Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ya canım başka bi konuda gebeliğini ovulasypndan öyrenenler olmuş darısı senşn başına inş naptın varmı gelen giden ?
Canımm bende tam sana yazıcaktım azönce dayanamayıp gidip gebelik testi aldım sonuç bu ama belim acayip ağrıyo bugün yaa

Eklentiler

• 20150204_165203.webp
    20150204_165203.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 129
Kızlar benim bat yarın ama gebelik testim yoktu ovulasyon testi yaptım sonuç bu
cnm bende ovilasyon testi yapıyorum sürekli pozitif çıkıyor. Çift çizgi. ama hamilelik testi yapıyorum negatif. o yüzden ovilasyon testi hamilelik testi yerine geçmiyor maalesef. :(

darısı hepimizin başına...:)
aminnnnnnnnnn :) ben umutsuz vakayım o yüzden birkaç ay ümitsizim. Eşim varikosel ameliyatı oldu sperm toparlanması 6 ayı bulurmuş. Bendede pco ovar adet düzensiliği . anlayacağınız sizin mutlu güzel haberlerinizle yetineceğim bir süre

aminnnnnnnnnn :) ben umutsuz vakayım o yüzden birkaç ay ümitsizim. Eşim varikosel ameliyatı oldu sperm toparlanması 6 ayı bulurmuş. Bendede pco ovar adet düzensiliği . anlayacağınız sizin mutlu güzel haberlerinizle yetineceğim bir süre
Nie öyle kötü düşünüyosun canım hemen burda kaç defa okudum pco olanlar bile doktorlar olmaz dediği anda hamile kalmışlar canım.üzme kendini bu kadar

Nie öyle kötü düşünüyosun canım hemen burda kaç defa okudum pco olanlar bile doktorlar olmaz dediği anda hamile kalmışlar canım.üzme kendini bu kadar
Duvar ördüm kendime. etrafa çok takmıyormuşum henüz istemiyormuşum gibi bir hal alıyorum ama senin bu yorumunu okuyunca gözlerim doldu hafiften. Çok şükür tabi ama bu pco çok kötü. Adet olamıyorsun çok ciddi tüylenmen oluyor. Hmen kilo alıyosun, aldınmı veremiyorsun azıcık zayıflıyım diye açlıktan başım dönüyor onuda hamilemiyim acab diye düşünüyorum :( ümitsizim diyorum ama herşeyde acabamı diyorum bir kutu gebelik testi bitirdim :((

Duvar ördüm kendime. etrafa çok takmıyormuşum henüz istemiyormuşum gibi bir hal alıyorum ama senin bu yorumunu okuyunca gözlerim doldu hafiften. Çok şükür tabi ama bu pco çok kötü. Adet olamıyorsun çok ciddi tüylenmen oluyor. Hmen kilo alıyosun, aldınmı veremiyorsun azıcık zayıflıyım diye açlıktan başım dönüyor onuda hamilemiyim acab diye düşünüyorum :KK43: ümitsizim diyorum ama herşeyde acabamı diyorum bir kutu gebelik testi bitirdim :KK43:(
Canım soğan suyi kisti yok ediyo diolar sende bi dene istersen canım

Canım soğan suyi kisti yok ediyo diolar sende bi dene istersen canım
denedim ben. Adetim bittikten 2 gün sonra başladım düzensiz çünkü. Saraçoğlu adeti düzensi olanlar hemen başlasın demişti. 15 gün kullandım adet bile olamadım. 2 ay sonra kendiliğimden oldum oda çok az kahverengi şeklinde. şimdi adet olmayı bekliyorum 7. günü tekrar başlayacağım

Back
X