bişey değil cnm test yaptınmı belki hamilesindir?
evet canım yaptım dun dayanamayıp ıdrarda tes yaptım her ihtimale karsı ama bişi çıkmadı..ve ben bugünde adett göremedim maalesef

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişey değil cnm test yaptınmı belki hamilesindir?
kızlar adetime 10 gün var ama benim gögüslerim hassaslastı kasıklarım da agrıyor adetten önce olurdu belirtiler ama bu kadar erken olmazdı acaba bu ay tuttu mu
10 gün varsa belki yumurtan catliodur ondan agriyordur gec catliyor olabilir
seda sayanda izlemiştim ben i. saraçoğlunu hemen yapmıştım kürü tok karnına demişti aç içersen zayıfalarsınız falan 2. ayda oğluma hamile kalmıştım. aaaaaaaaaa bu adam neden böyle sürekli değiştiriyoestegfirullah ya belki oyle de oluyodur ama biz de adam ne diyosa onu yapmaya calisiyoruz ya o bakimdan :))
aslında oda aklıma geldi canım yumurta çatlarken gögüs hassas olur mu
şimdi başlama bence küre arkadaşım adet bittikte sonara beşlanıyo çünkü biraz daha bekle kana baktır idrarda çıkmıyo bazen hamilelikevet canım yaptım dun dayanamayıp ıdrarda tes yaptım her ihtimale karsı ama bişi çıkmadı..ve ben bugünde adett göremedim maalesefacaba soğan kurune baslasammı adetimi skturmesi içn :S
geçmiş olsun vitamin iç baariHer kadında degisik bende 6 mayista adet olmaliyim bekliom gögslerim hasas cok baska bisey yok atesim cok yüksek fena soguk almisim bronjit olmusum idrar yollarimi üsütmüsüm ölece bekliorum antibijotik alcam alamioyirum acaba bebis varmi diye öke cekiorum![]()
Her kadında degisik bende 6 mayista adet olmaliyim bekliom gögslerim hasas cok baska bisey yok atesim cok yüksek fena soguk almisim bronjit olmusum idrar yollarimi üsütmüsüm ölece bekliorum antibijotik alcam alamioyirum acaba bebis varmi diye öke cekiorum![]()
aslında oda aklıma geldi canım yumurta çatlarken gögüs hassas olur mu
ya kizlar benim durum gittikce garip bi hal almaya basliyor.
hala tam adet olmadim ben. bugun de 38. gunum. ama ozellikle dunden beri beyaz akinti goruyorum. sanki 2 hafta once adet oldum da bugunlerde de yumurtlama oluyo gibi.
Her kadında degisik bende 6 mayista adet olmaliyim bekliom gögslerim hasas cok baska bisey yok atesim cok yüksek fena soguk almisim bronjit olmusum idrar yollarimi üsütmüsüm ölece bekliorum antibijotik alcam alamioyirum acaba bebis varmi diye öke cekiorum![]()
seda sayanda izlemiştim ben i. saraçoğlunu hemen yapmıştım kürü tok karnına demişti aç içersen zayıfalarsınız falan 2. ayda oğluma hamile kalmıştım. aaaaaaaaaa bu adam neden böyle sürekli değiştiriyo![]()
seda sayanda izlemiştim ben i. saraçoğlunu hemen yapmıştım kürü tok karnına demişti aç içersen zayıfalarsınız falan 2. ayda oğluma hamile kalmıştım. aaaaaaaaaa bu adam neden böyle sürekli değiştiriyo![]()
çok geçmiş oIsun
ben 3 yııdır foIic asitten başka iIaç içemedim,ya varsa diye diye :d
hasta oIurum içmem başım agrır içmem adet oIurum karnım agrır içmem ya üstüne görüyosam diye
napcan arkdaşım bebeğimiz zarar görmesin diye çekiyoruz dediğin gibi boI boI dinIen fırsatın varsa
aayy canımm saraçoğIu ne derse onu yapıyom bende
hatta geçen gün bi videosuna denk geIdim
diyordu ki kadında herşey normaIse erkekde de normaIse ama haIa gebe kaIamıyorum diyorsa
kadınIar için sogan kürü erkekIere de keçiboynuzu kürü öneriyorum dedi
yani sitesinde pco ya karşı yazıyor kür başIıgı ama
resmen videoda hamiIeIik için söyIüyordu yani ben bu ay da deneyeceğim bu kürü![]()
çalışmalar verimli geçti mi bacım, bnm bugün silik çıktı test, ilk günkü gibi, işlem tamam yani anlaşılan. 2 haftalık bekleme sezonu açılmıştııııııır![]()
alimallah arkadaşım (saraçoğlu gibi konuşayım bu adamla kafayıyicem sonunda)ama hala çalışmalara devam bırakma hafta sonuna kadar
![]()
alimallah arkadaşım (saraçoğlu gibi konuşayım bu adamla kafayıyicem sonunda)ama hala çalışmalara devam bırakma hafta sonuna kadar
![]()
Sizi uzun zamandir takip ediyorum ve yazmaya karar verdim.Ben 8 aylik evliyim ve 5 aydir cocuk istiyoruz ama olmuyorEsim herseyin hayirlisi uzulme herseyde bir hayir vardir diyor ama ben cok uzuluyorum.Sizi takip ederek bende mart ayinda 15 gunluk sogan kurumu bitirdim ama nisan 12 de adet oldum (malesef bebisim yine yoktu
)..adetim boyle koyu kahverengi geldi 1 gun, ondan sonra normal geldi ve biterken de kahverengi rengideydi..neyse adetim bitince tekrar sogan kuru yaptim ama sadece 6 gun..simdi 6 mayista adet gunum ama insallah adet olmam ve hamileyimdir..ben 24-25 gunde bir adet olurum.Bu arada adetim duzenlidir adet sorunum yok ama baska bir sorunum varmi bilmiyorum daha doktora gitmedim..Bol bol dua ediyorum insallah Rabbim tez zamanda hepimize saglikli hayirli evlatlar verir..
inşallah şifa olur arkadaşım hepimize dualar bitti napçaz?yeni listemi yapçan cnm
![]()
Sizi uzun zamandir takip ediyorum ve yazmaya karar verdim.Ben 8 aylik evliyim ve 5 aydir cocuk istiyoruz ama olmuyorEsim herseyin hayirlisi uzulme herseyde bir hayir vardir diyor ama ben cok uzuluyorum.Sizi takip ederek bende mart ayinda 15 gunluk sogan kurumu bitirdim ama nisan 12 de adet oldum (malesef bebisim yine yoktu
)..adetim boyle koyu kahverengi geldi 1 gun, ondan sonra normal geldi ve biterken de kahverengi rengideydi..neyse adetim bitince tekrar sogan kuru yaptim ama sadece 6 gun..simdi 6 mayista adet gunum ama insallah adet olmam ve hamileyimdir..ben 24-25 gunde bir adet olurum.Bu arada adetim duzenlidir adet sorunum yok ama baska bir sorunum varmi bilmiyorum daha doktora gitmedim..Bol bol dua ediyorum insallah Rabbim tez zamanda hepimize saglikli hayirli evlatlar verir..