Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Sogan suyunu uc kere tekrarladim. Her zaman erken adet oldum.saracoglunu aradim ordaki bayanla konustum sogan suyundan erken adet olabiliyo dedi bana ben miyom icin kullandim5 cm miyomum vardi uc santime indi ama her kullanmamda adetlerim erken oldu

KIZLAR NE HABER NELER YAPIYORSUNUZ YA BURASI NE KADAR DA SESSİZ HAMİLE KALAMAYAN BURAYA ADLI Bİ TOPİK VAR ORASI DAHA KALABALIK...FACEDE FALAN EKLEŞTİK İYİYİZ YANİ SİZLERDE Bİ UMUTSUZLUK DURGUNLUK VAR YANİ:KK30::KK73::KK73::KK73::KK71:

evet olmadım ve karnımı tutunca bastırmadan tam dolu dolu. olmuyorum ama gec döllenme olabilirmi yani. tam adet günlerimde akıntı şeffaf oldu bir hafta kadar be ağrımda oldu sol yanlarım falan ama olmyor şeffaf akıntı geliyordu. hala da adet yok. nasıl olcak şimdi napsam:110:

evet olmadım ve karnımı tutunca bastırmadan tam dolu dolu. olmuyorum ama gec döllenme olabilirmi yani. tam adet günlerimde akıntı şeffaf oldu bir hafta kadar be ağrımda oldu sol yanlarım falan ama olmyor şeffaf akıntı geliyordu. hala da adet yok. nasıl olcak şimdi napsam:110:
Canım inşallah geć döllenmedir bende geçen ay soğan suyu içtim her zaman düzenli olan adetim 10 gün geçikti kan testi yaptım negatif çıktı sonrada adet oldum zaten ama inşallah sen hamilesindir

Canım inşallah geć döllenmedir bende geçen ay soğan suyu içtim her zaman düzenli olan adetim 10 gün geçikti kan testi yaptım negatif çıktı sonrada adet oldum zaten ama inşallah sen hamilesindir
canımm hala daha olmadım . peki senin için temizlendimi hissettin mi? yani adetim nerdeyse iki hafta sonra ıkıncı kez olması gerek ama hala olmadım:) acaba olacaktımda çalışmalara devam ettiğim için aksatmadan gün aşırı belki onlardan birmi tutuyor dersin:KK49:

canımm hala daha olmadım . peki senin için temizlendimi hissettin mi? yani adetim nerdeyse iki hafta sonra ıkıncı kez olması gerek ama hala olmadım:) acaba olacaktımda çalışmalara devam ettiğim için aksatmadan gün aşırı belki onlardan birmi tutuyor dersin:KK49:
Yok hiç hissetmedim temizlendiğini hatta adet olana kadar kasıklarımın ağrısından duramadım o derece ağrıyolardı inşallah dediğin gibidir canım biri tutmuştur :)

canım tekrar dr a gittin mi dr ne diyo

Yok hiç hissetmedim temizlendiğini hatta adet olana kadar kasıklarımın ağrısından duramadım o derece ağrıyolardı inşallah dediğin gibidir canım biri tutmuştur :)
günaydın canlar. :KK76:anladım canım . ben bu arada hala olmadım adet bakalım neler olacak çoookk merak ediyorum:KK57:

canım tekrar dr a gittin mi dr ne diyo
gitmedim canım ikinci adet zamanıda geçerde halen idrar testinde çıkmaz ise o zaman gideceğim . ikinci deneme olunca bilemedim erken gitmek doğru mu diye pek ilgilenmiyorlar özelde olsa yani erken hemen gebelik olmazki diyorlar

gitmedim canım ikinci adet zamanıda geçerde halen idrar testinde çıkmaz ise o zaman gideceğim . ikinci deneme olunca bilemedim erken gitmek doğru mu diye pek ilgilenmiyorlar özelde olsa yani erken hemen gebelik olmazki diyorlar
amaat şu drlar da hiç halimizden anlamıyo ki sözde özelede gidiyz ama yine ilgisizlik

günaydın canlar. :KK76:anladım canım . ben bu arada hala olmadım adet bakalım neler olacak çoookk merak ediyorum:KK57:
nizde çoook merak ediyoruz valla canım ya bi an önce öğrende bizede haber et ama bence bebiş var yoksa neden bu kadar geç olsun ki demi ama...tabi bi test yapsan içimiz rahatlasa tatlımm ya

cuma ya olmazsa adetim yapıcam bilmiyorum içimden ses amaaannn yıne tek çizgi göreceksin diyor ama olsun yapcam ben yapcammmm:KK49:

Benimde ilk gittiğim doktor öyleydi sonra ablamın tavsiyesiyle başka bi doktora gittim bu çok iyi Allah razı olsun
valla sanki sırf drun yüzünü görmek için para ödüyorum ama tabi 3aydır bin şükür dra gitmiyorum son verdiği klomen ve progestan beni yataklara düşürdü tam8gün adetim geçti ve o sekiz günde de yatak döşek yattım o dereceye geldim

Kizlar dun adet olmam gerekiyordu ama olmadim bugunde bisey yok sogan suyu adette gecikme yapar mi acaba adetlerim duzenlidir normalde
benim de 13 gün gecikti halen yok bakalım benim adet güblerimde yumurtlamadaki gibi uzayan akıntılar vardı ama bakalım belki ozaman tutumuştur diye umudum var. ben gün aşırı ilişkiye devam ediyorum çünkü kısmettt

Back
X