Canım günün geçtiyse kan tahlili yaptırsanaben bu sabah yeniden idrar testi yaptm amabirşey yok negatif çıktı yaaa
canım ben 9 gün sonra kan testi yaptırdım cıkmadı saglık ocgındaCanım günün geçtiyse kan tahlili yaptırsana
Sen hamilemisin canim yoksa sendede mi gecikme yaptiarkadaslar merhaba insallah her kes hamis kalr. amin insallah
merhaba canım eski msjlarına giremedim ama geçen ay benimde hiç şaşmayan adetim tam 7 gün gecikti. test yaptım negatif çıktı.. en sonunda adet gördüm zaten ama çevremdeki herkes bu gecikmeyi rahmin bebek arıyor olmasına yani bunun iyi bi gelişme olduguna yordu.. senin kaç gün gecikti?Bugunde adet olmadim yaa hic sasmayan adetim yok ortada testte yaptm negatif saracoglunu aradim danismani sogan kuru gecikme yapmaz kesinlikle dedi anlamadim ya adet agrilarim var ama adet yok(
bende denedim gecen ay ama adet gelmedi sogan kürünün 15 günü bitti 3 gün geçti aradan iki gün iki damla kahverengi ve bolparçalı beyaz akıntım oldu. sanırım ondan sonra yumurtladım adet olmam gereken zamanda halen adet olmadım çünkü:))merhaba kızlar inşallah hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz en yakın ve hayırlı zamanda. bende 3 gün öne soğan kürüne başladım , bebek istiyorum . inşallah olur çok met ettiler soğan kürünü acaba bu ay gebe kalır mıyım.... 6 aylık evliyim ama hiç korunmadık eşimle ikimizde çok istiyoruz.
merhaba canım eski msjlarına giremedim ama geçen ay benimde hiç şaşmayan adetim tam 7 gün gecikti. test yaptım negatif çıktı.. en sonunda adet gördüm zaten ama çevremdeki herkes bu gecikmeyi rahmin bebek arıyor olmasına yani bunun iyi bi gelişme olduguna yordu.. senin kaç gün gecikti?[/QUOTE. Bilmiyorum canim ins oyledir bugun 4. Gun halen yok
Kac gun gecikti canim seninbende denedim gecen ay ama adet gelmedi sogan kürünün 15 günü bitti 3 gün geçti aradan iki gün iki damla kahverengi ve bolparçalı beyaz akıntım oldu. sanırım ondan sonra yumurtladım adet olmam gereken zamanda halen adet olmadım çünkü:))
bugün itibariyle 15. gün :)) bakalım eger adet olmam gereken günlerimde olduysa yumurtlama bekliyorum. dün ile bügün çalışmalar devam. gün aşırı çalışıyoruz tabi isteyerek:))Kac gun gecikti canim senin
Cok gecikmis senin yaa doktora gitek gerekir mi acababugün itibariyle 15. gün :)) bakalım eger adet olmam gereken günlerimde olduysa yumurtlama bekliyorum. dün ile bügün çalışmalar devam. gün aşırı çalışıyoruz tabi isteyerek:))
gecen ay gittim bir sorun yok kist gibi birşey var dedi tahlilleride yaptım alttan vajınal ultrasyonda yaptı o adet döneminde atılan cınsten dedi. ben soğan ın etkısını görüp geç yumurtladım diye düşündüm adet haftamda yumurtlama akıntısı olunca. bakalım o yüzden bekliyorum diğer adet zamanımda da olmaz ise ve testte çıkmaz ise giderim dedim kendimce:)Cok gecikmis senin yaa doktora gitek gerekir mi acaba
Anladim canim sogan suyu adeti duzenli olanlarda gecikme yapiyor galiba cok kiside oyle olmus ins gonlune gore olur bu ay hamis kalirsin:)gecen ay gittim bir sorun yok kist gibi birşey var dedi tahlilleride yaptım alttan vajınal ultrasyonda yaptı o adet döneminde atılan cınsten dedi. ben soğan ın etkısını görüp geç yumurtladım diye düşündüm adet haftamda yumurtlama akıntısı olunca. bakalım o yüzden bekliyorum diğer adet zamanımda da olmaz ise ve testte çıkmaz ise giderim dedim kendimce:)
sağlıklı ve hayırlı olacak ise evveettt istiyorumm:)))Anladim canim sogan suyu adeti duzenli olanlarda gecikme yapiyor galiba cok kiside oyle olmus ins gonlune gore olur bu ay hamis kalirsin:)
merhaba canim.ben haala adet olmadim.ayin sonu inwallah doktoran gidicem.randevu aldim.kontrol yapicak.Bugunde adet olmadim yaa hic sasmayan adetim yok ortada testte yaptm negatif saracoglunu aradim danismani sogan kuru gecikme yapmaz kesinlikle dedi anlamadim ya adet agrilarim var ama adet yok(
Ben bu ay ayni şeyi yaşadim 16 gun sonra adet oçdum soğan kirunjn gecikme yaptiği ispatlandiben adet oldummm bu sabah
bir yerde okumusdum adet gecikmesi bazen rahmin bebek icin hazirlandigina isaret ede bilir.annem de bana hamile kalmadan once hic yasamadigi adet gecikmesi yasamis ve bir sonraki ay ben olmusumBen bu ay ayni şeyi yaşadim 16 gun sonra adet oçdum soğan kirunjn gecikme yaptiği ispatlandi
amam temizlenmiştir seninde için ben öyle güzel adet oluyorum ki maşallah:) bide lekelenme olduğu zaman çookk güzel akıntımoldu ohhh mis gibi oldu rahim sanırımBen bu ay ayni şeyi yaşadim 16 gun sonra adet oçdum soğan kirunjn gecikme yaptiği ispatlandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?