Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

benim adetim geçti gene Gidip test yapmak içimden bile gelmiyor. Eltim hastanede çalışıyor. Geçenlerde kan tahlili yaptım versene sonucunu dedim. Anam girdi bi baktı bir sürü kan testi. Dediki kızım bu ne ? bende ya ilaç kullanıyorumda baş ağrısı antibiyotık vs kullanmadan önce kan testi yapıyorum ne olur ne olmaz. Diyemedimki meraktan bu arada Ben hıçkırıyorum içim dışıma çıkıyor ilk defa bukadar şidetti oluyor yada ağrı yapıyor. Bundan bile şüpheleniyorum hamilemiyim onadanmı acaba diye Senin erkeklik hormonun düştümü. Bendede yüksekti en son

düştü canım ilk doğum kontrol ilacı verdi doktorum.başka bi ilaç daha içtim ismini hatırlamıyorum ama adetide düzenliyor doğum kontrol hapı değil ama onu kullanırken hamile kalanlarda var eğer kutusunu bulursam ismini yazarım sana benim erkeklik hormonumu o düzene soktu.canım o kadar zor ki bu aşamalar aynen bende her ay tahlil her ay başka bir sorun bıkmıştım artık.Allahıma şükür sonunda kavuştum bebişime.Allah kucağıma almayı nasip eder inş.

Ayy inş. Diana35 mi cnm ayy bulmaya çalışırmusın bu arada kaç ayda bir hasta oluyorsun. Bende bide aşırı tütlenme yaptı kaç kilosun bu arada pco da kilo çok önemli

tmm cnm tşkkurler
Günde iki kez içiyorum çalıştığım için işten gelince ve yatarken arada 5 saat olacak şekilde içiyorum ben 15 i yumurtlama o yuzden dün yakı yapıştırdım yumurtlama donrasına kadar yakıda yapcam zararı yok yan etkisi yok gebeliğede yararını okuyup duyunca bunuda yapmaya başladım denemekten bişey kaybetmeyiz neyse canım hepimize hayırlı bebişler nasip olur inşallah

bnde bugun başladm soğana..cnm pıhtılaşma değerleri hakkında bilgin varsa konu açtım oraya bi bakar mısın lutfwwnn

Ayy inş. Diana35 mi cnm ayy bulmaya çalışırmusın bu arada kaç ayda bir hasta oluyorsun. Bende bide aşırı tütlenme yaptı kaç kilosun bu arada pco da kilo çok önemli
Bendede baya kilo var 70 kiloyum canım bide sürekli dikkat etmeme rağmen buldum ilacın ismini cyclo progynova int araştır istersen canim

Merhaba arkadaslar. Ben gecen ay sogan kurunu uyguladim Ve sonuc 4 gun gecikmeli adetim geldi , arti hic olmadigi kadar da sanciliydi. Yalniz ben kure adetimin 7.ci gununde baslamistim. Ovulasyon gunumu tam gununde yakaladim ve guzel calismalar yaptik esimle 1er gun arayla. Ovulasyondan tam 9 gun sonra peceteye leke geldi tamam dedim tutunuyor ve aspirini 2 tablete cikardim normalde gunde 1 tane aliyorum. Sabahlari uyanir uyanmaz atesimi olcmeye basladim surekli 36.9 olarak seyrediyordu. Bunun disinda goguslerim tombullasti karnim sisti kendimi artik hamileymisim gibi hissediyordum. Yemeklerden doyamaz olmustum. Adetim 3 gun gecti idrar testi yaptim negatif cikti ve ertesi gun de adet oldum zaten. Bu ay yine devam edecem bu sogan kurune Saracoglunun tarifine tam uyacagim 4 ay yapacam bunu bakalim. Bu arada bende de PKO baslangici var diye . Kilom fazla degil 60 kiloyum .

Merhaba arkadaşlar ben geçen ay aşılama oldum fakat yumurtam çatlamamış ve haliyle kist olmuş dr cyclo progynova verdi doğum kontrol hapı değil dedi bu arada hamile kalabilirsin dedi şimdi ben soğan kürüde yapsam bu ay zararı olur mu bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim bide benim prolaktin yükseliyo sürekli onun içinde aslan pençesi içiyorum yani hepsi bir yan etki falan yapar mı ?

Canım soğan kürünü 4 ay ardarda yapabiliyomuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…