- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
Canım hayırlısı olsun inşşAllah1 senedir o hayal kırıklarını bende yaşıyorum

Aminn canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlısı olsun inşşAllah1 senedir o hayal kırıklarını bende yaşıyorum
Aminn canım[/QUOTE]Canım hayırlısı olsun inşşAllah![]()
İnşallah tutmuştur canım bende aynı senin gibi yaptım kupa çektirdim o gün ilişkiye girdik sonra iki hün geçti baktım sağ tarafımta batmalar oluyor bide akıntım olduğunu gördüm tamamm bu gün dedîm o günüde degerlendirdim ayın 1 yumurtlamam gerekîyordu maybe baby göre garanti olsun diye onuda deyerlenrdim soğan kürüde yaptım aynı zamanda artık beklicez son bîr hafta .. Bu arada kızlar kupa çeken kadın bana BatA 10 gün kala ilişkiye girmeyeceksin dedi .. Sizinde aklınızda bulunsun
Aynen öyle tatlım )))) bu defa çok umutluyum valla olmasaa yıkılırım oladar inandırdım kendimi .. Ama kötü düşünmeyelim dîmi hayırlısı inşAllah)) son bir haftamızayy canmm desene belkide güzel haberleri peşpeşe vericez inşallhh :))
di bakalım ikinizden de güzel haberler duyarız inşAllahAynen öyle tatlım )))) bu defa çok umutluyum valla olmasaa yıkılırım oladar inandırdım kendimi .. Ama kötü düşünmeyelim dîmi hayırlısı inşAllah)) son bir haftamız![]()
Canım bu arada kupa cektirmek nasıl bişey oluyo ilk defa duydum daAynen öyle tatlım )))) bu defa çok umutluyum valla olmasaa yıkılırım oladar inandırdım kendimi .. Ama kötü düşünmeyelim dîmi hayırlısı inşAllah)) son bir haftamız![]()
Sağol canım anlattığın için inşallah sanada iyi gelir canımBildiyiniz gibi ben Azeriyim .. Yani Azerbaycanda yaşıyorum .. Bu kadar iyi türkçe konuşmama rağmen )))) neyse bizde buna bel çektirmek diyorlar sizde öğrendiyim kadarıyla kupa çektirmek diyorlar .. Tabiiki doktorlar yapmiyor .. Sanırım sizde ebe diyorlar böyle şeyler yapanlara .. Böyle bi bez koyuya kasık bölgenenden biraz yukarıya karnına doğru onu yakıyo ve üzerine kavanoz koyuyo bildiyimiz salça kavanozu malum o bölge kavanozun içine doğru kalkıyo.. 10 dakka kalıyo çıkartıyo 3 kere kasığabi kere de bele koydu bendr .. Sendr hiç bi sorun yok dedi eyrilik de yok o yüzden yakı yapmadı (karın bölgesinin aiağısına ıyğulanan bitkisel bi karışım ) nasıl olmuşda bu zamana kadar olmamış gebelik iyi durumdasın dedi bende olduda yeni düşük yaptım dedim .. Bide yarım kilo temiz balın içine 2 su bardağı çekilmiş ezilmiş yani ceviz çay kaşığının ortasındada karabiber karıştır 3gün kaldın sonra sabah aç karına kocanada ver sende ye dedi .. Aslında pek ihtiyac yok ama yinede yap için rahatlasın dedi .. Git elini koy başına rahat rahat dinlen dedi elimle koymuş gibi dedi .. Bakalım etrafımda cok kişi var hayrını görmüş kadının elleri şifalı resmen bi kişi bile boş kalmamış yanına gidrn .. Bende zaten süşükten sonra 3 ay doktor korunmamı aöylemişti hiç bi şekilde gebe kalmamalısın toparlanman için çünki çok kan kaybetmiştim.. Bu son iki aydırda olmayınca fazla stress yaptım dıktora gitmiyorum hiç deyilse bunu deneyeyim dedim soğan kürüde yaptım zannımca yumurtlama gününüde tutturtum .. Bakalım hayırlısı
Sağol canım anlattığın için inşallah sanada iyi gelir canımBildiyiniz gibi ben Azeriyim .. Yani Azerbaycanda yaşıyorum .. Bu kadar iyi türkçe konuşmama rağmen )))) neyse bizde buna bel çektirmek diyorlar sizde öğrendiyim kadarıyla kupa çektirmek diyorlar .. Tabiiki doktorlar yapmiyor .. Sanırım sizde ebe diyorlar böyle şeyler yapanlara .. Böyle bi bez koyuya kasık bölgenenden biraz yukarıya karnına doğru onu yakıyo ve üzerine kavanoz koyuyo bildiyimiz salça kavanozu malum o bölge kavanozun içine doğru kalkıyo.. 10 dakka kalıyo çıkartıyo 3 kere kasığabi kere de bele koydu bendr .. Sendr hiç bi sorun yok dedi eyrilik de yok o yüzden yakı yapmadı (karın bölgesinin aiağısına ıyğulanan bitkisel bi karışım ) nasıl olmuşda bu zamana kadar olmamış gebelik iyi durumdasın dedi bende olduda yeni düşük yaptım dedim .. Bide yarım kilo temiz balın içine 2 su bardağı çekilmiş ezilmiş yani ceviz çay kaşığının ortasındada karabiber karıştır 3gün kaldın sonra sabah aç karına kocanada ver sende ye dedi .. Aslında pek ihtiyac yok ama yinede yap için rahatlasın dedi .. Git elini koy başına rahat rahat dinlen dedi elimle koymuş gibi dedi .. Bakalım etrafımda cok kişi var hayrını görmüş kadının elleri şifalı resmen bi kişi bile boş kalmamış yanına gidrn .. Bende zaten süşükten sonra 3 ay doktor korunmamı aöylemişti hiç bi şekilde gebe kalmamalısın toparlanman için çünki çok kan kaybetmiştim.. Bu son iki aydırda olmayınca fazla stress yaptım dıktora gitmiyorum hiç deyilse bunu deneyeyim dedim soğan kürüde yaptım zannımca yumurtlama gününüde tutturtum .. Bakalım hayırlısı
Ne demek canım yaSağol canım anlattığın için inşallah sanada iyi gelir canım
Bildiyiniz gibi ben Azeriyim .. Yani Azerbaycanda yaşıyorum .. Bu kadar iyi türkçe konuşmama rağmen )))) neyse bizde buna bel çektirmek diyorlar sizde öğrendiyim kadarıyla kupa çektirmek diyorlar .. Tabiiki doktorlar yapmiyor .. Sanırım sizde ebe diyorlar böyle şeyler yapanlara .. Böyle bi bez koyuya kasık bölgenenden biraz yukarıya karnına doğru onu yakıyo ve üzerine kavanoz koyuyo bildiyimiz salça kavanozu malum o bölge kavanozun içine doğru kalkıyo.. 10 dakka kalıyo çıkartıyo 3 kere kasığabi kere de bele koydu bendr .. Sendr hiç bi sorun yok dedi eyrilik de yok o yüzden yakı yapmadı (karın bölgesinin aiağısına ıyğulanan bitkisel bi karışım ) nasıl olmuşda bu zamana kadar olmamış gebelik iyi durumdasın dedi bende olduda yeni düşük yaptım dedim .. Bide yarım kilo temiz balın içine 2 su bardağı çekilmiş ezilmiş yani ceviz çay kaşığının ortasındada karabiber karıştır 3gün kaldın sonra sabah aç karına kocanada ver sende ye dedi .. Aslında pek ihtiyac yok ama yinede yap için rahatlasın dedi .. Git elini koy başına rahat rahat dinlen dedi elimle koymuş gibi dedi .. Bakalım etrafımda cok kişi var hayrını görmüş kadının elleri şifalı resmen bi kişi bile boş kalmamış yanına gidrn .. Bende zaten süşükten sonra 3 ay doktor korunmamı aöylemişti hiç bi şekilde gebe kalmamalısın toparlanman için çünki çok kan kaybetmiştim.. Bu son iki aydırda olmayınca fazla stress yaptım dıktora gitmiyorum hiç deyilse bunu deneyeyim dedim soğan kürüde yaptım zannımca yumurtlama gününüde tutturtum .. Bakalım hayırlısı
Merhaba canım kupa çektiren pek çok kişinib olumlu sonuç aldığını öyrendim hatta bugün birini daha .. İnşAllah bizde faydasını görürüz .. Benim de bata son bir hafta .. Hayırlısı olsun inşAllahmerhaba canım bende dün belim ağrıyor diye kupa çektirdim hamile kalmayı kolaylaştırdığını da duymuştum..ama sadece belime senin dediğin gibi kasık bölgesine değil.. ardından vicks sürdü ve elektirikli bahtaniye ile 1 saat yattım sonra birliktelik oldu..benim bata normalde 7 gün var ama erkende gelebiliyor sence faydası olur mu?? soğan suyunu da 1 ay denedim fayda görmedim..
devamlımı kullanıyosun o ilacı canımSlm herkese yeni katildim.. bende polistik yumurtaliklar var turkiyedeki doktor bana clomid ve inofolic verdi bu 3ay olacak kullanacam ama hamile kalamadim esim varikoselden ameliyat oldu ve 2 ay sonra sperm testi yapti sonuç iyi ama neden olmuyor bilmiyom. Burdaki domyorlar bana catlama iğnesi yapmıyorlar sadece iyi oluyor yumurtalarin iyiye gidiyor ilaclar ise yariyor ama hala gebe kalamdim. Ben bu soğan kurunu adettimin 7 gununde basliyacam 24 ocak olmaliyim ama ilacla yani clomidle beraber kullansam sorun olmazmi keşke turkiyede olsam şimdiye kadar belki hamile olurdum çünkü turkiyedeki doktor bana dedi senin buyuk bir broblemin yok ma burdakiler hic bir sey bilmiyorlar..
Evet devamli kullaniyorum inofolic günde iki kez ama clomid sadece adettimin 3 gununde başlayıp 5 gun kullaniyorum akşam 2 tane 50 mg en hafifi.devamlımı kullanıyosun o ilacı canım
Allah sağlıklı bi şekilde kucağina versin canımKızlar ben 1 yıldır uğraşıyorum olmadı çok şey denedim en son arı sütü ile polen denedim 15 gün sonra hamile kaldığım öğrendim. Biraz zor geçiyo tam ne olacağımız beli değil ama sonuçta faydasını gördüm deneyin.hem eşinize içinin Sperm iyi geliyormuş. Deneyin pişman olmazsiniz
Canım nasılsın hiç görünmüyosun bu aralar durumlar nasıl güzel haberini bekliyorum az kaldıNe demek canım ya
Canım nasılsın merak ettim seniCanımm seni gördüğüme çok sevindim nasılsın arkadaşım
Alya canım nasılsın merak ettim seni yoksun bu aralaryaş 27 canım