mrb arkadaşlar..uzun suredir siteyi takip ediyordum ama daha bugun aranıza katıldım..ben 7 aylık evliyim..ıkı uc ay öncesine kadar adetim 35-38 güne bır duzeli olarak oluyordu..esimle korunma amaçlı bişey kullanmadık sadce dikkat ediyorduk..iki aydırda bebeğimizin olması için çalışmalara başladık..gecen ay duzenli birlikteliğim olmadı yanı ovulasyon gününden falan haberim yoktu ama yinede birlikte olduğumuz zaman geri çekilme yapmadık..o ay adetim tam bir buçuk ay gec geldi doktora gittim kistimin olmADIGINI stresten olabileceğini söyledi..tarlusal verdi..bes gun kullandım ama det göremedim yine..sonra ıgne verdi progestan bırkerede uc doz birden vurundum ve uc gun ıcınde adet gördüm..adetim bitikten sonra bu ay duzenlı olarak ıkı güne bı esimle birlikte olduk..ve bu ay cok umutlandım sanki olacakmış gibi...mart 26 da adet olmuştum gecen ay bu ayda 30 u oldu bende hala tık yok..doktora gittim kan testindede bişi çıkmadı..baya uzuldum..sımdı bı an once adet görüp bi an once çalışmalara başlamak istiyorum:)soğan kuru denemek istiorum aslında ama adetten sonramı başlasam yoksa sımdı baslasamda bı an once adetimi soktursemi bilemiyorum..yine gecen ay kı ıbı bır aylık gecikme yasamaktan cok korkuyorum..gecikmelerimden dolayıda ovulasyon gunumude hesaplayamıyorum
bunları etrafımdaki insanlara paylaşmaktan cekindıgım ıcın burdan yazmak ıstedim belki bi akıl vereniniz olur...