- 21 Ocak 2015
- 581
- 371
- 123
Ovulasyon gebeliyi gösterirmi ki acaba ?Kızlar benim bat yarın ama gebelik testim yoktu ovulasyon testi yaptım sonuç bu
Yumurtlama olamaz tabikide .. İnş allah ya hamişsindir .. Peş peşe verseydik şu haberleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon gebeliyi gösterirmi ki acaba ?Kızlar benim bat yarın ama gebelik testim yoktu ovulasyon testi yaptım sonuç bu
Ya canım başka bi konuda gebeliğini ovulasypndan öyrenenler olmuş darısı senşn başına inş naptın varmı gelen giden ?Kızlar benim bat yarın ama gebelik testim yoktu ovulasyon testi yaptım sonuç bu
Benimkide yeni bitti .galiba aynı döneme denk gwliyoruz senin Bat ne zaman tatlım?kızlar benim soğan kürüm cuma günü bitiyor hadi hayırlısı bakalım:)
Canımm bende tam sana yazıcaktım azönce dayanamayıp gidip gebelik testi aldım sonuç bu ama belim acayip ağrıyo bugün yaaYa canım başka bi konuda gebeliğini ovulasypndan öyrenenler olmuş darısı senşn başına inş naptın varmı gelen giden ?
bat derken cnm ...Benimkide yeni bitti .galiba aynı döneme denk gwliyoruz senin Bat ne zaman tatlım?
Teşekkür ederim canım inşallah hakkımızda hayırlısi bat yani adet günün ne zaman canımcnm inşallah hayırlısı olur..
cnm bende ovilasyon testi yapıyorum sürekli pozitif çıkıyor. Çift çizgi. ama hamilelik testi yapıyorum negatif. o yüzden ovilasyon testi hamilelik testi yerine geçmiyor maalesef.Kızlar benim bat yarın ama gebelik testim yoktu ovulasyon testi yaptım sonuç bu
aaaaaaaaaa hamilemisin yaaaaa çift çizgi hadi İNŞALLAH :)) sonucu mutlaka benimle paylaşCanımm bende tam sana yazıcaktım azönce dayanamayıp gidip gebelik testi aldım sonuç bu ama belim acayip ağrıyo bugün yaa
darısı hepimizin başına...:)aaaaaaaaaa hamilemisin yaaaaa çift çizgi hadi İNŞALLAH :)) sonucu mutlaka benimle paylaş
Tmm canım inşallah öyleyim diraaaaaaaaaa hamilemisin yaaaaa çift çizgi hadi İNŞALLAH :)) sonucu mutlaka benimle paylaş
aminnnnnnnnnn :) ben umutsuz vakayım o yüzden birkaç ay ümitsizim. Eşim varikosel ameliyatı oldu sperm toparlanması 6 ayı bulurmuş. Bendede pco ovar adet düzensiliği . anlayacağınız sizin mutlu güzel haberlerinizle yetineceğim bir süredarısı hepimizin başına...:)
Inşallah hepimiz hamile kalırız canımmdarısı hepimizin başına...:)
Nie öyle kötü düşünüyosun canım hemen burda kaç defa okudum pco olanlar bile doktorlar olmaz dediği anda hamile kalmışlar canım.üzme kendini bu kadaraminnnnnnnnnn :) ben umutsuz vakayım o yüzden birkaç ay ümitsizim. Eşim varikosel ameliyatı oldu sperm toparlanması 6 ayı bulurmuş. Bendede pco ovar adet düzensiliği . anlayacağınız sizin mutlu güzel haberlerinizle yetineceğim bir süre
Duvar ördüm kendime. etrafa çok takmıyormuşum henüz istemiyormuşum gibi bir hal alıyorum ama senin bu yorumunu okuyunca gözlerim doldu hafiften. Çok şükür tabi ama bu pco çok kötü. Adet olamıyorsun çok ciddi tüylenmen oluyor. Hmen kilo alıyosun, aldınmı veremiyorsun azıcık zayıflıyım diye açlıktan başım dönüyor onuda hamilemiyim acab diye düşünüyorumNie öyle kötü düşünüyosun canım hemen burda kaç defa okudum pco olanlar bile doktorlar olmaz dediği anda hamile kalmışlar canım.üzme kendini bu kadar
Canım soğan suyi kisti yok ediyo diolar sende bi dene istersen canımDuvar ördüm kendime. etrafa çok takmıyormuşum henüz istemiyormuşum gibi bir hal alıyorum ama senin bu yorumunu okuyunca gözlerim doldu hafiften. Çok şükür tabi ama bu pco çok kötü. Adet olamıyorsun çok ciddi tüylenmen oluyor. Hmen kilo alıyosun, aldınmı veremiyorsun azıcık zayıflıyım diye açlıktan başım dönüyor onuda hamilemiyim acab diye düşünüyorumümitsizim diyorum ama herşeyde acabamı diyorum bir kutu gebelik testi bitirdim
(
denedim ben. Adetim bittikten 2 gün sonra başladım düzensiz çünkü. Saraçoğlu adeti düzensi olanlar hemen başlasın demişti. 15 gün kullandım adet bile olamadım. 2 ay sonra kendiliğimden oldum oda çok az kahverengi şeklinde. şimdi adet olmayı bekliyorum 7. günü tekrar başlayacağımCanım soğan suyi kisti yok ediyo diolar sende bi dene istersen canım
ayyy canım hayırlısı olsun hemen doktora gidip kan tahlili yaptır.tebrik ederim canımCanımm bende tam sana yazıcaktım azönce dayanamayıp gidip gebelik testi aldım sonuç bu ama belim acayip ağrıyo bugün yaa