kurunun kistleri patlattığını mı ima etmis
Canım geçen ay bendede kist oluşmuştu doktorum banada doğum kontrol hapı verdi kullandım ve kayboldular

Canım geçen ay bendede kist oluşmuştu doktorum banada doğum kontrol hapı verdi kullandım ve kayboldular
Canım dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra aradan birkaç ay geçince bebis oluyor diye kullanmak istemedim. Zaten 3 hafta oluyo ameliyat olalı 2 ay icinde tekrarlamaz diye düşündüm

Canım dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra aradan birkaç ay geçince bebis oluyor diye kullanmak istemedim. Zaten 3 hafta oluyo ameliyat olalı 2 ay icinde tekrarlamaz diye düşündüm
canım ben o doğum kontrol hapı kullanınca hemen olmuyo die düşünceye inanmıyorum neden diceksin çünkü bende doğum kontrol hapı kullanırken 1 gün içmeyi unuttum ve hamile kaldım canım şuan 5 yaşında oğlum var

canım ben o doğum kontrol hapı kullanınca hemen olmuyo die düşünceye inanmıyorum neden diceksin çünkü bende doğum kontrol hapı kullanırken 1 gün içmeyi unuttum ve hamile kaldım canım şuan 5 yaşında oğlum var
Sizinki biraz şans olmus ama geneli öyle diye duymuştum bilmem ne kadar dogru

Hayırlı akşamlar kızlar .. Nerelerdesiniz ? Naber ? Bu arada gbbc tebrikler bence hamilesin )

Hayırlı akşamlar kızlar .. Nerelerdesiniz ? Naber ? Bu arada gbbc tebrikler bence hamilesin )
Canımm inşallah yaa ama pek ümitli değilim tatlım yaa çatlatma iğnesinden dolayı büyük ihtimalle 10 gün var daha adetime çünkü

Valla bildiyim kadarıyla iğnenin teste bi etkisi olmuyor canım .. Yanı hcg yi yukseltme gibi bir etkisi yok bence .. Erken döllenme olabilir .. Hemde silik cizgi zaten .. İnşAllah hamişsindir .. Bizde arkandan geliriz :nazar::anneadayı:

Valla bildiyim kadarıyla iğnenin teste bi etkisi olmuyor canım :nazar::anneadayı:
Valla bildiyim kadarıyla iğnenin teste bi etkisi olmuyor canım .. Yanı hcg yi yukseltme gibi bir etkisi yok bence .. Erken döllenme olabilir .. Hemde silik cizgi zaten .. İnşAllah hamişsindir .. Bizde arkandan geliriz :nazar::anneadayı:
inşallah canım yaa hepimiz kalalım artık

Canımm inşallah yaa ama pek ümitli değilim tatlım yaa çatlatma iğnesinden dolayı büyük ihtimalle 10 gün var daha adetime çünkü

İnsallah hamile kalirsin canim.daha 10 gun var adetine 5 gun once yapildiysa igne daha yeni rahime iner bebek.ignenin salgiladigi hormon o adetine 1 gun kala tekar test yap yada kan ver.

Arkadaşlar soğan kürü mü incir kürü mü hangisini tercih etsem ikisi aynı mı farklı mı

Arkadaşlar soğan kürü mü incir kürü mü hangisini tercih etsem ikisi aynı mı farklı mı
Once sogan kuru canim cunku iltihap kist onlara iyi geliyor incir kurude yum. Olgunlasmasini sagliyor saracoglu da once sogan sonra incir diyor

kızlarrr bende soğan kürünü ilk denememde hamile kaldım mutlaka deneyin derim başladıysanız yarım bırakmayın mutlaka tamamlayın hayırlı haberler alırsınız inşallahh

canım pko varmıydı sende birde ilk deneme derken içtin o ay adet olmadın demi ilaç yada tedavi gördünmü kaç aydır istiyordunuz:)) çok oldu demi; )adet öncesi belirti yaşadınmı adet olcak gibi bel ağrısı , karın ağrısı .paylaşırsan çok sevinirim.allah sana ve eşine bağışlasın yavrunu...sevgiler.

Evet canım açık ameliyat sezeryandan daha zor dediler. Sürekli karnım agriyor :KK43: bana doktor 5 6 ay korunun dedi dogum kontrol hapı yazmak istedi ben kullanmiycagmi söyledim ve almadın ameliyatın üzerinden 2 ay geçince çalısmalara başlıcam dinlrmiycem doktoru zaten hop deyince cocuk olmuyor. Ameliyat olana kadar korunuyorduk doğal yöntemle ameliyata girerken doktorum sag yumurtaligimi da alabileceğini söyleyince dünyam basıma yıkıldı ama Allah'tan korkulan olmadı içimden 2 litre kan çıkarmış. Pişman oldum korunduğuna keske korunmasaydım hic. O yüzden hemen bebis olsun istiyorum . Inşallah cok zorlamaz :KK43: senin icin de cok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda bebisinin haberini alirsin. Doktorun neden öyle demişki soğan kurunun kistleri patlattığını mı ima etmis

canım ben amliyattan 5 ay sonra evlendim . doktoum hiç korunma dedi . ben zaten 1,5 yıl sürekli değişik değişik doğum kontrol ilaçları içtim . doktorum senin yumurtalılar iyice tembelleşti . sakın korunma dedi . evet malesef sezeryandan daha zor bir süreç . sezeryanda sadece bebeği alıp çıkıyorlar max 10 dakika sürüyor ama benim amliyatım 1 saat sürdü ve malesef bana da yumrutalığımın alınab,ileceği söylendi . kist pataylınca kendi etrafında dönüp yumrutalığa zarasr vermeye başlamıştı . benim ameliyattan tam 6 ay sonra kist tekararladı . önce tek yumurtalıktaydı . şidmi iki yumrutlaıkta da var . Allah ım kimseye yaşatmasın bu durumu . umarım sende tekrarlamaz arkadaşım .

Back
X