Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

narin333 sendemi soğan kürü ile hamile kaldın. ALLAH kucağına almayı nasip etsin Kaç defa denedin soğan kürünü. pco varmı sende ve adetin düzensizmiydi.nezamndan beri çocuk bekliyorsun

Çok geçmiş olsun cnm. Seni hatırlıyor gibiyim. Foruma daha önce yazmışmıydın soğan kürü ilemi hamile kaldın. ALLAH tekrar nasip eder inş

narin333 sendemi soğan kürü ile hamile kaldın. ALLAH kucağına almayı nasip etsin Kaç defa denedin soğan kürünü. pco varmı sende ve adetin düzensizmiydi.nezamndan beri çocuk bekliyorsun
Canim soyke anlatayim 5 aydir dusunuyorduk son 2 ay doktora gittim yum. Takibi falan yapildi yavas buyuyordu son gittigimde pko gorunumu oldugunu soyledi bu ay klomen ve sogan kuru yapmistim kesinlikle faydasi olduguna inaniyorum sende yap mutlaka canim vesile olur insallah

gbbc hamilemisin. Kan testi yatınmı inş. hamilesindir darısı başımıza. Soğan kürü ilemi hamile kaldın . birde sende adet düzensiliği varmıydı. Bende hepsi var adet düzensizliği pco birde eşimde varikosel. ameliyat oldu 1 ay geçti. Sğermleri düzeldimi acaba. deniyoruz ama bakalım. Geçen gün hamilelik testi yaptırdım ilk bir kaç saatte birşey yoktu. Sonra kaldı öyle test arkadaşım bekle çok geçte olsa çıkıyor dedi. Sabah baktım hayalet çizgi çak hafif. sabahtan kaldığındanmıdır nedir anlamadım. Testtede zaten 10 dk.dan sonrasını değerlendirmeyin diyor. Benim 10 saat geçti (

amin İnş. ben 2 yıldır düşünüyorum. ve bende uzun zamandır pco o var. Bana doktor hemen klomen vermedi. Sana nasıl olduda verdi. Ben düşünmeye başladığımda 1 yıl geçmemişti doktor 1 yıl olsun ondan sonra tedaviye başlayalım dedi. 1 yıl oldu eşimden test istedi sperm testi. Yaptırdık varikosel çıktı. Ve gene klomen vermedi. eşinin sorununu düzelt sonra dedi. Eşim ameliyat oldu 1 aydır. düzelmişmidir acaba. ben ameliyattan 2 ay önce soğan kürü uyguladım biraz düzensiz 15 gün yaptım ama 7. günü değil adetimin 2. günü başladım. İşe yaramadı. Bendenmi kaynaklandı eşimdenmi anlamadım. Benim zaten adet düzensiliğim ciddi 2 ayda bir oluyorum (( zor benimki geçen gün test yaptım bişey çıkmadı sabaha kadar beklettim idrar kuruduğundanmı çıktı anlamadım çok hafif 2. çzgi çıktı ama ihtimal vermiyorum

Arkadaşlar merhaba.ben soğankurunu 15 ggün yaptim.adet oldum.simdi adetime 10 günvar.tekrar 10 ggün yapicam ama eğer hamileysem bi zarari olurmu acaba.yardimlarinizi bekliyorum.kararsiz kaldim.

Çok geçmiş olsun cnm. Seni hatırlıyor gibiyim. Foruma daha önce yazmışmıydın soğan kürü ilemi hamile kaldın. ALLAH tekrar nasip eder inş
evet canım geçen yıl oldu mart ayında yazmıştım o kimyasaldı hiç bişey yapmamıştım o zaman....
soğan kürünü ise bu ay uyguladım ve şu an beklemedeyim

Testi tekrar yap bakalim canim bakarsin surpriz yapar sana bebisin :) benim doktorm sormadi ne zamandor istiyorsun diye. Bebek istiyorsan yum. Takibi yapalim dedi ilk ay klomensiz takip etti yavas buyudu sonra gunde 1 tane kullandim yine guzel yum. Gorememisti bu audan cok umitsizdi ama oldu cok sukur canim esin ameliyat olduysa olur yakinda insallah adet olursan 7. Gunu basla 15 gun duzenli ic birde aci elma yagi yapmistim oda iltihabi gideriyor diyorlar bilmiyorum onun farydasi oldumu hz zekeriyanin duasi var onu oku bol bol canim

inanmamakmı diyim yoksa hamile olursam soğan kürü hamile olrsam atarmı diyim korktum hep tatlımm .ama dediğim gibi bu ay dedim ne olursa olsun yapcam boş geçsin ne yapayım dedim ve bismillah deyip başladım tatlımm.işte 26 sı son günlerde düzenli gittiğini varsayarak adet günümdü 3 .günüm işte bekliyorum.birbirimize dua edelim kızlar ...
ben başlıyım allahım bu forumda bebek yolu gözleyen anne adaylarının dualarını boş çevirme hepimize hayırlı bebekler ihsan eyle kucaklarımızı boş bırakma.yapmış olduğumuz her şeyi bebeğimize vesile eyle, sen ol dersen olur yarabbim.bizleri gör vr annelik mertebesine layık gör ve tez vakitte evlat sahibi eyle yarabbim.AMİN
Kızlar birde bu ay yakı yapmıştım.olurda hamile olursam onuda bir deneyin derim.bir 15 gün sonra adet olmazda başka problem çıkmazda gebelik olursa onuda deneyin kızlar.umarım bu gecikme kist yada başka şeyden değildir ama dr a gidesimde yok açıkçası

Neye üzüldün anlamadım cnm ? hamilemiydin yani

Canım inşallah ama ben ümidimi kestim yaa çünkü 4-5 gündür cok kasıklarım ağrıyo belimle birlikte bide çok sık idrara çıkıyorum yaparkende malum bölgede bi baskı oluşuyo anlamadım gitti ama ben yine kist oluştu die düşünüyorum inşallah yanilıyorumdur

merhaba arkadaslar yazılarınızı okudum şuana kadar 2 gebeliğim oldu ikisindede kupa çekme yöntemini denedim adet bitiminde yapıyosun sanra yakı yapıştırıyosun ben denediğim ilk aylarda hemen hamile kaldım. bir kızım var 2 yasında şimdi ikinciyi düşünüyoruz olmadı kürüde yapsammı acaba diyorum . bir şey merak ediyorum kürü yaptığınız ay korunuyormusunuz birde ben şuan 5. günümdeyim ne zaman başlamalıyım?

7ci günü başlıyorsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…