Aynen benimde öyle oldu canım düzenli olan adetlerim gitti şimdi ne zaman adet olurum acaba die düşünüyorum bendede 2 tane kist oluştu bi daha asla yapmam
bende soğan yaptım adetim 10 gün gecikti kan testim ne gatif ne yapıcam ben yaaaaasoğan suyunu ben birdefa 10 gün yaptım 2 aydır menslerim allak bullak ve şuan nur topu gibi 4 cm kistim varbir dahamı uzak olsun
canım hala adet olmadın mı yanibende soğan yaptım adetim 10 gün gecikti kan testim ne gatif ne yapıcam ben yaaaaa(
geç döllenmeyse belli olmaz kanda ha umutsuzluğa kapılma hemenbende soğan yaptım adetim 10 gün gecikti kan testim ne gatif ne yapıcam ben yaaaaa(
Canım inşallah geć döllenmedir bende geçen ay soğan suyu içtim her zaman düzenli olan adetim 10 gün geçikti kan testi yaptım negatif çıktı sonrada adet oldum zaten ama inşallah sen hamilesindirevet olmadım ve karnımı tutunca bastırmadan tam dolu dolu. olmuyorum ama gec döllenme olabilirmi yani. tam adet günlerimde akıntı şeffaf oldu bir hafta kadar be ağrımda oldu sol yanlarım falan ama olmyor şeffaf akıntı geliyordu. hala da adet yok. nasıl olcak şimdi napsam
canımm hala daha olmadım . peki senin için temizlendimi hissettin mi? yani adetim nerdeyse iki hafta sonra ıkıncı kez olması gerek ama hala olmadım:) acaba olacaktımda çalışmalara devam ettiğim için aksatmadan gün aşırı belki onlardan birmi tutuyor dersinCanım inşallah geć döllenmedir bende geçen ay soğan suyu içtim her zaman düzenli olan adetim 10 gün geçikti kan testi yaptım negatif çıktı sonrada adet oldum zaten ama inşallah sen hamilesindir
Yok hiç hissetmedim temizlendiğini hatta adet olana kadar kasıklarımın ağrısından duramadım o derece ağrıyolardı inşallah dediğin gibidir canım biri tutmuştur :)canımm hala daha olmadım . peki senin için temizlendimi hissettin mi? yani adetim nerdeyse iki hafta sonra ıkıncı kez olması gerek ama hala olmadım:) acaba olacaktımda çalışmalara devam ettiğim için aksatmadan gün aşırı belki onlardan birmi tutuyor dersin
canım tekrar dr a gittin mi dr ne diyoevet olmadım ve karnımı tutunca bastırmadan tam dolu dolu. olmuyorum ama gec döllenme olabilirmi yani. tam adet günlerimde akıntı şeffaf oldu bir hafta kadar be ağrımda oldu sol yanlarım falan ama olmyor şeffaf akıntı geliyordu. hala da adet yok. nasıl olcak şimdi napsam
günaydın canlar.Yok hiç hissetmedim temizlendiğini hatta adet olana kadar kasıklarımın ağrısından duramadım o derece ağrıyolardı inşallah dediğin gibidir canım biri tutmuştur :)
gitmedim canım ikinci adet zamanıda geçerde halen idrar testinde çıkmaz ise o zaman gideceğim . ikinci deneme olunca bilemedim erken gitmek doğru mu diye pek ilgilenmiyorlar özelde olsa yani erken hemen gebelik olmazki diyorlarcanım tekrar dr a gittin mi dr ne diyo
amaat şu drlar da hiç halimizden anlamıyo ki sözde özelede gidiyz ama yine ilgisizlikgitmedim canım ikinci adet zamanıda geçerde halen idrar testinde çıkmaz ise o zaman gideceğim . ikinci deneme olunca bilemedim erken gitmek doğru mu diye pek ilgilenmiyorlar özelde olsa yani erken hemen gebelik olmazki diyorlar
nizde çoook merak ediyoruz valla canım ya bi an önce öğrende bizede haber et ama bence bebiş var yoksa neden bu kadar geç olsun ki demi ama...tabi bi test yapsan içimiz rahatlasa tatlımm yagünaydın canlar.anladım canım . ben bu arada hala olmadım adet bakalım neler olacak çoookk merak ediyorum
Benimde ilk gittiğim doktor öyleydi sonra ablamın tavsiyesiyle başka bi doktora gittim bu çok iyi Allah razı olsunamaat şu drlar da hiç halimizden anlamıyo ki sözde özelede gidiyz ama yine ilgisizlik
valla sanki sırf drun yüzünü görmek için para ödüyorum ama tabi 3aydır bin şükür dra gitmiyorum son verdiği klomen ve progestan beni yataklara düşürdü tam8gün adetim geçti ve o sekiz günde de yatak döşek yattım o dereceye geldimBenimde ilk gittiğim doktor öyleydi sonra ablamın tavsiyesiyle başka bi doktora gittim bu çok iyi Allah razı olsun
benim de 13 gün gecikti halen yok bakalım benim adet güblerimde yumurtlamadaki gibi uzayan akıntılar vardı ama bakalım belki ozaman tutumuştur diye umudum var. ben gün aşırı ilişkiye devam ediyorum çünkü kısmetttKizlar dun adet olmam gerekiyordu ama olmadim bugunde bisey yok sogan suyu adette gecikme yapar mi acaba adetlerim duzenlidir normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?