- 17 Kasım 2014
- 106
- 38
- 18
- 38
narin333 sendemi soğan kürü ile hamile kaldın. ALLAH kucağına almayı nasip etsin Kaç defa denedin soğan kürünü. pco varmı sende ve adetin düzensizmiydi.nezamndan beri çocuk bekliyorsuncanım ben adetin 7. günü başladım 22. güne kadar yaptım yani 15 gün.. bittiğin günlerde yumurtlama olmuştu 10 gün sonrada testte çıktı. sen adetin kaçıncı günü başladın normaldede düzensizmiydi?
Çok geçmiş olsun cnm. Seni hatırlıyor gibiyim. Foruma daha önce yazmışmıydın soğan kürü ilemi hamile kaldın. ALLAH tekrar nasip eder inşlekelenmem oldu adetime 4 5 gün vardı. zaten dr a gitcektim randevu almıştım ertesi gün gittim çocuk düşünüyoruz olmuyor vs anlattım ancak dün leke gelfi kahve rengi dedim neyse tetkik muayene ce çok sertti muayene si ben dedim varsada gitmiştirdr a dedim gebelik yokmu şimdi için rahat etsin bakalım dedi beta hcg 90 çıktı panik oldu muayenesi nde yumurtalıklarıma karnıma nasıl bastırmıştı anlatamam kalçamı masadan kaldırdım o acıyla smear aldı spançla böyle içerde bişeyler yaptı bak kan diyede gösterdi yara varmış güya allaha havale ettim ben onu.... lekelenmen olmuş dedi progesteron verdi hamileymişim ama 2 gün sonra değer düştü artık muayenesi ndenmi oldu bilmiyorum sonrada adet le attım (
Canim soyke anlatayim 5 aydir dusunuyorduk son 2 ay doktora gittim yum. Takibi falan yapildi yavas buyuyordu son gittigimde pko gorunumu oldugunu soyledi bu ay klomen ve sogan kuru yapmistim kesinlikle faydasi olduguna inaniyorum sende yap mutlaka canim vesile olur insallahnarin333 sendemi soğan kürü ile hamile kaldın. ALLAH kucağına almayı nasip etsin Kaç defa denedin soğan kürünü. pco varmı sende ve adetin düzensizmiydi.nezamndan beri çocuk bekliyorsun
gbbc hamilemisin. Kan testi yatınmı inş. hamilesindir darısı başımıza. Soğan kürü ilemi hamile kaldın . birde sende adet düzensiliği varmıydı. Bende hepsi var adet düzensizliği pco birde eşimde varikosel.Amin canım
amin İnş. ben 2 yıldır düşünüyorum. ve bende uzun zamandır pco o var. Bana doktor hemen klomen vermedi. Sana nasıl olduda verdi. Ben düşünmeye başladığımda 1 yıl geçmemişti doktor 1 yıl olsun ondan sonra tedaviye başlayalım dedi. 1 yıl oldu eşimden test istedi sperm testi. Yaptırdık varikosel çıktı. Ve gene klomen vermedi. eşinin sorununu düzelt sonra dedi. Eşim ameliyat oldu 1 aydır. düzelmişmidir acaba. ben ameliyattan 2 ay önce soğan kürü uyguladım biraz düzensiz 15 gün yaptım ama 7. günü değil adetimin 2. günü başladım. İşe yaramadı. Bendenmi kaynaklandı eşimdenmi anlamadım. Benim zaten adet düzensiliğim ciddi 2 ayda bir oluyorumCanim soyke anlatayim 5 aydir dusunuyorduk son 2 ay doktora gittim yum. Takibi falan yapildi yavas buyuyordu son gittigimde pko gorunumu oldugunu soyledi bu ay klomen ve sogan kuru yapmistim kesinlikle faydasi olduguna inaniyorum sende yap mutlaka canim vesile olur insallah
evet canımÇok geçmiş olsun cnm. Seni hatırlıyor gibiyim. Foruma daha önce yazmışmıydın soğan kürü ilemi hamile kaldın. ALLAH tekrar nasip eder inş
Testi tekrar yap bakalim canim bakarsin surpriz yapar sana bebisin :) benim doktorm sormadi ne zamandor istiyorsun diye. Bebek istiyorsan yum. Takibi yapalim dedi ilk ay klomensiz takip etti yavas buyudu sonra gunde 1 tane kullandim yine guzel yum. Gorememisti bu audan cok umitsizdi ama oldu cok sukur canim esin ameliyat olduysa olur yakinda insallah adet olursan 7. Gunu basla 15 gun duzenli ic birde aci elma yagi yapmistim oda iltihabi gideriyor diyorlar bilmiyorum onun farydasi oldumu hz zekeriyanin duasi var onu oku bol bol canimamin İnş. ben 2 yıldır düşünüyorum. ve bende uzun zamandır pco o var. Bana doktor hemen klomen vermedi. Sana nasıl olduda verdi. Ben düşünmeye başladığımda 1 yıl geçmemişti doktor 1 yıl olsun ondan sonra tedaviye başlayalım dedi. 1 yıl oldu eşimden test istedi sperm testi. Yaptırdık varikosel çıktı. Ve gene klomen vermedi. eşinin sorununu düzelt sonra dedi. Eşim ameliyat oldu 1 aydır. düzelmişmidir acaba. ben ameliyattan 2 ay önce soğan kürü uyguladım biraz düzensiz 15 gün yaptım ama 7. günü değil adetimin 2. günü başladım. İşe yaramadı. Bendenmi kaynaklandı eşimdenmi anlamadım. Benim zaten adet düzensiliğim ciddi 2 ayda bir oluyorum(( zor benimki geçen gün test yaptım bişey çıkmadı sabaha kadar beklettim idrar kuruduğundanmı çıktı anlamadım çok hafif 2. çzgi çıktı ama ihtimal vermiyorum
A
ayy canım stres yapma hamişsindir inşAllah test yapmadınmı ? Soğan kürü girmişse îşin îçine mutlaka hamişsindir ya ne haberler aldık burda neden buzamana kadar bekledin keşke daha önceden yapsaydın ))))) bak bir yıl çalışmış arkadaş dîger topîkte sadece geçen ay 7 gün soğan kürü yapmış adet olmuş bu ay şimdi hamiş rabbim bizede nasip etsin înş sende stres yapma canım geçmişse mutlaka hamişsindir pozitiv düşün
Neye üzüldün anlamadım cnm ? hamilemiydin yaniBen doğrusu ilk hamileliyimde kendiliyden kalmıştım ama düşük sonrası nerdeyse altı ay olcak biturlu olmuyo herkesde vardır o lavaboda kırmızıları gorup bayrakları yarıya ındırıp çeşmeleri açmak bu son aylardada daha bi duygusal oldum .. Ben aralıkta kullantım sogan kürünü annemin tavsiyesiyle hiç buralara bakmadım altı gün felan 10 gün gecikti adetim ama sonrasında hep negatıv çıktı testler falan bende olmadı herhalde stresten geçti dedim ilişkiye gırdım sabahı adrt oldum bide test yapmışım unutmuşum sonra bi bakdım silik bi çift cizgi nasıl üzüldüm bilemezsiniz .. Bu ay da adet olunca bi araştırma yapıyım dedim ay bunları okudum bı heves geldi bana .. Rabbim hepimize versin be kızlar uykusuzluktan kızarsın gözlerimiz alamaktan deyil
anladım cnm ya geçmiş olsun İNŞALLAH tutar stres yapma.evet canımgeçen yıl oldu mart ayında yazmıştım o kimyasaldı hiç bişey yapmamıştım o zaman....
soğan kürünü ise bu ay uyguladım ve şu an beklemedeyim
Canım inşallah ama ben ümidimi kestim yaa çünkü 4-5 gündür cok kasıklarım ağrıyo belimle birlikte bide çok sık idrara çıkıyorum yaparkende malum bölgede bi baskı oluşuyo anlamadım gitti ama ben yine kist oluştu die düşünüyorum inşallah yanilıyorumdurgbbc hamilemisin. Kan testi yatınmı inş. hamilesindir darısı başımıza. Soğan kürü ilemi hamile kaldın . birde sende adet düzensiliği varmıydı. Bende hepsi var adet düzensizliği pco birde eşimde varikosel.ameliyat oldu 1 ay geçti. Sğermleri düzeldimi acaba. deniyoruz ama bakalım. Geçen gün hamilelik testi yaptırdım ilk bir kaç saatte birşey yoktu. Sonra kaldı öyle test arkadaşım bekle çok geçte olsa çıkıyor dedi. Sabah baktım hayalet çizgi çak hafif. sabahtan kaldığındanmıdır nedir anlamadım. Testtede zaten 10 dk.dan sonrasını değerlendirmeyin diyor. Benim 10 saat geçti (
AMİN CANIM HEPİMİZ TEZ VAKİTTE GÜZEL HABERLER ALALIM INŞALLAH.anladım cnm ya geçmiş olsun İNŞALLAH tutar stres yapma.
sonucu yarınmı alcan tatlım.inşaallah güzel haberler alırsın. ..Kızlar adetime daha var ama ben dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım bu sabah
Canım hemen 1 saat sonra aldım sonucumu malesef negatif 1.80 çıktı değerimsonucu yarınmı alcan tatlım.inşaallah güzel haberler alırsın. ..
kaç gün var adetine tatlım.Canım hemen 1 saat sonra aldım sonucumu malesef negatif 1.80 çıktı değerim
Şubat 5 canımkaç gün var adetine tatlım.
7ci günü başlıyorsun canım :)merhaba arkadaslar yazılarınızı okudum şuana kadar 2 gebeliğim oldu ikisindede kupa çekme yöntemini denedim adet bitiminde yapıyosun sanra yakı yapıştırıyosun ben denediğim ilk aylarda hemen hamile kaldım. bir kızım var 2 yasında şimdi ikinciyi düşünüyoruz olmadı kürüde yapsammı acaba diyorum . bir şey merak ediyorum kürü yaptığınız ay korunuyormusunuz birde ben şuan 5. günümdeyim ne zaman başlamalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?