Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merabalar bnde de pko var bizde bebk istiyorz ama olmuyor bnde bu ay sogan suyuna basladm 15. İnde bitiyor klomen kullandm dpktorum once ikiz olmasndan korktu sonra yumurtalarim buyumemis bu ay zor dedi bidaha ki ay doz arttrcam dedi

Tarif edermisin cnm polen ve ar sutunu nasl hazirliyosn ve nasil iciyorsun erkeklik hormonunu nasil dusrdun bide pco gectimi sende

canım ben onun ikisinide hem karbonatı hem çamaşır suyu testini de denedim ikiside köpürdü bende ümitlendim tabii , ama 2 gün sona bi baktım adetim gelmiş.çok inanmıyodum ama farkında olmadan köpükleri görünce ümitlenmişim. sonuç HAYAL KIRIKLIĞI.yine de sen bilirsin canım.rabbim gönlüne göre versin bu mübarek cuma günü inşallah.

Canım bende öyleyim dua edelim Allah sanada banada hepimizede inşallah tez zamanda nasip eder inşallah artık öyle bi duygusallaştım ki bu yazıları okuyup ağlıyorum. Umudumuzu kaybetmeyelim

canım inan bende çok ağlıyorum arada buraya girmesem böyle yazışmasam çatlıcam , dün yine bi arkadaşım geldi dio ki çin takvimine baktım buı ay çocuk yapcaz dio.erkek olması içinmiş,kadındaki lükse bakarmısın,Allahım insanlar nelerle uğraşıyo.

Olsunda kız erkek bizlere farketmez rabbim bizede verir imşallah canım

cnm bende 9 aylık evliyim kişt vardı geçti şuan birşey yyok kişt geçince tedavi göreyim artık dedim bu ay başlayacaz tedaviye horman testi gibi testler yapacak sonra tedaviye başlayacak doktr cnm bir arkadaşımda 4 aylık evli soğan kürü denemiş ikinci ayda da hamile kalmış bana daa dene diyo bende bu ay deneyecem sende dene beraber deneyelim

Tarif edermisin cnm polen ve ar sutunu nasl hazirliyosn ve nasil iciyorsun erkeklik hormonunu nasil dusrdun bide pco gectimi sende
canım foto atıyorum ben bunları kullandım arı sütü ve polen karışımı ayrı ayrı kullandım karıştırmadım.günde 3 kere aç karnına poleni 1 şeker kaşığı arı sütünüde onun ince bir tahtası var onla çok az dilinin altına alıyosun.her ikisinide tahta ile kullanıyosun.metal girmiycek.inş faydasını görürsünüz canım

Eklentiler

• 10966700_10205525568433940_573541759_n.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 119
canım inanma öyle şeylere bozma moralini benim kanda bile çıkmadı sonradan çıktı onda hiç çıkmaz günün geçsin kan tahlili yaptır en iyisi.inş hamişsindir.
Nebiliyim işte öyle okuyunca hemen yapıyım dedim bu ayda okadar inandım ki hamişliyime sonucu görünce çöktüm artık son günler inşAllah hamişimdir buu mübarek cuma gününde duadan başka ne gelir elimizden allah tüm isteyenlere en çokta buranın tatlımı tatlı kızlarına versin kız erkek farketmez o duyguyu tadalım yeter .. Bütün dualarımızın kabul olması dileyile hayırlı cumalar

hayırlı cumalar canım

hayırlı cumalar herkeseeeeeeeeeeee..ben bır ay denedim akıntım bıle olmadı sonra doktora giti klomen glukofen dupashon b12 kullanmaktayım.3 ay deniycrem bunnlarıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…