- 3 Ağustos 2013
- 688
- 1.132
- 408
keşke bırakmasaydın. kür 15 gün kullanılıyor.2 ay da adetten 10 gün önce 10 gün boyunca kullanılıyor.İnşallah canım ya. Bende akıntı vardı. 8 gün kullandım. Bir değişme olmadığı için işe yaramuyor diye içmeyi bıraktım(
yaa evet ben 2 kg verdimkeşke bırakmasaydın. kür 15 gün kullanılıyor.2 ay da adetten 10 gün önce 10 gün boyunca kullanılıyor.
biraz sabretmek gerek arkadaşlar işe yaramadı diye kürü yarım bırakmak yok :)
keşke ben de 2 kilo verebilsem ah ahhh :)
evet tadı hoş değil benim daha ikinci günüm biraz geç başlayabildim evde değildim. adetimin 9. günü başladım 15 gün uygulayacağım bakalım. sonraki ay incir kürü :)yaa evet ben 2 kg verdimgaliba yeniden başlayacağım bu küre. Tadı pek hoş değil balkona çıkıp soğuk hava eşliğinde içmiştim.
İnşallah güzel şeyler olur. Belki bir umut diye neler yapmıyoruz ki öyle değil mi? Umarım herşey gönlümüzce olur da emeklerimizin karşılığını alırız.evet tadı hoş değil benim daha ikinci günüm biraz geç başlayabildim evde değildim. adetimin 9. günü başladım 15 gün uygulayacağım bakalım. sonraki ay incir kürü :)
eee canım ne oldu adet oldun mu?Bu arada daha adet olmadım
çoktan giremedim canım hamile olan var mıcanım bende soğan kürü yaptım belim ağrıdı hasta olacak gbi ama olmadım 14 günde geçti ya bakalım neler olcak
ALOOOOO YOK MU BENİ DUYAAAAN BEBİŞ VAR MI? BEBİŞŞŞŞŞkızlar pazar günü sogan kürüm bitiyo ama sag kasık ve sag gögsümde agrılar ve batmalar oluyo soğandnmı acaba
KİM HAMMİŞMİŞ? :)Tebrik ederim Allah sağlıklakkucağına almayı da nasip etsin inş . darısı isteyenlerin başına :)
SLMSoğan kuruyle Hamile kalan mi olmuş:) çok tebrik ederim
BENİM ADETİM YARIN BENDE SOĞAN İNCİR HAVUÇ KÜRLERİ KULLANDIM AMA DÜN AKŞAMDAN SANCIM VAR GECE DE KAHVE AKINTIM OLMUŞ ŞİMDİLİK BİŞEY YOK AMA GALİBA ADET OLACAMBU AY BENDE SOĞAN KÜRÜNÜ KULLANDIM KIZLAR,
BALLI ÇÖREK OTU DA,,
DİKKATTE ETTİM BAYAĞI Bİ,
BAKALIM ADETİM 5 NİSAN SONUÇ NE OLACAK,,
CANIM GEÇ DÖLLENMEYSE ADETTEN BAYA SONRRA BELLİ OLUR YİNE BAKTIR BENCEkızlar sogan kürünü kullandım ve adermdn bir hfta önce başka sebple kanda betaya bakldı ve 3.3 çktı yani gblk yok demekmş ama aderm 7 gün gecikti gögsleem acaip dolgnlştı ve karardı umutlnmk istemyrm ama merakm şu kN dgri snradan ykselrmi hani erken test yaplmş olablrmi
ADET NE ZAMAN CANIM BELİRTİN VAR MIbu ay bütün duyduğum kürleri uygulamaya çalıştım bakalım bende beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?