Valla bende anlamadım canım her duyduğumu yapıyorum ediyorum ama olmuyo demmekki zamanı gelmemiş daha rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizedr umu aradım canım hemen gel dedi bende kan testi yaptırdım varsa vicdan azabı çekmiyim diye değer 2 negatif yani. klomen ve rahim filmi çekilcek.bende son durum böyle an itibariyle eve dönüyorum. ..
Valla bende anlamadım canım her duyduğumu yapıyorum ediyorum ama olmuyo demmekki zamanı gelmemiş daha rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize
Canım gözün aydın Allah sağsalim kucağina almayı nasip etsinSizi burdan hep sesizce dinledim bu ay okadar israra ragmen bu sogan suyunu yaptim ve tabi once Allahin izniyle bugun ikigun gecikmesiyle test yaptm suanda pozitif belirti olarakta akintim vardi surekli iccamasiri degistiriyorm beyaz sut gibi bi akinti ve tabi bacak agrisi hani sanki butun gun temizlik yapmisimda ayaklarim oyle yorgundu Allah herkese nasip etsin insallah hayilisiyla kucagimiza aliriz.
Canım gözün aydın Allah sağsalim kucağina almayı nasip etsin
gözünaydın canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş.Sizi burdan hep sesizce dinledim bu ay okadar israra ragmen bu sogan suyunu yaptim ve tabi once Allahin izniyle bugun ikigun gecikmesiyle test yaptm suanda pozitif belirti olarakta akintim vardi surekli iccamasiri degistiriyorm beyaz sut gibi bi akinti ve tabi bacak agrisi hani sanki butun gun temizlik yapmisimda ayaklarim oyle yorgundu Allah herkese nasip etsin insallah hayilisiyla kucagimiza aliriz.
Soğan kürü ne Regl 7 gün başlanır 15 gün devam edilir peki sabah akşam mu nasıl içilir cnm hemen basliycminşallah canım bu ay ilk kez klomen kullandım ama çatlatma iğnesi olmadım doktor güzel yum. görememişti meğerse varmış bir yerlerde
Evet canim sabah aksam iciliyor normalde ama ben calistigim icin sadece aksam icebildim 15 gun hayirlisiyla basla guzel sonuclar alirsin insallahSoğan kürü ne Regl 7 gün başlanır 15 gün devam edilir peki sabah akşam mu nasıl içilir cnm hemen basliycm
Ayy canım silik varsa muhakkak ki hamişsindir dur daha yükselecek o değer ))))))Canım bide bugün test yaptım evde idrar ondada ikinci çizgi çoook silik çıktı ama kan testi düşük işte
Ne demek canım hayırlısıyla tüpe ihtiyaç kalmaz inşAllahsağolasın..hayırlısı bakalım..tüp bebek öncesi vücudu hazırlamak istiyorum..zormuş bu işler
hayırlısı olsun canım benim :)bu ay bi gevşeklik çöktü canım
zaten az önce günlük pedimde kahve leke silincede pembe akıntı geldi şimdi yok ama iyki yapmamışım bence geliyor benim kırmızılar.eğer devam etmezsse dr a gitcem
Sağol canım inşallah öyleyimdir ama perşembe kan testi yaptırdım 1.80 çıktıAyy canım silik varsa muhakkak ki hamişsindir dur daha yükselecek o değer ))))))
kırmızılar geldii.bi yandan sevindim gebelik yoksa gelsin zaten sökülemediğimi anlamıştım dün bende bir bardak soğan suyu içtim yatarken sökülsün diye sabah geldiler:))daha fazla bekletmeden ben zaten gecikme olduğunda dr a ne zaman gitsem gebelik yok diyor o gece adet oluyor um psikoloji çok etkiliyooorr ne kadar rahat olsakta gebe kalmaya çalılıyorsan vücut anlıyor.kaç gündür belim kopuyorduu.yalnız dr kistimin 3 cm olduğunu söyledi 2 20 li bişeydi soğan suyu kistimi büyütmüşHay
hayırlısı olsun canım benim :)
Hayırlısı olsun canım o zaman benimde kesin kist bende soğan suyu içtim çünkü bu ay bel ve kasık ağrısından duramadım bide çok sık idrara çıkıyorumkırmızılar geldii.bi yandan sevindim gebelik yoksa gelsin zaten sökülemediğimi anlamıştım dün bende bir bardak soğan suyu içtim yatarken sökülsün diye sabah geldiler:))daha fazla bekletmeden ben zaten gecikme olduğunda dr a ne zaman gitsem gebelik yok diyor o gece adet oluyor um psikoloji çok etkiliyooorr ne kadar rahat olsakta gebe kalmaya çalılıyorsan vücut anlıyor.kaç gündür belim kopuyorduu.yalnız dr kistimin 3 cm olduğunu söyledi 2 20 li bişeydi soğan suyu kistimi büyütmüş
Hayırlısı olsun canım o zaman benimde kesin kist bende soğan suyu içtim çünkü bu ay bel ve kasık ağrısından duramadım bide çok sık idrara çıkıyorum
Gecmiş olsun canım eğer istanbuldaysan şayet radotom yada radyomar hatırlamıyorum tam adını ama tavsiye ederim ben geçen sene çektirdim orda inanırmısın kimisi adet sancısı gibi ağrı oluyo dio ama bende o bile olmadı hiçbişi anlamadım çok iyi bi yeröyle düşünme inşallah seminki gebeliktendir.dr uma mesaj attım klomen kullanma salı günü gel dedi rahim filmini konuşacağız(
Canım benim gelicek aya inşAllah hayırlısıkırmızılar geldii.bi yandan sevindim gebelik yoksa gelsin zaten sökülemediğimi anlamıştım dün bende bir bardak soğan suyu içtim yatarken sökülsün diye sabah geldiler:))daha fazla bekletmeden ben zaten gecikme olduğunda dr a ne zaman gitsem gebelik yok diyor o gece adet oluyor um psikoloji çok etkiliyooorr ne kadar rahat olsakta gebe kalmaya çalılıyorsan vücut anlıyor.kaç gündür belim kopuyorduu.yalnız dr kistimin 3 cm olduğunu söyledi 2 20 li bişeydi soğan suyu kistimi büyütmüş
Bak canım çok sık idrara çıkman varsa gebesin demektir .. Ben ilk hamileliyimden biliyorum tatlım ay artık wc ye gitmekden okadar bıkmıştım ki neden böyle oluyor dıye sorup duruyordum megerse hamileymişim .. İnşAllah seninkide buyüzden dir şimdi senin için daha çok eminim )))Hayırlısı olsun canım o zaman benimde kesin kist bende soğan suyu içtim çünkü bu ay bel ve kasık ağrısından duramadım bide çok sık idrara çıkıyorum
Canım benim gelicek aya inşAllah hayırlısı
Bak canım çok sık idrara çıkman varsa gebesin demektir .. Ben ilk hamileliyimden biliyorum tatlım ay artık wc ye gitmekden okadar bıkmıştım ki neden böyle oluyor dıye sorup duruyordum megerse hamileymişim .. İnşAllah seninkide buyüzden dir şimdi senin için daha çok eminim )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?