Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

dr umu aradım canım hemen gel dedi bende kan testi yaptırdım varsa vicdan azabı çekmiyim diye değer 2 negatif yani. klomen ve rahim filmi çekilcek.bende son durum böyle an itibariyle eve dönüyorum. ..
Valla bende anlamadım canım her duyduğumu yapıyorum ediyorum ama olmuyo demmekki zamanı gelmemiş daha rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize

Valla bende anlamadım canım her duyduğumu yapıyorum ediyorum ama olmuyo demmekki zamanı gelmemiş daha rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize

aminn kuzum bakalım soğan suyu bana yaramadı demekki dr rahimin ince dedi daha kan sonucunu almadan adetimde başlamadan nasıl inceldi bu rahim duvarı soğan suyımu yaptıki...neyse ne yapalım alıştım artık bu sonuçlara ...

aminn kuzum bakalım soğan suyu bana yaramadı demekki dr rahimin ince dedi daha kan sonucunu almadan adetimde başlamadan nasıl inceldi bu rahim duvarı soğan suyımu yaptıki...neyse ne yapalım alıştım artık bu sonuçlara ...[/QUOTE]

bozma moralini rabbim sesimizi duyuyor.muhakkak en güzel zamanda bebişlerimizi bize verecek sabırlı olalım.birbirimize dua edelim.rabbim şifanı versin arkadaşım

Slm kızlar ben bişey sormak istiyorum. Afedersiniz ama kist patlaması açık ameliyattan sonra cinsel iliski ne zaman oluyor bileniniz var mı? Doktora soramadim paylaşırsanız cok sevinirim

Sizi burdan hep sesizce dinledim bu ay okadar israra ragmen bu sogan suyunu yaptim ve tabi once Allahin izniyle bugun ikigun gecikmesiyle test yaptm suanda pozitif belirti olarakta akintim vardi surekli iccamasiri degistiriyorm beyaz sut gibi bi akinti ve tabi bacak agrisi hani sanki butun gun temizlik yapmisimda ayaklarim oyle yorgundu Allah herkese nasip etsin insallah hayilisiyla kucagimiza aliriz.

Canım gözün aydın Allah sağsalim kucağina almayı nasip etsin

Canım gözün aydın Allah sağsalim kucağina almayı nasip etsin

r: 649775"]Canım gözün aydın Allah sağsalim kucağina almayı nasip etsin[/QUOTE]
Allah razi olsun dualarim sizinle Isteyen herkesle kalpten isteyin arkadaslar sadece dua edin.ben bu ay okadar yalvardimki Allaha tam 8 aydir olmuyodu bu ay nasip oldu sogan suyununda faydasi tabiki..

gözünaydın canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş.

inşallah canım bu ay ilk kez klomen kullandım ama çatlatma iğnesi olmadım doktor güzel yum. görememişti meğerse varmış bir yerlerde
Soğan kürü ne Regl 7 gün başlanır 15 gün devam edilir peki sabah akşam mu nasıl içilir cnm hemen basliycm

Soğan kürü ne Regl 7 gün başlanır 15 gün devam edilir peki sabah akşam mu nasıl içilir cnm hemen basliycm
Evet canim sabah aksam iciliyor normalde ama ben calistigim icin sadece aksam icebildim 15 gun hayirlisiyla basla guzel sonuclar alirsin insallah

Hay

hayırlısı olsun canım benim :)
kırmızılar geldii.bi yandan sevindim gebelik yoksa gelsin zaten sökülemediğimi anlamıştım dün bende bir bardak soğan suyu içtim yatarken sökülsün diye sabah geldiler:))daha fazla bekletmeden ben zaten gecikme olduğunda dr a ne zaman gitsem gebelik yok diyor o gece adet oluyor um psikoloji çok etkiliyooorr ne kadar rahat olsakta gebe kalmaya çalılıyorsan vücut anlıyor.kaç gündür belim kopuyorduu.yalnız dr kistimin 3 cm olduğunu söyledi 2 20 li bişeydi soğan suyu kistimi büyütmüş

Hayırlısı olsun canım o zaman benimde kesin kist bende soğan suyu içtim çünkü bu ay bel ve kasık ağrısından duramadım bide çok sık idrara çıkıyorum

Hayırlısı olsun canım o zaman benimde kesin kist bende soğan suyu içtim çünkü bu ay bel ve kasık ağrısından duramadım bide çok sık idrara çıkıyorum

öyle düşünme inşallah seminki gebeliktendir.dr uma mesaj attım klomen kullanma salı günü gel dedi rahim filmini konuşacağız(

öyle düşünme inşallah seminki gebeliktendir.dr uma mesaj attım klomen kullanma salı günü gel dedi rahim filmini konuşacağız(
Gecmiş olsun canım eğer istanbuldaysan şayet radotom yada radyomar hatırlamıyorum tam adını ama tavsiye ederim ben geçen sene çektirdim orda inanırmısın kimisi adet sancısı gibi ağrı oluyo dio ama bende o bile olmadı hiçbişi anlamadım çok iyi bi yer

Canım benim gelicek aya inşAllah hayırlısı

Bak canım çok sık idrara çıkman varsa gebesin demektir .. Ben ilk hamileliyimden biliyorum tatlım ay artık wc ye gitmekden okadar bıkmıştım ki neden böyle oluyor dıye sorup duruyordum megerse hamileymişim .. İnşAllah seninkide buyüzden dir şimdi senin için daha çok eminim )))

amin canım amin bilmiyorum o günleri görecemmi.bazen yeteerrr diye haykırasım geliyor bazende bir rahat lık çöküyor psikoloji denge falan kalmadı anlıyacağın.belirsizlik zaten her şeyde, sadece çocuk olayında da değil, insanı mahfeden.allah ım bizide gör yarabbimm.yorulmuşum artık ben ya ondan böyle rahat lık çöküyor aslında rahatlık değil yorgunluk bitkinlik her şeye umut bağlamak sonra hüsran sonra kocaman bir ay ondan çok yorgunum çookk kızlar istemiyorum çocuk falan diye isyan edesim geliyor onuda yapamıyorum düşün ün artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…