Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

sagol tatlim yaa kusura bakma sorularimla kafani sisirdim. bendede arada bi agri girio sonra gidio. ben gecen hamileligimi eeken ogrendim sonra cok pisman oldum 2 haftalikken belliydi ultrasinda ilk kese bile gorundu 9 haftalikkwn kalbi atmadi o yuzden biras bekliyim diyorum ben icim icimide yiyio aslinda ama zamab gwcmek bilmio ne yapacagimi bilemedim valla

Allahim sen Rahmansin,Rahim olansin.bu mubarek cuma gunu hurmetine dualarimizi kabul buyur.bize hayirli,saglikli evlatlar nasip et.doctorlara ihtiyac kalmadan kendi kadindan saglikli bebisler ihsan et bize/...amin amin amin
Ben iki senedir uğrasıyorum canım klomen verdi doktor iki ay kullandım bişey olmadı ilaçları bırakıp sogan suyuna başladım bu ay on gün akşam ve yatarken içtim çslıştığım için sabahları içemedim yumurtlamadan önce belime yakı yapıştırdım üç dört gün boyunca hayıt suyu yarım çay bardagı bir hafta falan içtim yumurtlamadan önce bundan sonrasınıda bekleyip hörcez bu ay olcak gibi içimde bir his vardı testide ondan yaptım neyse hiç ymudumuzu yitirmeden çslışmalara devam edeceğiz pes etmeden dua ederek başaracağız tamammı canım benim

Seni çok iyi anlıyorum canım benimde gecen ay kese var dedi doktor sonra adet oldum ama umudumuzu kaybetmet yok yenilmek yok adette olsak umutla duayla ve çalışmayla devam edeceğiz canım

caarameel can sogan kuru kullandinmi?
evet canim gecen ayil temmuz ayimda kullandim agustosta hamileydim ekimde kurtaj oldum simdi ocak subat kullandim bakalim bu sefer ise yaricakmi yalniz ben gecen ay 10 gun kullandim bu ay 15 gun kullandim benimki biras duzensiz oldu kullanma seklim aslunda tam terrsi kullanmak gerekio ama gecen ay 10 gun yaptim die buay hangi akla hizmetse 15 gun yaptim iste;( biras komik

bende kullaniyorum.ama bu gun alti gunum olcak.karnim acaib wiw.birde cok sik tuvalete gider oldum ya.ben 8.5 aylik evliyim amma hic gebe kalmadim .....(aslindA belki de bir kez kaldim .cunku bir seferinde adetim 6 gun gecikdi ve adet oldum icimden sanki parcalar dusuyordu.kimyasal ola bilir doctorum dedi.)

arkadasim ben 24 ocakda adet oldum. 14 subatta kure basladim/o yuzden bu ay olmaz yani bende

belkide bebeyim tutunamamis dusmus adetle bir.stresdende oldu belki

Canım hiç belli olmaz ben erkenden başladım ama saraçoglu adetten sonraki yedinci gün başkayın diyodu seninkide o zamanlardır herhalde umudumuzu yitirmeyip kürlere devam etmemiz lazım canım

Merhaba , çok eskiden yazılmış yazı olduğunu aynı zamandada altta hamilelik takvimi görünce şaşırdım biraz. İlk gebeliğinizmi ve nasıl nasip oldu, kendiğinden mi veya tüp falan mı ? Rica etsem cevaplarsanız çok sevinirim.

Sağ
Canim diger topiktede gorunmuyo demiwlerdi ama gayet gorunuyo silik de olsa hayirlisi olsun inwAllah hamilesindir
ol canım inşallah öyledir ben bu testlerle kafayı bozuyorum her ay zaten inşallah hepimize rabbim nasip ederde bu belirsizliklerden kurtuluruz artık

Canim ayin 20si nasilsin varmi bi haber ??
yok daha adet olmadim tatlum gecen ayin 27 sinde olmustum hep 6 yada 7.gun once olurum bi onceki ay oldugumda.fakat diyolar aogan kuru geciktirebilir die ne biliim canim yaa ümitlenirsem hayal kirikligina ugrarim diye korkumdan gidip test bile alamadim senden ne haber tatlim naptin?

Bende olmadim test yaptim iki gun gecince negatifti hayirlisi bawka topikte arkadawlar var ay tatlimi tatli sizden iyi olmasinlar onlarda gec cika biliyor diyor

Bende olmadim test yaptim iki gun gecince negatifti hayirlisi bawka topikte arkadawlar var ay tatlimi tatli sizden iyi olmasinlar onlarda gec cika biliyor diyor
evet tatlim gec olabiliyormus ama insallah bu ay hepimiz hamisizdir. o kadar cok istiyorum ki tatlim dedim ya gecem sefer iki haftalikken ogrendim haftalarca icim icimi yedi tabii korktugumda basima geldi.(kalbi atmadi) bu sefer dedim gecsin tam 27 sini eger adet olmassam gidip test aliim erken ogrenmekten bile korkar oldum napicaz boyle tatlim yaa.. rabbim bu murlbarek cumanin hurmetine dualarimizi kabul etsin insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…