Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

İnşallah canım ya. Bende akıntı vardı. 8 gün kullandım. Bir değişme olmadığı için işe yaramuyor diye içmeyi bıraktım (
keşke bırakmasaydın. kür 15 gün kullanılıyor.2 ay da adetten 10 gün önce 10 gün boyunca kullanılıyor.
biraz sabretmek gerek arkadaşlar işe yaramadı diye kürü yarım bırakmak yok :)
keşke ben de 2 kilo verebilsem ah ahhh :)

yaa evet ben 2 kg verdim galiba yeniden başlayacağım bu küre. Tadı pek hoş değil balkona çıkıp soğuk hava eşliğinde içmiştim.

yaa evet ben 2 kg verdim galiba yeniden başlayacağım bu küre. Tadı pek hoş değil balkona çıkıp soğuk hava eşliğinde içmiştim.
evet tadı hoş değil benim daha ikinci günüm biraz geç başlayabildim evde değildim. adetimin 9. günü başladım 15 gün uygulayacağım bakalım. sonraki ay incir kürü :)

evet tadı hoş değil benim daha ikinci günüm biraz geç başlayabildim evde değildim. adetimin 9. günü başladım 15 gün uygulayacağım bakalım. sonraki ay incir kürü :)
İnşallah güzel şeyler olur. Belki bir umut diye neler yapmıyoruz ki öyle değil mi? Umarım herşey gönlümüzce olur da emeklerimizin karşılığını alırız.

2 aydir bebek sahibh olmak için ugrasiyoruz 15 gun sogan kuru uyguladim simdide incir havuc kuqune basladim sabahlarida bal tarçin çörekotu yiyorum Allahim hepimize sifa versin inşallah sonuç aliriz

kızlar pazar günü sogan kürüm bitiyo ama sag kasık ve sag gögsümde agrılar ve batmalar oluyo soğandnmı acaba
ALOOOOO YOK MU BENİ DUYAAAAN BEBİŞ VAR MI? BEBİŞŞŞŞŞ

Malesef bende adet oldum canım ama kistlerim geçmedi bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum nisanda çalışmalara devam Allahın izniyle

kızlar sogan kürünü kullandım ve adermdn bir hfta önce başka sebple kanda betaya bakldı ve 3.3 çktı yani gblk yok demekmş ama aderm 7 gün gecikti gögsleem acaip dolgnlştı ve karardı umutlnmk istemyrm ama merakm şu kN dgri snradan ykselrmi hani erken test yaplmş olablrmi

BU AY BENDE SOĞAN KÜRÜNÜ KULLANDIM KIZLAR,
BALLI ÇÖREK OTU DA,,
DİKKATTE ETTİM BAYAĞI Bİ,
BAKALIM ADETİM 5 NİSAN SONUÇ NE OLACAK,,

BU AY BENDE SOĞAN KÜRÜNÜ KULLANDIM KIZLAR,
BALLI ÇÖREK OTU DA,,
DİKKATTE ETTİM BAYAĞI Bİ,
BAKALIM ADETİM 5 NİSAN SONUÇ NE OLACAK,,
BENİM ADETİM YARIN BENDE SOĞAN İNCİR HAVUÇ KÜRLERİ KULLANDIM AMA DÜN AKŞAMDAN SANCIM VAR GECE DE KAHVE AKINTIM OLMUŞ ŞİMDİLİK BİŞEY YOK AMA GALİBA ADET OLACAM

CANIM GEÇ DÖLLENMEYSE ADETTEN BAYA SONRRA BELLİ OLUR YİNE BAKTIR BENCE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…