bazılarında yapar ama adet günü gelince hafif sancı olur diyorlar sende sancı falan var mı inşallah bebişimiz yoldadır bu ay e test yapacak mısınKizlar dun adet olmam gerekiyordu ama olmadim bugunde bisey yok sogan suyu adette gecikme yapar mi acaba adetlerim duzenlidir normalde
helal valla kız nasıl bekliyon ben olsam hastane kapısında yatardım sabahtancuma ya olmazsa adetim yapıcam bilmiyorum içimden ses amaaannn yıne tek çizgi göreceksin diyor ama olsun yapcam ben yapcammmm
evet canım yaaa ama ben ona inat hamile kalıp baaaakkk diyecemamaat şu drlar da hiç halimizden anlamıyo ki sözde özelede gidiyz ama yine ilgisizlik
napıyım korkuyorum mevsimselse diye. suussss çaktırmahelal valla kız nasıl bekliyon ben olsam hastane kapısında yatardım sabahtan
ayy cannım benim inşallah olur bu sefer..adetine ne kadar varevet canım yaaa ama ben ona inat hamile kalıp baaaakkk diyecem
mevsimsel bu kadar gecikme olur mu ki hiiiç duymadım da bencenapıyım korkuyorum mevsimselse diye. suussss çaktırma
bi adet dönemini es geçtik olmadı :)) diğerine de sanırım aşağı yukarı 15 gün falan var. birini es geçince tam hesaplayamadım :))ayy cannım benim inşallah olur bu sefer..adetine ne kadar var
biliyorum okudum tatlım yani 40 güne yakın vardır herhalde ilk adetinin üzerinden dimibi adet dönemini es geçtik olmadı :)) diğerine de sanırım aşağı yukarı 15 gün falan var. birini es geçince tam hesaplayamadım :))
inşallah kuzucuummm amin hepimizin olsun bu ay ve ertesi ayy ne güzel olur yaaa ama sağlıklı olsun da olsunmevsimsel bu kadar gecikme olur mu ki hiiiç duymadım da bencebu var
ilk adetim 22 ocaktı 35 günde bir olduğu için 27 şubatta bekliyordum olmadı işte bugünde 27 şubatın üzerinden 13 gün geçti bakalımbiliyorum okudum tatlım yani 40 güne yakın vardır herhalde ilk adetinin üzerinden dimi
amiiin canım inşaallah bu ay NÜFUS PATLAMASI olacak KK da :)inşallah kuzucuummm amin hepimizin olsun bu ay ve ertesi ayy ne güzel olur yaaa ama sağlıklı olsun da olsun
eveeetttttttamiiin canım inşaallah bu ay NÜFUS PATLAMASI olacak KK da :))))
inşallah vardır b ay ya çünkü adet gecikince insan ne kadar yoktur desede içinden biryerlerde bi umut var diyor hele ki gecikme olunca da allaaah kırmızılar da geldimi insan mahvoluyo ya ağlarım ben hepilk adetim 22 ocaktı 35 günde bir olduğu için 27 şubatta bekliyordum olmadı işte bugünde 27 şubatın üzerinden 13 gün geçti bakalım
bende ağladım ama düşündüm aylarca yıllarca deneyenler var rabbim sabır versin bir an önce kavuştursun inşallah. ben ağlayıncadüşünüyourm dua ediyorum rabbim sağlıklı nasip etsin dediğimiz içinde geç oluyor olabilir. belki sağlıksız olucak . o yüzden hep dua edip devam çalışmalarainşallah vardır b ay ya çünkü adet gecikince insan ne kadar yoktur desede içinden biryerlerde bi umut var diyor hele ki gecikme olunca da allaaah kırmızılar da geldimi insan mahvoluyo ya ağlarım ben hep
Sag kasigimda agri var bide ayagimda cok agri var iki gundur uzerine bastirmiyor anlamadin ki canim test yapmaya korkuyorumbazılarında yapar ama adet günü gelince hafif sancı olur diyorlar sende sancı falan var mı inşallah bebişimiz yoldadır bu ay e test yapacak mısın
burda bazıları yazmış diyo ayda sadece 4kez ilişkiye girdim o ayda bebek oldu ama ben kendimi koşullandırmıyorum ya normal ilişkilerimiz oluyo bazen günaşırı bazen4gün olmadığı olur yani koşullandırmakla gecikiyo stres falan tabi erkekte istemez öyle sadece yumurta günü olsun falan saçma bence ama bitki ve çalışmalara devambende ağladım ama düşündüm aylarca yıllarca deneyenler var rabbim sabır versin bir an önce kavuştursun inşallah. ben ağlayıncadüşünüyourm dua ediyorum rabbim sağlıklı nasip etsin dediğimiz içinde geç oluyor olabilir. belki sağlıksız olucak . o yüzden hep dua edip devam çalışmalara
ben zorla değil ama gün aşırı oluyorum bakalım . ya evet hemen ilk günden tek ilişkiyle bile kalanlar var hamile ama olsun napalım herkes bir değil . üzülmememizgerekiyorburda bazıları yazmış diyo ayda sadece 4kez ilişkiye girdim o ayda bebek oldu ama ben kendimi koşullandırmıyorum ya normal ilişkilerimiz oluyo bazen günaşırı bazen4gün olmadığı olur yani koşullandırmakla gecikiyo stres falan tabi erkekte istemez öyle sadece yumurta günü olsun falan saçma bence ama bitki ve çalışmalara devam
ah canım ah anlıyorum seni yola çıkıp hastaneye gideceğim an bile ayaklarım geri geri gidiyo sanki bi tarafım git diyo diğer tarafım yok gitme sen hazır değilsin diyo nasip herşey canlar beSag kasigimda agri var bide ayagimda cok agri var iki gundur uzerine bastirmiyor anlamadin ki canim test yapmaya korkuyorum
kelebek canım geçince adet bir hafta öyle yapılması gerekmiş idrar testi ama ağrıların bir hafta geçmezse git doktoraah canım ah anlıyorum seni yola çıkıp hastaneye gideceğim an bile ayaklarım geri geri gidiyo sanki bi tarafım git diyo diğer tarafım yok gitme sen hazır değilsin diyo nasip herşey canlar be
amaaan kız eltim gerdek gecesi hamile kaldı adetten çıktığı gün düğünü oldu hemen o gece de de oldu yani allah hayırlı zamanı biliyor inşallah verecekte işte imtihan ediyor sadece isyan etme şükret allahtan geldiği için buda tatlıdır ya kullardan zarar gelmesin deben zorla değil ama gün aşırı oluyorum bakalım . ya evet hemen ilk günden tek ilişkiyle bile kalanlar var hamile ama olsun napalım herkes bir değil . üzülmememizgerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?