Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merhaba kızlar inşallah hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz en yakın ve hayırlı zamanda. bende 3 gün öne soğan kürüne başladım , bebek istiyorum . inşallah olur çok met ettiler soğan kürünü acaba bu ay gebe kalır mıyım.... 6 aylık evliyim ama hiç korunmadık eşimle ikimizde çok istiyoruz.

Bugunde adet olmadim yaa hic sasmayan adetim yok ortada testte yaptm negatif saracoglunu aradim danismani sogan kuru gecikme yapmaz kesinlikle dedi anlamadim ya adet agrilarim var ama adet yok (

Bugunde adet olmadim yaa hic sasmayan adetim yok ortada testte yaptm negatif saracoglunu aradim danismani sogan kuru gecikme yapmaz kesinlikle dedi anlamadim ya adet agrilarim var ama adet yok (
merhaba canım eski msjlarına giremedim ama geçen ay benimde hiç şaşmayan adetim tam 7 gün gecikti. test yaptım negatif çıktı.. en sonunda adet gördüm zaten ama çevremdeki herkes bu gecikmeyi rahmin bebek arıyor olmasına yani bunun iyi bi gelişme olduguna yordu.. senin kaç gün gecikti?

bende denedim gecen ay ama adet gelmedi sogan kürünün 15 günü bitti 3 gün geçti aradan iki gün iki damla kahverengi ve bolparçalı beyaz akıntım oldu. sanırım ondan sonra yumurtladım adet olmam gereken zamanda halen adet olmadım çünkü:))

Kac gun gecikti canim senin

Cok gecikmis senin yaa doktora gitek gerekir mi acaba
gecen ay gittim bir sorun yok kist gibi birşey var dedi tahlilleride yaptım alttan vajınal ultrasyonda yaptı o adet döneminde atılan cınsten dedi. ben soğan ın etkısını görüp geç yumurtladım diye düşündüm adet haftamda yumurtlama akıntısı olunca. bakalım o yüzden bekliyorum diğer adet zamanımda da olmaz ise ve testte çıkmaz ise giderim dedim kendimce:)

Anladim canim sogan suyu adeti duzenli olanlarda gecikme yapiyor galiba cok kiside oyle olmus ins gonlune gore olur bu ay hamis kalirsin:)

merhaba canim.ben haala adet olmadim.ayin sonu inwallah doktoran gidicem.randevu aldim.kontrol yapicak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…