Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

mrb arkadaşlar..uzun suredir siteyi takip ediyordum ama daha bugun aranıza katıldım..ben 7 aylık evliyim..ıkı uc ay öncesine kadar adetim 35-38 güne bır duzeli olarak oluyordu..esimle korunma amaçlı bişey kullanmadık sadce dikkat ediyorduk..iki aydırda bebeğimizin olması için çalışmalara başladık..gecen ay duzenli birlikteliğim olmadı yanı ovulasyon gününden falan haberim yoktu ama yinede birlikte olduğumuz zaman geri çekilme yapmadık..o ay adetim tam bir buçuk ay gec geldi doktora gittim kistimin olmADIGINI stresten olabileceğini söyledi..tarlusal verdi..bes gun kullandım ama det göremedim yine..sonra ıgne verdi progestan bırkerede uc doz birden vurundum ve uc gun ıcınde adet gördüm..adetim bitikten sonra bu ay duzenlı olarak ıkı güne bı esimle birlikte olduk..ve bu ay cok umutlandım sanki olacakmış gibi...mart 26 da adet olmuştum gecen ay bu ayda 30 u oldu bende hala tık yok..doktora gittim kan testindede bişi çıkmadı..baya uzuldum..sımdı bı an once adet görüp bi an once çalışmalara başlamak istiyorum:)soğan kuru denemek istiorum aslında ama adetten sonramı başlasam yoksa sımdı baslasamda bı an once adetimi soktursemi bilemiyorum..yine gecen ay kı ıbı bır aylık gecikme yasamaktan cok korkuyorum..gecikmelerimden dolayıda ovulasyon gunumude hesaplayamıyorum:(bunları etrafımdaki insanlara paylaşmaktan cekindıgım ıcın burdan yazmak ıstedim belki bi akıl vereniniz olur...:(

sogani sicak icmek mi boyle yapiyor ki
ben de cok gicik oldum bu konuda.

persembe cuma cumartesi cok az leke oldu. sonra ben adet olmuyorum diye temiz saydim kendimi. sonra dun yine oglen leke geldi. galiba adetim basladi sandim sonrasi yine yok. yine durdu. bu ay bildigin adet olamadim cok kilo da almadim niye bole oldu anlamiorum.
Ayt canim olamadin mi sen hala :(
Ben adet oldum ama az geldi yaa

aynen benim de öyle oluyo kardeşim benim 23 ünde bitti hala kasıklarım öyle senin gibi belimde ağrıyo iltihapta geliyo bu ara sen kaç gün adet olmuştun
Canim iste 26nisnda oldum
Bgn temizleneyim dedim
Banyodan sonra yine geldi yarini beklicem dualarinizi okumak icin.
Bgn yok o yumurtalarda seyirme.
Seninde h.o cift cizgin :))

selam kızlar bugün soğan küründe altıncı günüm ama bi kere bigün içemedim 5 gün olarak sayıyorum o yüzden... bugün kasıklarımda çok ağrı ve öğlen yoğun bi akıntı geldi adet oldum sandım. ama genelinde çok fazla akıntım olmuyor. siz kullanırken akıntı çok mu oluyor :26: inşallah bu ay faydasını görürüm bu kürün. bi de midemi bulandırıyor çok zorlanıyorum ben napsam daha kolay içebilirim ki :17:

Oncelikle aramiza hosgeldin..sogan suyyna baslamak icin en uygun zaman adet bitiminden 2gun sonra. Bebek istemeye yeni baslamissiniz bu kdr strese girme hemen.bak stres cok onemli bi faktor. İnsallah hepimiz dualarimizla hamile kalacagiz buna inan canim.

selam kızlar bugün soğan küründe altıncı günüm ama bi kere bigün içemedim 5 gün olarak sayıyorum o yüzden... bugün kasıklarımda çok ağrı ve öğlen yoğun bi akıntı geldi adet oldum sandım. ama genelinde çok fazla akıntım olmuyor. siz kullanırken akıntı çok mu oluyor :26: inşallah bu ay faydasını görürüm bu kürün. bi de midemi bulandırıyor çok zorlanıyorum ben napsam daha kolay içebilirim ki :17:
Hayirli olsun sogan suyun :))) akinti olmasi iyi bnce demekki kur ise yariyor.bnde mide bulantisi yapmadi hic.ama burnunu tika ic ve ictikten sonra bi sure dha tikali kalsin ise yariyor :))) ben oyle yapiyorum

mrb arkadaşlar..uzun suredir siteyi takip ediyordum ama daha bugun aranıza katıldım..ben 7 aylık evliyim..ıkı uc ay öncesine kadar adetim 35-38 güne bır duzeli olarak oluyordu..esimle korunma amaçlı bişey kullanmadık sadce dikkat ediyorduk..iki aydırda bebeğimizin olması için çalışmalara başladık..gecen ay duzenli birlikteliğim olmadı yanı ovulasyon gününden falan haberim yoktu ama yinede birlikte olduğumuz zaman geri çekilme yapmadık..o ay adetim tam bir buçuk ay gec geldi doktora gittim kistimin olmADIGINI stresten olabileceğini söyledi..tarlusal verdi..bes gun kullandım ama det göremedim yine..sonra ıgne verdi progestan bırkerede uc doz birden vurundum ve uc gun ıcınde adet gördüm..adetim bitikten sonra bu ay duzenlı olarak ıkı güne bı esimle birlikte olduk..ve bu ay cok umutlandım sanki olacakmış gibi...mart 26 da adet olmuştum gecen ay bu ayda 30 u oldu bende hala tık yok..doktora gittim kan testindede bişi çıkmadı..baya uzuldum..sımdı bı an once adet görüp bi an once çalışmalara başlamak istiyorum:)soğan kuru denemek istiorum aslında ama adetten sonramı başlasam yoksa sımdı baslasamda bı an once adetimi soktursemi bilemiyorum..yine gecen ay kı ıbı bır aylık gecikme yasamaktan cok korkuyorum..gecikmelerimden dolayıda ovulasyon gunumude hesaplayamıyorum:(bunları etrafımdaki insanlara paylaşmaktan cekindıgım ıcın burdan yazmak ıstedim belki bi akıl vereniniz olur...:(
sorun sadace stresmi canım senin?onun için iyi bir dr. git bence ama gittiğim dr. iyi bir dr. diyosan ozaman adetin bittiği günden 1-2 günsonra 15 gün boyunca sabah akşam soğan kürünü uygula bide adetin bittiği gibi ovulasyon testlerini her gün yap idrardan çok ii bence ben ondan kullanıyorum yumurtlama gününüde görürsün tatlım ALLAH yardımcın olsun en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah eşinde bir sorun yok sanırım

Ayt canim olamadin mi sen hala :(
Ben adet oldum ama az geldi yaa

Canim iste 26nisnda oldum
Bgn temizleneyim dedim
Banyodan sonra yine geldi yarini beklicem dualarinizi okumak icin.
Bgn yok o yumurtalarda seyirme.
Seninde h.o cift cizgin :))
olsun gelsinde iyice için temizlensin arkadaşım bebişe iyice yer açılsın:emir_bebek:duaları okursun.Saol canım tesadüfe bak bugün dua günüm benim bugün çift çizgiyi gördüm hayırlsı olsun inşallah

Oncelikle aramiza hosgeldin..sogan suyyna baslamak icin en uygun zaman adet bitiminden 2gun sonra. Bebek istemeye yeni baslamissiniz bu kdr strese girme hemen.bak stres cok onemli bi faktor. İnsallah hepimiz dualarimizla hamile kalacagiz buna inan canim.

inşallah canım ya evet yeni istemeye başladık ama ben biraz fazla cıkcıkcanlıyım:(çok stres yapıorum maalesef..sımdı bi an once adet görsem rahatlıcam ve soğan kurune baslıcam..hayır gecıktıkcede acaba gec gebelikmi oldu dıe dusunmeye başlıyorum yanı testte cıkmamıs olabılırmı dıye :Sinşallah canım ya rabbım aratmasın..cok zor aylarca bekleyenlere allah sabır versın rabbım o durumlara düşürmesin ınsallah

Kızlar sizleri takip ediyorum he hamile kaldı da daha uğramıyor demeyin sakın bol bol da dua ediyorum hadi çalışmalara tam gaz devam kışın soğuk falan banyosu zor oluyordu ama artık yaz geldi durmak yok çalışmalara devam :-)

inşallah canım ya evet yeni istemeye başladık ama ben biraz fazla cıkcıkcanlıyım:(çok stres yapıorum maalesef..sımdı bi an once adet görsem rahatlıcam ve soğan kurune baslıcam..hayır gecıktıkcede acaba gec gebelikmi oldu dıe dusunmeye başlıyorum yanı testte cıkmamıs olabılırmı dıye :Sinşallah canım ya rabbım aratmasın..cok zor aylarca bekleyenlere allah sabır versın rabbım o durumlara düşürmesin ınsallah
Sakin canim sakin stres yapma.kafani dagitacak seyler bul kendine :)) benm 3yildir süruyor cabam Allah in takdiri diyip sabrediyorum hayirli zamanda diliyorym. Bu arada tabi kendimce kur falan yapiyorum agustos sonrasi asilama olmazsa artik

olsun gelsinde iyice için temizlensin arkadaşım bebişe iyice yer açılsın:emir_bebek:duaları okursun.Saol canım tesadüfe bak bugün dua günüm benim bugün çift çizgiyi gördüm hayırlsı olsun inşallah
Yok kizz azcik geldi.surunduruyo inan.ilk gun yogun sonrasi fiss :))) bu tesaduf hayir olsun insallah canimmm

Kızlar sizleri takip ediyorum he hamile kaldı da daha uğramıyor demeyin sakın bol bol da dua ediyorum hadi çalışmalara tam gaz devam kışın soğuk falan banyosu zor oluyordu ama artık yaz geldi durmak yok çalışmalara devam :-)

Ayyy hamis arkadasimmm ugramaz oldun demistim sevindim seni gordugume. Nasil gidiyor iyisiniz insallah. Evettttt biz fikfik yapicazzz mayista hamis olucazz. Durmak yok fikfike devam :)))

Maşallah canım demekki işe yarıyor akıntının olması çok iyi... Benimde ilk kürümde çok sancım ve akıntım olmuştu resmen temizlendiğini hissettim ikinci kürde ağrı ve sancı olmadı ilki kadar akıntıda olmadı inşallah şifamız olur canım... Bırakmak yok sonuna kadar iç canım... Hayırlısı olsun inşallah :16:

Ayyy hamis arkadasimmm ugramaz oldun demistim sevindim seni gordugume. Nasil gidiyor iyisiniz insallah. Evettttt biz fikfik yapicazzz mayista hamis olucazz. Durmak yok fikfike devam :)))

Aynen fiki fiki zamanı :-) şu an bi sorun yok çok şükür ayın 8 ine randevum var inşallah o zaman kalp atışlarını duyabilirim gün sayıyoruz ışte canım :-)

akıntın olması çok güzel canım üşütmeyi felan atıyosun benimde öyle oldu benim adetim bitti hala akıntı var. ne yap biliyonmu soğan suyunu iç hemen arkasından küçük bir parça tatlı bişey at ağzına ben öyle yapıyorum yoksa yapamam sende öyle yap canım sonra dişlerini fırçala inşallah şifa olur bebişin gelir tatlım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar yarın adedmin 5.günü klomene başlicam.hayıt çayı da içyrm 2 haftadır.soğana da başlasam yarın,soğan hayıt ikisi zararı olr mu kullanan oldu mu:26:

Duanı okudum Allahüteala duası kabul olanların hürmetine dualarımızı kabul etsin amin. İnşaallah hepinizden hayırlı haberler olur bu ay ( ben de dahil) :-)

Duanı okudum Allahüteala duası kabul olanların hürmetine dualarımızı kabul etsin amin. İnşaallah hepinizden hayırlı haberler olur bu ay ( ben de dahil) :-)

amin canım inşh.. bende bugünki arkadaşın dualarını okudum inş. Mevlam kabul etsin. yarın benim sıram şimdiden okuyan ve dua eden bütün arkadaşlardan ALLAH razı olsun...

Back
X